Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Θα τιμήσω τα κατσαβίδια λόγω κ της θήκης τους κ όπου μπορώ (κ έχω) θα βάζω τα πιο επώνυμα.
Με βολεύει να τα έχω απέναντι μου κ με μια ματιά να διαλέγω αυτό που χρειάζομαι άμεσα.

maxresdefault.jpg

Και εγω οπως στη φωτογραφια του Νεκταριου εχω τα κατσαβιδια στον τοιχο του τραπεζιου που δουλευω και βολεύει απίστευτα. Φτιαγμενο απο σανιδακι ρεταλι εννοειται. Και τζαμπα.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νεκτάριε
Εργαστήριο - Χειρουργείο μου θυμίζει η φωτο.

Θα θέλεις μετά βοηθό - νοσοκόμα να στα καθαρίζει & να στα τακτοποιεί !

Μόνο το πολυεργαλείο (4 εξαρτήματα) και το κατσαβίδι γυψοσανίδας θα έρθουν σε εμάς.
Δυστυχώς το μεγάλο σκαπτικό δεν θα έρθει.

Πάντως σε αυτά τα λεφτά και ακόμα και στα διπλά δεν παίρνεις τέτοιο εργαλείο από τον ανταγωνισμό...

Ξέρει κανείς αν το πολυεργαλείο Lidl δέχεται τα εξαρτήματα Starlock από το πολυεργαλείο Bosch;

Tα bosch starlock ειναι universal εξαρτηματα και κανουν στα περισσοτερα πολυεργαλεια.
Οι εκδοσεις ομως starlock plus και starlock max ταιριαζουν μονο στα bosch και fein.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=2265

Αυριο 2 ευρω οικονομικοτερα τα καλα σετακια μυτες.

282442_79.jpg
Δεν πρεπει να ειναι τα ιδια...η διαταξη και οι θηκες σιγουρα δεν ειναι.
Σκεπτομενος πως τελευταια ολα ειναι οσο παει και χειροτερα ποιοτικα, αυτο ειναι ενα στοιχειο ακομη

Είναι ακριβώς τα ίδια :) Είχα πάρει αυτό της φωτογραφίας που ανέβασε ο enduras1.
Ποιοτικά είναι καλούτσικο, μην περιμένετε κορυφαία ποιότητα, αλλά για απλή καθημερινή χρήση είναι μια χαρά συν το ότι δεν σκουριάζουν όπως οι απλές μύτες. Βέβαια η θήκη είναι.... της πλάκας