Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αν θελουν να βαλουν κατι Ελληνικο να βαλουν ενα σουβλακι η κανα κοκορετσι, που δεν εχουν σταυρο.

Ασχημο πραμα εκμεταλλευονται και να σου παραποιουν τα συμβολα και τις παραδοσεις σου.

Αν θελουν να βαλουν κατι Ελληνικο να βαλουν ενα σουβλακι η κανα κοκορετσι, που δεν εχουν σταυρο.

Ασχημο πραμα εκμεταλλευονται και να σου παραποιουν τα συμβολα και τις παραδοσεις σου.
Οντως παραειναι ασχημο.

Με ένα αντίστοιχο αλλά όχι flora (άκου εκεί όνομα…) έχω κόψει δεκάδες τόνους ξύλο μιας και εγώ και ο πατέρας μου έχουμε υδραυλικά ενεργειακά τζάκια. Έκοψε ακόμα και ξερή ελιά 40 πόντων αλλά σιγά σιγά μη το κάψουμε. Τελικά, το σημαντικότερο είναι η καλή και κοφτερή αλυσίδα.

Ειναι οντως καλη λυση για σπιτι-μαγαζι,καλυτερη απο το βενζινης..παρ'ολο που το βενζινης ειναι ανωτερο σε αποδοση τα προβληματα αλλοιωσης,αποθηκευσης της βενζινης ,η αμεση ετοιμοτητα του ηλεκτρικου το κανει ιδανικο για λογικη χρηση και ισως βαρυτερη απο αυτην των φωτογραφιων,γιατι ζεσταθηκε ελαχιστα το μοτερ...εκτος και αν ειναι μονωμενο.

Την αλλη Πέμπτη βγαζει παλι την ηλεκτροκόλληση στα 45 . Για 2-3 πονταρισιες αραια και που αξιζει; Θα ειναι και η πρωτη μου και δε θελω για αρχη να δωσω πολλα λεφτα, μεχρι να μαθω τουλάχιστον.

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ αγόρασα από το praktiker από τη φθηνή σειρά που φέρνει στα 39 ευρώ. Ideal κάτι τέτοιο με 5 χρόνια εγγύηση. Γύρω στα 39 ευρώ. Μέχρι στιγμής όλα εντάξει. Στο ler merlin πως το λένε ακόμα φθηνότερα. Παίζει ρόλο ο μηχανισμός κυρίως αλλά και το υλικό.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Την αλλη Πέμπτη βγαζει παλι την ηλεκτροκόλληση στα 45 . Για 2-3 πονταρισιες αραια και που αξιζει; Θα ειναι και η πρωτη μου και δε θελω για αρχη να δωσω πολλα λεφτα, μεχρι να μαθω τουλάχιστον.

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλυτερα να αγορασεις μια του εμποριου παρα αυτη, πιστεψεμε δεν θα μαθεις θα σου βγαλει την ψυχη απο την υπεθερμανση, την πηρα εγω πριν 2 χρονια και μετα απο 1-2 φορες να κολλησω ενα σιδερο που ειχε σπασει μου εσπασε ποιο πολυ τα νευρα απο την υπεθερμανση που εβγαζε, ηθελε και κανα 2ωρο μεχρι να κρυωσει και μετα απο 2 λεπτα δουλειας παλι τα ιδια.

καλησπερα σε ολους. παρακολουθω ως επισκέπτης εδω και αρκετο καιρο το συγκεκριμένο θεμα και σας ευχαριστω ολους για τα χρησιμα σχολια; σε ότι αφορα εργαλεια parkside

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

καλησπερα σε ολους. παρακολουθω ως επισκέπτης εδω και αρκετο καιρο το συγκεκριμένο θεμα και σας ευχαριστω ολους για τα χρησιμα σχολια; σε ότι αφορα εργαλεια parkside
Καλώς ήρθες. Κάνε καμιά βόλτα και από τα υπόλοιπα νήματα και θα με θυμηθείς.

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλησπέρα σε όλους σας.

Ειχα 2 μαστόρια την προηγούμενη βδομάδα για να μου φτιάξουν μια σκεπή από πάνελ σε μια αποθηκούλα 4χ5. επιδή ήθελα και ανύψωση 25cm, θα εφτιαχναν ενα σιδερένιο τελάρο να κάτσουν τα πάνελ. για τις συγκολλήσεις ο ένας έφερε την συσκευη που ξαναβγαζει την πέμπτη. την δούλεψε στο τέρμα και κάθε 5 κολλησεις 'ηθελε παύση μισαωρου. ευτυχώς που ο δευτερος είχε επαγγελματικη και έγινε η δουλεια. Ακόμα εκει θα ημασταν.... Συμπέρασμα δεν έχω και τις καλύτερες εντυπώσεις από την ηλεκτροσυγκόλληση

αντίθετα εχω πολύ καλή εντύπωση για το δωδεκαβολτο ντριλακι και το 4 σε 1 (η σεγάτσα και το τριβειο δελτα μου ελυσαν πολλά μικροπροβληματα)

Υπάρχουν μήπως σχόλια κριτικες για το μικρο δισκοπρίονο της πέμπτης;
ξέρει κανεις αν θα ξαναβγεί το 20v παλμικό κατσαβίδι;

Παιδια είχα αγορασει τη σεγα 800w πριν λιγους μηνες, αλλα όταν εκοβα ξυλο 16mm και ζοριζόταν. Ήθελα να κόψω σε ευθεία και εκοβε στραβα, ενώ έβαζα οδηγό ένα άλλο σταθερό ξύλο..Καποιος που την εχει αγοράσει μπορεί να μου απαντήσει αν παρω καλες λαμες πχ boss θα κόβει ευθεία?..Ξερω οτι η σεγα δεν ειναι για ισια κοψιματα, αλλα λογικα πρεπει να κοβει ευθεια..

Απολυτως ισια ειναι δυσκολο να σου κοψει φιλε μου, ακομα και ακριβες σεγες, ποσο μαλλον η φτηνη του λιντλ. Με τις πιο καλες λαμες θα πετυχεις πιο καθαρη και γρηγορη κοπη, αλλα δεν νομιζω πιο ισια.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδια είχα αγορασει τη σεγα 800w πριν λιγους μηνες, αλλα όταν εκοβα ξυλο 16mm και ζοριζόταν. Ήθελα να κόψω σε ευθεία και εκοβε στραβα, ενώ έβαζα οδηγό ένα άλλο σταθερό ξύλο..Καποιος που την εχει αγοράσει μπορεί να μου απαντήσει αν παρω καλες λαμες πχ boss θα κόβει ευθεία?..Ξερω οτι η σεγα δεν ειναι για ισια κοψιματα, αλλα λογικα πρεπει να κοβει ευθεια..

Τι μου θυμισες :blush:
Και γω απο σεγα που εκοβε στραβα ξεκινησα πριν κανα δυο χρονια και τωρα εχω μισο μαραγκαδικο ...:AFADF0:

Θυμαται καποιος, με τι ποσό ειχε βγαλει τον PBSD 600 A1 ταινιολειαντηρα τον Αυγουστο;
Αν ηταν φτηνος, να μην ψαχνω δανεικο, για 10 λεπτα πολυ ελαφρια δουλεια σε πολυ μαλακο υλικο.

Θυμαται καποιος, με τι ποσό ειχε βγαλει τον PBSD 600 A1 ταινιολειαντηρα τον Αυγουστο;
Αν ηταν φτηνος, να μην ψαχνω δανεικο, για 10 λεπτα πολυ ελαφρια δουλεια σε πολυ μαλακο υλικο.
35 ευρώ καλημερα

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk