Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ο φιλος στο οχημα του οποιου θα χρησιμοποιηθει, δουλευει Αθηνα, και εχει κοντα του 3 Λιντλ, αλλα και καποιο "πουλακι" μου σφυριξε οτι υπαρχει στην πατρα.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ο φιλος στο οχημα του οποιου θα χρησιμοποιηθει, δουλευει Αθηνα, και εχει κοντα του 3 Λιντλ, αλλα και καποιο "πουλακι" μου σφυριξε οτι υπαρχει στην πατρα.

Αν δεν βρεις πες μου. Χθες είδα 2 κομμάτια σ' ένα εδώ στη Θεσσαλονίκη.

Απολυτως ισια ειναι δυσκολο να σου κοψει φιλε μου, ακομα και ακριβες σεγες, ποσο μαλλον η φτηνη του λιντλ. Με τις πιο καλες λαμες θα πετυχεις πιο καθαρη και γρηγορη κοπη, αλλα δεν νομιζω πιο ισια.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστω για την απαντηση..Για ισια κοπη να αγοράσω δισκοπρίονο??? Ξερετε περιπου τι χαρακτηριστικα πρεπει να εχει για ερασιτεχνικη χρηση, σχετικα οικονομικο??

Ευχαριστω για την απαντηση..Για ισια κοπη να αγοράσω δισκοπρίονο??? Ξερετε περιπου τι χαρακτηριστικα πρεπει να εχει για ερασιτεχνικη χρηση, σχετικα οικονομικο??

Είχα τους ίδιους προβληματισμούς μέχρι πρόσφατα. Πήρα δισκοπρίονο και έφτιαξα έναν οδηγό όπως αυτόν: https://www.youtube.com/watch?v=oiSz7kPwFY0
Έπαθα πλάκα με το πόσο εύκολα γίνονται ευθείες κοπές. Απλά ψάξτο λίγο πριν το χρησιμοποιήσεις, γιατί σαν εργαλείο είναι από τα επικίνδυνα.

Ευχαριστω Νικο εχει και στης παραλιας 6 τεμαχια.
Επισης σε ευχαριστω για την προσφορα δανεικου, αλλα επειδη εμαθα απο εγκυρη πηγη οτι εχεις "βαρυ χερι", λεω να αποφυγω τα αποκαλυπτηρια ακομα.
Ασε που ειναι και το μοντελο που πεταγε την ταινια και δαγκωνε μανικια και μπορει να υπαρξει προβλημα (δικαιολογιες του κ...ου τωρα).
Θα σου πω σε πμ οπως και του Κυρ τι το θελω.

Παιδιά καλημέρα.sorry για το off topic μήπως πουλάει κανείς το φορτιστή μπαταρίας αυτοκινήτων του lidl.Ευχαριστώ

εχει βγει αφίσα; ξέρεις αν θα φέρουν τον μικρο αεροσυμπιεστη;
Είδα τον μικρό 25lt. Στα 99 . Όχι μικρότερο. Από εξαρτήματα η αφίσα είχε το σετ για να φουσκωνεις, το πιστόλι βαφής, μπαλαντεζα, εξάρτημα για να ξεβουλωνεις και ένα ακόμη που δεν θυμάμαι αν είναι το μπουλουνοκλειδο.

https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?id=264&week=2

Το σύστημα για ξεβούλωμα είναι άλλο εργαλείο από μόνο του. Το έχω και κάνει δουλειά.

Οι γνώστες τι λένε για το κομπρεσέρ, αξίζει;* Έχει διαφορά από το προηγούμενο; Βασική χρήση για κανένα βάψιμο και φύσημα.*