Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αφου ευχαριστήσω δημόςιως τον Κυριακο που για ακομα μια φορα με εξυπηρέτησε...μιας και αγόρασε τα εργαλεια απο το lidl...μιας και εγω δεν μπορουςα...παρέλαβα βραδιάτικα Κυριακο...(ελπίζω να μην ενόχλησα την πολυ ευγενική Ξάνθη... :))...

Παρέλαβα λοιπον το παλμικο...και το καρφωτικο...
Σε άμεση δοκιμή με την επιςτροφη σπιτι με πολυ περιορισμένο χρόνο κάποια πολυ πολυ γρήγορα "συμπεράσματα"...
Το παλμικο...πολυ καλη ποιότητα κατασκευής...δεν σου θυμίζει budget εργαλειο όπως πχ το καλωδίου δραπανοκρουστικο της lidl...απο,δύναμη σε πολυ σύντομη δοκιμή έδειξε να μην μασάει μιας και 3 βίδες απλα τις έβαλε για πλακα (αναμενόμενο)...περισσότερα οταν χρησιμοποιηθεί περιςςοτερο...

Το καρφωτικο...επίσης καλη καταςκευη (χωρις να εχω πιάσει αντίστοιχο εργαλειο) αλλα και πάλι δεν κραυγάζει budget εργαλειο...
Σε σύντομη δοκιμή...με τα καρφιά και διχάλα που εχει στην συσκευασία...σε παλλετοξυλο...
Διχάλα...με την σωστή πίεση τα καρφώνει ολα κανονικά...
Προκες...δεν κατάφερα να τις κάρφωσω...πρεπει να δω τις οδηγίες γιατι παρότι τις έβαζα όπως και τα διχάλα...παρότι πυροδοτούσε κανονικά...καρφί δεν έβγαινε...πρεπει να το ξανα κοιτάξω...

Αν λυθεί και το προβλημα (μαλλον λάθος χειρισμός δικός μου) με το καρφωτικο...ολα καλα...πήρα δυο πολυ χρήσιμα εργαλεια...

Κυριακο ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση...κανόνισε να βρεθούμε για κρασάκι με τα λοιπά μαστορια...προ διακοπών...

Sent from my iPad using Tapatalk

Αφου ευχαριστήσω δημόςιως τον Κυριακο που για ακομα μια φορα με εξυπηρέτησε...μιας και αγόρασε τα εργαλεια απο το lidl...μιας και εγω δεν μπορουςα...παρέλαβα βραδιάτικα Κυριακο...(ελπίζω να μην ενόχλησα την πολυ ευγενική Ξάνθη... :))...

Παρέλαβα λοιπον το παλμικο...και το καρφωτικο...
Σε άμεση δοκιμή με την επιςτροφη σπιτι με πολυ περιορισμένο χρόνο κάποια πολυ πολυ γρήγορα "συμπεράσματα"...
Το παλμικο...πολυ καλη ποιότητα κατασκευής...δεν σου θυμίζει budget εργαλειο όπως πχ το καλωδίου δραπανοκρουστικο της lidl...απο,δύναμη σε πολυ σύντομη δοκιμή έδειξε να μην μασάει μιας και 3 βίδες απλα τις έβαλε για πλακα (αναμενόμενο)...περισσότερα οταν χρησιμοποιηθεί περιςςοτερο...

Το καρφωτικο...επίσης καλη καταςκευη (χωρις να εχω πιάσει αντίστοιχο εργαλειο) αλλα και πάλι δεν κραυγάζει budget εργαλειο...
Σε σύντομη δοκιμή...με τα καρφιά και διχάλα που εχει στην συσκευασία...σε παλλετοξυλο...
Διχάλα...με την σωστή πίεση τα καρφώνει ολα κανονικά...
Προκες...δεν κατάφερα να τις κάρφωσω...πρεπει να δω τις οδηγίες γιατι παρότι τις έβαζα όπως και τα διχάλα...παρότι πυροδοτούσε κανονικά...καρφί δεν έβγαινε...πρεπει να το ξανα κοιτάξω...

Αν λυθεί και το προβλημα (μαλλον λάθος χειρισμός δικός μου) με το καρφωτικο...ολα καλα...πήρα δυο πολυ χρήσιμα εργαλεια...

Κυριακο ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση...κανόνισε να βρεθούμε για κρασάκι με τα λοιπά μαστορια...προ διακοπών...

Μάλλον έβαζες τα καρφιά σε λάθος σημείο, αν θυμάμαι καλά μπαίνουν στην δεξιά θέση όπως το κοιτάς από πίσω.

Πιθανοτατα εχετε δικιο...το φανταζομουν οτι κατι εκανα λαθος...
οποτε εν αναμονη μεχρι να το δοκιμασω...
Παντως με εξεπληξε θετικά σε σχεση με το τι περιμενα...σε ποιοτητα και δυναμη...

Ενα review για το παλμικο απο μενα.
Αψογο μεχρι στιγμης και με καλη αποδοση μπαταριας.
Οσο για τη δυναμη του ελυσα 32 παξιμαδι ευκολα που με μανελα 1 μετρο δε κουνιοταν.
Μονο αρνητικο ο ελαφρυς τζογος της μπαταριας.

Review Παλμικου και Καρφωτικου Συνεχεια...
Τζογος στην μπαταρια του παλμικου ΔΕΝ εχει το δικο μου...περαιτερω για δυναμη θα σας πω μιας και θα κανω μια αλλαγη στα καλαμια της μοτο..οποτε εκει θα δειξει αν εχει δυναμη για περα απο βιδωματα ξυλου...δεν περιμενω να απογοητευτω...
Τωρα στο καρφωτικο...τελικα ειχατε απολυτο δικιο και εγω ειμαι απλα αμπαλος με το θεμα...τα καρφια μπαινουν στην δεξια πλευρα...τα καρφωνει τερμα σε σημειο που αν ξετρυπησουν και απο κατω εχεις πχ τσιμεντο...τα στραβωνει στην αιχμη απο την δυναμη...
Ειμαι μονο εγω...ή το καρφωτικο μπορεις να το χρησιμοποιησεις και για αγχωλιτικο...???

Παίδια εγώ επειδή δεν το προλαβα το παλμικο που είχε βγάλει αν κάποιος το πουλάει η θέλει να το επιστρεψει ας με έχει υποψην του

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά η σπαθόσεγα 20V εμφανίστηκε; Είδα ότι πήγε Ιταλία, Κύπρο κτλ, αλλά εδώ δεν την είδα.

ειχε καποια κομματια σημερα στη κατεχακη αλλα δε θυμαμαι αν ηταν ρευματος ή μπαταριας.

Για τον προγραμματιστή αύριο έχει κανείς ιδέα τι παίζει;

Δεν ειναι καινπολυ σοι...κολλαει συχνα και πιθανολογω οτι ειναι θεμα ρευματος...δεν αρκουν οι μπαταριες για την ηλεκτροβανα.

Παιδιά η σπαθόσεγα 20V εμφανίστηκε; Είδα ότι πήγε Ιταλία, Κύπρο κτλ, αλλά εδώ δεν την είδα.

Είδα κι εγω κανα δυο κομμάτια στον Πορτο Ραφτη

Μπορείς να τους κανεις τηλεφωνο και να ζητήσεις να σου πουν σε 3 κοντινά σου μαγαζιά, αν υπάρχει. Δυστυχώς μονο για 3 κοιτάνε.

Έχει δει (ή έχει αγοράσει) κάποιος σπαθόσεγα 20V στην Ελλάδα; Το ξέρω για το τηλέφωνο, αλλά να τους ζητήσω προϊόν που πιθανά να μην έχει έρθει Ελλάδα;

Μιας και ειδα οτι φερει σκουπα στην Ιταλια θυμηκα οτι ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος την μικροτερη που ειχε βγαλει, την 1400 Ε2 και αν εχει βρει συμβατες σακουλες.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Την 1400 Ε2 έχω και εγώ και δεν μπορώ να βρω σακούλες. Μόνο αυτές βρήκα, αλλά δεν ξέρω αν είναι συμβατές. http://www.unishop.gr/bags.asp?category_id=&category1_id=16&category2_id=774&choice=P&flag=1

Με βλεπω να παιρνω απο το service . Ειχε μεσα νομιζω στους κωδικους και μια πολλαπλων χρησεων. Αλλα θα βγει κανενα 30αρι..

Θεωρώ ότι δεν πολυαξίζει η σκούπα. Με λίγα παραπάνω χρήματα παίρνει κάποιος τη μικρή karcher ή nilfisk και εκεί τελειώνουν τα θέματα διαθεσιμότητας αναλώσιμων, ανταλλακτικών και προσαρτημάτων (ειδικά για την περίπτωση της karcher).