Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Και 3 μήνες αν δεν σου κάνει παίρνεις τα λεφτά σου πίσω χωρίς να σου πουν τι και πώς

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

νομιζω οτι ηρθε η ωρα να καταργηθει το νημα αυτο!!θα χρεοκοπησουμε!!!εκει που τα ψιλοσνομπαρα καθε βδομαδα παιρνω και κατι!

αμ δε! εγω τα λεφτα τα εχω κρατημενα για αυτο απο καιρο....

Εχει ρε παιδιά κανένας απόδειξη απο σκούπα parkside 1500 B3?

Την πήρα πριν από ένα χρόνο και μου έβγαλε πρόβλημα αλλά δεν βρίσκω την απόδειξη...

Δεν χρειάζεται παίρνεις τηλέφωνο από σταθερό στο 800 111 3333 τους δίνεις το ΙΑΝ τους λες το πρόβλημα και ότι δεν έχεις απόδειξη και σε καθοδηγούν. Πάνω στην συσκευή αναγράφεται η ημερομηνία κατασκευής και μετράνε από τότε τα τρία χρόνια.

επίσης μην σε τρομάζει που δεν έχεις απόδειξη, ακόμη και να είχες θα είχε γίνει λευκό χαρτί από το πέρασμα του χρόνου, όπως είπε π φίλος παραπάνω με το ΙΑΝ λύνεται το πρόβλημα.

Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικα Δημητρη και Ευγενιε!

Παρελαβα και γω το μικρο πλυστικο parkside απο το Χιωτικο Λιντλ!
Πολυ ικανοποιημενος απο τα κυβικα του αλλα και το γεγονος οτι ΟΛΑ τα εξαρτηματα δενουν πανω του, ετοιμα για αποθηκευση.
Ακομα και η βελονιτσα για τα αλατα εχει την θεση της πανω στο πλυστικο!! Παρα πολυ περιποιημενη κατασκευη!

36518538345_44b04a0bed.jpg

Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πολύ ωραία και συμπαγής κατασκευή φαίνεται, το έχεις δοκιμάσει Μιχάλη ; είσαι ικανοποιημένος ;
Μεγειά και καλά πλυσίματα.

Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ναι το δοκιμασα σημερα, στην φωτο ειναι μετα τη δοκιμη μαζεμενο και ετοιμο για αποθηκευση.
Πολυ ευχαριστημενος ειμαι, ιδανικο για πλυσιμο οχηματων/βαρκων/ποδηλατων παραθυρων και βεραντας.
Ερχεται με δυο ακροφυσια και ενα δοχειο απορρυπαντικου. Η μικρη του ισχυς δεν θα προβληματισει καθολου για αυτες τις απλες δουλειες.

Εχω το μικρο bosch AQT 33, στα ιδια watt, και μου φανηκε το ιδιο ισχυρο. Ομως η εργονομια του ειναι καλυτερη απο του bosch!

Επειδή πήρα τηλέφωνο σήμερα, αυτό με το ΙΑΝ δεν είναι απόλυτο γτ ενώ στο καρτελακι έχει ημερομηνία παραγωγής 3/14 εγώ την είχα αγοράσει πριν από 1,5 χρόνο.

Βέβαια από την Χιούστον ήταν απίστευτα εξυπηρετικοί κ μου είπαν ότι παρόλο που έχει περάσει η 3ετια θα την δεχτούν μέσα στην εγγύηση.

Νομίζω ότι είναι η μοναδική εταιρεία που θα το έκανε αυτό στην Ελλάδα κ την επόμενη φορά που θα θέλω να αγοράσω κάτι θα το έχω στο μυαλό μου.

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σκανάρω γενικότερα τις αποδείξεις από είδη που αγοράζω και έχουν εγγύηση και τις αποθηκεύω σε υπολογιστή. Έτσι τις βρίσκω πάντα αλλά και δεν υπάρχει το πρόβλημα του ξεθωριάσματος από τον χρόνο.
Το Πλαίσιο μάλιστα στις στέλνει τον τελευταίο καιρό σε mail.

Παιδιά ο ταινιολιαντηρας τι λεει αξίζει αυτός είναι ο 600 Άρης απ'οτι ειδα

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παιδιά ο ταινιολιαντηρας τι λεει αξίζει αυτός είναι ο 600 Άρης απ'οτι ειδα

Πρωτοεμφανιζομενος, δεν υπαρχει εμπειρια απο το συγκεκριμενο.

Το θέμα είναι από δύναμη τι λεει και αντοχή

το μόνο θέμα είναι να έχει λυθεί το πρόβλημα με την ευθυγράμμιση και να μην πετάει την ταινία έξω, από αντοχή και δύναμη δεν έχει και δεν είχε θέμα.