Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το κομπρεσερ παναγιωτη το εχω 2περιπου χρονια και το εχω ζοριση αρκετα (σκεψου δουλευα αεροκαλεμο και δεν επερνε ανασα) το μονο προβλημα που μου εβγαλε ηταν οτι ραγισε το "ματακι " ελεγχου λαδιου και ειχα διαρροη.το αντικατεστισα με μικρο κοστος.η διαφορα που βλεπω με το προηγουμενα ειναι στο "καρουλη " για το τυλιγμα τιυ λαστιχου.εγω βεβαια το εχω αντικαταστιση με ενα ευκαμτο καλωδιο αερα αρα για μενα ειναι μια αχρηστη προσθηκη.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εχει κάποιο προτέρημα συγκριτικά με αντίστοιχα κομπρεσέρ που βλέπουμε στα ίδια πάνω κάτω χρήματα;
Βασίλη βλέπω είσαι Ν. Αρτακη, μπορεις να μου προτείνεις κάποιο φυτώριο κοντά στην Ερέτρια; Ψάχνω για οπωροφόρα κυρίως. Ευχαριστώ.

@bassicm καποιο προτερημα σε σχεση με αλλα ιδια δεν νομιζω να εχει εκτος απ την λιγο καλητερη τιμη σε σχεση με αλλα 25αρια και σιγουρα την 3 ετη εγγυηση.
δυστυχως απ την μερια της ερετριας δεν ξερω καποιο φυτωριο.

Ok, ευχαριστώ. Απλά ρωταω για να μην βιαστω για άμεση αγορά. Σίγουρα ή τριετή εγγύηση όμως κάνει την διαφορά.

οι παλιο αλητες μονο αηδιες εχουν σε εμας ....για τοσο μαλ@κ@ες μας εχουν μας βαλαν ενα πιστολι αερα και ενα οργανο για αερα και τελος
αυτα ειναι εργαλεια η κοροιδια ...αλητες:rifle:

Το κομπρεσερ παναγιωτη το εχω 2περιπου χρονια και το εχω ζοριση αρκετα (σκεψου δουλευα αεροκαλεμο και δεν επερνε ανασα) το μονο προβλημα που μου εβγαλε ηταν οτι ραγισε το "ματακι " ελεγχου λαδιου και ειχα διαρροη.το αντικατεστισα με μικρο κοστος.η διαφορα που βλεπω με το προηγουμενα ειναι στο "καρουλη " για το τυλιγμα τιυ λαστιχου.εγω βεβαια το εχω αντικαταστιση με ενα ευκαμτο καλωδιο αερα αρα για μενα ειναι μια αχρηστη προσθηκη.

Ευχαριστώ πολύ Βασίλη για την ενημέρωση.

επειδή πιστεύω ότι όλοι οι αεροσυμπιεστές της κατηγορίας αυτής είναι κινεζοφασόν, τρέχει μία προσφορά για BORMANN

οι διαφορές από ότι καταλαβαίνω είναι πως οι BORMANN είναι φτηνότεροι αλλά με 2 χρόνια εγγύηση αντί για 3 του lidl.

http://www.e-ergaleio.gr/index.php?cPath=156_53&sort=4a&filter_id=72

εγώ εάν αγόραζα κάτι σήμερα θα προτιμούσα αυτό
screenshot_80.png

αντί του lidl

καλησπέρα.
Υπάρχει κριτική για την συσκευη λειανσης-διατρησης που βγάζει την Δευτέρα. σχεση απόδοσης τιμης σε συγκριση με dremel;

Παρεμπιπτόντως πήρα το μικρό δισκοπρίονο και έμεινα αρκετά ευχαριστημένος. ΔΕν έκανα μεγάλες τομές, μονο μεχρι 50cm, αλλά είχε καθαρές κοπές και ευθείες. πολυ σταθερό και με σωστη σημανση δεν χρειάζεσαι ούτε το λέιζερ. επίσης με εντυπωσίασε όταν το δοκίμασα σε μεγαλύτερο πάχος ξύλου (5cm). Aπλα έκανε τομή 2,5cm χωρις να παρουσιάσει φαινομενο αντεπιστροφης. Με τον σωλήνα αναρόφησης δεν έμεινα ευχαριστημένος (μπουκώνει σχεδον αμέσως)

καλησπέρα.
Υπάρχει κριτική για την συσκευη λειανσης-διατρησης που βγάζει την Δευτέρα. σχεση απόδοσης τιμης σε συγκριση με dremel;
Να το πάρεις με κλειστά μάτια.
Φυσικά δεν υπάρχει σύγκριση με dremel,αλλά αυτά που υπόσχεται τα κάνει.
Το είχα πάρει πέρσι και έμεινα ευχαριστημένος.Βέβαια όταν είδα πόσο το χρειάζομαι στις κατασκευές μου,αποφάσισα να πάρω dremel.
Αλλά σε κάθε περίπτωση τα 25 ευρω τα αξίζει και με το παραπάνω.

Να το πάρεις με κλειστά μάτια.
Φυσικά δεν υπάρχει σύγκριση με dremel,αλλά αυτά που υπόσχεται τα κάνει.
Το είχα πάρει πέρσι και έμεινα ευχαριστημένος.Βέβαια όταν είδα πόσο το χρειάζομαι στις κατασκευές μου,αποφάσισα να πάρω dremel.
Αλλά σε κάθε περίπτωση τα 25 ευρω τα αξίζει και με το παραπάνω.

Συμφωνώ απόλυτα.

ευχαριστώ πολυ wardolf οντως το έχω βάλει στο μάτι αλλά ήθελα και μια επιβεβαίωση από χρήστη. (αυτό και το εργαλείο με μύτες ξυλογλυπτικης όταν το φερει)

επειδή πιστεύω ότι όλοι οι αεροσυμπιεστές της κατηγορίας αυτής είναι κινεζοφασόν, τρέχει μία προσφορά για BORMANN
οι διαφορές από ότι καταλαβαίνω είναι πως οι BORMANN είναι φτηνότεροι αλλά με 2 χρόνια εγγύηση αντί για 3 του lidl.
εγώ εάν αγόραζα κάτι σήμερα θα προτιμούσα αυτό
αντί του lidl

Ευχαριστώ Σωτήρη, όντως πιστεύω, είναι καλύτερη προσφορά με το κιτ. Οπότε προς το παρόν αποφεύγω το του LIdl!

Καλησπέρα, τη φρεζα την περιμενω 3-4 χρόνια, ακόμη να την φέρει και ειχε και ωραία κασετίνα με εργαλεία. Ξερει κανεις γιατί δε φέρνει φρέζες; εσείς έχετε φρέζα από lidl ή άλλη μάρκα; αν πάρω κάποια (είδα μια φτηνη makita m3700 52 ευρω) είναι εντάξει αν δέχεται μονο 6mm εργαλεία; αν μειώσεις στροφές με ποτενσιόμετρο , χάνεις πολύ ροπή; η φρέζα είναι από τα βασικά εργαλεία του ερασιτέχνη; εβγαλε και ψύχρα λές να βρέξει ; 6 ερωτήσεις μόνον.

Ευχαριστώ Σωτήρη, όντως πιστεύω, είναι καλύτερη προσφορά με το κιτ. Οπότε προς το παρόν αποφεύγω το του LIdl!

Γιατι δε κοιτας για toros, εχει καλα μηχανηματα και σε καλες τιμες.

Γιατι δε κοιτας για toros, εχει καλα μηχανηματα και σε καλες τιμες.

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα Νεκ. τα έχω και αυτά υπ'οψιν. Απλά ήθελα να δω αν θα έπαιρνα του Lidl, μιας και δεν υπάρχει όποτε αποφασίσεις να αγοράσεις και το απέρριψα την στιγμή που υπάρχουν αντίστοιχες και καλύτερες προτάσεις στην αγορά. Το λάστιχο δεν είναι στα συν μιας και φίλος μου είπε πως θα το πετάξω με την πρώτη.

Επισης βλεπω οτι συμφωνα με το σαιτ τουλ λιντλ ο νεος αεροσυμπιστης βγαζει 10 bar σε σχεση με τον παλιο που βγαζει 8.

μια και κανετε κουβεντα για κοφλερ εγω εχω ενα 25αρι και προστεσα αλλο ενα 25αρι καζανακι αλλα παλι το ιδιο γρηγορα δουλευει το μοτερ
δεν θα επρεπε κανονικα να αδειαζει πιο αργα?

Καλησπέρα, στο προηγουμενο ποστ αναφερομουνα σε φρεζα ρουτερ που εφερνε παλια. Ειχε φερει και ενα ρουτερακι μικρο καποια στιγμη αλλα ειχε περιεργη διαμετρο και δεν εβρισκες κοπτικο εργαλειο. Μαλλον τα ρουτερ δεν τα αγοραζει κανεις , και γιαυτο δεν τα φερνει πια.μηπως εχει κανεις αποδειξη απο τον νεο ταινιολειαντηρα 35ευρω γιατι χαθηκε. Ευχαριστω.