Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγώ λέω να τον χτυπήσω να τον δοκιμάσω

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και η θηκουλα σε τιμη σουπερ!!!
5_ct_tools_half_lg_do_17kw34_gr.jpg

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δε θα μου εκανε εντυπωση αν ηταν η B&D απο πισω.

Απο πισω μπα...μαλλον καποιος κινεζος σπο διπλα και αντεγραψε....

το πολυεργαλειο μπαταριας +5 ευρω απο τη Ιταλια...Οπως και αν εχει δευτερα πρωι πρωι θα το κτυπησω

Παιδιά καλησπερα!Το σκαπτικό δράπανο PBH 1500 D4 που έχει την άλλη Πέμπτη αξίζει?Το έχει κανείς?Υπάρχει σε αυτά τα χρήματα κάποιο καλυτερο με τα ίδια watts και joule?Πιο πολύ σαν σκαπτικό το θέλω (όχι για να κατεδαφισω κανένα σπίτι αλλά να μην είναι και άψυχο),να μπορώ να ξυλωσω πλακάκια ας πούμε ή να μπορώ να σκάψω μικρά ανοίγματα σε τοιχο αν χρειαστώ.

Παιδιά καλησπερα!Το σκαπτικό δράπανο PBH 1500 D4 που έχει την άλλη Πέμπτη αξίζει?Το έχει κανείς?Υπάρχει σε αυτά τα χρήματα κάποιο καλυτερο με τα ίδια watts και joule?Πιο πολύ σαν σκαπτικό το θέλω (όχι για να κατεδαφισω κανένα σπίτι αλλά να μην είναι και άψυχο),να μπορώ να ξυλωσω πλακάκια ας πούμε ή να μπορώ να σκάψω μικρά ανοίγματα σε τοιχο αν χρειαστώ.

Aνετα θα κανεις αυτα που λες.
Εγω εχω το πιο μικρο, των 3joule απο το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος και το εχω δουλεψει και σε σπασιμο μπετον.

Σκεφτομαι να το αγορασω και γω αυτο το σκαπτικο εν οψη καποιων πιο απαιτητικων εργασιων που εχω στο νου μου απο Σεπτεμβρη.

Εγώ έχω το περσινό μοντέλο το d3 αλλά νομιζω δεν βλέπω κάποια διαφορά εκτός από την εμφάνιση που αλλάζει λίγο

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Aνετα θα κανεις αυτα που λες.
Εγω εχω το πιο μικρο, των 3joule απο το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος και το εχω δουλεψει και σε σπασιμο μπετον.

Σκεφτομαι να το αγορασω και γω αυτο το σκαπτικο εν οψη καποιων πιο απαιτητικων εργασιων που εχω στο νου μου απο Σεπτεμβρη.

Ωραία, ευχάριστω για την απάντηση.θα το πάρω γιατί θα χρειαστεί σίγουρα.

παιδια εχει κανεις εμπειρια απο την ραφιερα; Υπαρχει κατι καλυτερο στα 30ευρω; https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=3003

Αξιζει τα λεφτα της. Το θεμα ειναι πως θα χρησιμοποιηθει και αν χρησιμοποιηθει πληρως η βαρια της κατασκευη.

Το λεω αυτο γιατι υπαρχουν μεταλλικες ραφιερες με 10 και 15 ευρω, με πιο ελαφρια κατασκευη που μπορει να βολευουν καλυτερα.
https://www.leroymerlin.gr/gr/apoth...etalliki-me-5-rafia-u170xv30xm75-cm-61961123/
https://www.leroymerlin.gr/gr/apoth...etalliki-me-4-rafia-u147xv30xm75-cm-61961102/
http://www.ikea.gr/apothikeutikoi-horoi/rafia-apothikis/hyllis-rafiera-4810/00278578/

Το πολύ εργαλείο μπαταρίας που έχει για τι χρήσεις είναι; πχ κάνει για τρίψιμο ξύλων;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

και για αυτο.
Αναλογα ομως με το εξαρτημα κοβει ξυλο σε δυσκολα σημεια (πατωμα), κοβει σιδερα, κοβει αρμους απο/και πλακακια, μπαινει και τριβει στις γωνιες (πχ φυλλαρακια πατζουριων).
Για καποιον που κανει δουλειες και μερεμετια στο σπιτι ειναι MUST, αμεσως μετα το δραπανο.

προσωπικα θα το ηθελα στα 12βολτ γιατι ειναι μικροτερο, αλλα δεν θα κατσω να περιμενω αλλο

Καλημέρα παιδιά!
Να κάνω πάλι μια ερώτηση (όλο απορίες είμαι).Το σκαπτικό parkside PAH 1300 το έχει φέρει ποτέ το ελληνικό lidl?Είδα ότι είναι 15 joule και στο κυπριακό lidl το είδα ότι το είχαν 90 .Σε σχέση με το pbh 1500 5 joule που έχει σε λίγες μέρες στα 60 αν το φέρνει ίσως αξίζει να περιμενω.

Καλημέρα παιδιά!
Να κάνω πάλι μια ερώτηση (όλο απορίες είμαι).Το σκαπτικό parkside PAH 1300 το έχει φέρει ποτέ το ελληνικό lidl?Είδα ότι είναι 15 joule και στο κυπριακό lidl το είδα ότι το είχαν 90 .Σε σχέση με το pbh 1500 5 joule που έχει σε λίγες μέρες στα 60 αν το φέρνει ίσως αξίζει να περιμενω.

Τα 5 joule είναι καλή επιλογή τα 15 είναι υπερβολή .Παρεμπίπτοντος χθες καθάρισα τα επαναφορτιζόμενα και τα τρυπάνια, αυτό που έχω είναι 3 joule της ΒΤΙ BOSCH δηλαδή είναι μια χαρά για επαγγελματική δουλεία που το κάνω.

Attachments

• 20170528_113937.jpg
    20170528_113937.jpg
    141.1 KB · Views: 630
  • cordless-rotary-hammer-gbh-36-vf-li-55659-55659.jpg
    cordless-rotary-hammer-gbh-36-vf-li-55659-55659.jpg
    41.4 KB · Views: 625

Τα 5 joule είναι καλή επιλογή τα 15 είναι υπερβολή .Παρεμπίπτοντος χθες καθάρισα τα επαναφορτιζόμενα και τα τρυπάνια, αυτό που έχω είναι 3 joule της ΒΤΙ BOSCH δηλαδή είναι μια χαρά για επαγγελματική δουλεία που το κάνω.

Αυτο ειναι θηριο βρε!
Αλλα τι το χεις κανει? Τροπετο απο bosch και κολο bti?

Αυτο ειναι θηριο βρε!
Αλλα τι το χεις κανει? Τροπετο απο bosch και κολο bti?

Νεκ αγόραζα διάφορα πράγματα (εξαρτήματα στερέωσης, αφρούς )από την bti και μου είχαν κάνει καλή τιμή στο δραπανο όπου είναι της bosch