Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σήμερα που ήθελα να τρίψω μια πόρτα από κάτω γιατί "έβρισκε" στο δάπεδο ....με παίδεψε ο παλιότερος μεγάλος ταινιολειαντήρας του Lidl γιατί τράβαγε έξω την ταινία ...πάλι.
Είπα να το πετάξω ...αλλά μετά σκέφτηκα τι θα τα κάνω καμιά δεκαριά σετ γυαλόχαρτα που είχα πάρει μαζί.
Αποφάσισα λοιπόν ότι κάποιος πρέπει να ασχοληθεί μαζί του και να βρει μια λύση. Τον έλυσα λοιπόν και άρχισα να μελετάω το πρόβλημα. Σκέφτηκα την ταινία την βγάζει γιατί το εμπρός ράουλο δεν παίρνει αρκετή κλίση όσο και να βιδώνεις την κόκκινη βίδα. Τι πρέπει λοιπόν να γίνει ??? να πάρει το ράουλο μεγαλύτερη κλίση... Πώς ??? ... με το να στραβώσουμε λίγο (πολύ λίγο) και τα δύο "αυτια" που το κρατάνε προς τα δεξιά δηλ. προς την μεριά της κόκκινης βίδας. Μετά από 2-3 τέστ στραβώματος στην μέγγενη και λυσίματος δεσίματος του εργαλείου...Ωω του θαύματος το εργαλείο ρυθμίστηκε τέλεια και η κόκκινη βίδα με μικρές πλέον κινήσεις μετακινεί μέσα -έξω την ταινία χωρίς να χρειάζεται να σφίξει εντελώς γιατί τότε μπλοκάρει τον κύλινδρο και δεν αφήνει το ελατήριο να τεντώσει σωστά και να σφίξει την ταινία. Επαναλαμβάνω το στράβωμα πρέπει να είναι πολύ λίγο ...γιατί αλλιώς χάνονται τα κέντρα ...δεν μπαίνει ο πίρος και δεν γυρίζει ελεύθερα το ράουλο.
Οπότε αν κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα και θέλει να κάνει δουλειά του ας εξετάσει και αυτή την λύση.

Πολλά μπράβο μαστρο Νικόλα.

Είμαι στις διαπραγματεύσεις με τα κεντρικά Παύλο :flipout::flipout:
Πέρα από την πλάκα ....πολύ το ευχαριστήθηκα που πέρασε το δικό μου και όχι το δικό του.

-Ευχαριστώ πατριώτη ....όλο βολτούλες στα εργοστάσια είσαι !!!!

και εγω το ιδιο προβλημα εχω και ειναι η δευτερη μετα απο αντικατασταση ...ειναι ελατοματικα ολα φαινετε καθε φορα που παω να κανω μια δουλεια με βγαζει την πιστη
θα δοκιμασω να το κανω μπας και βελτιωθεί εστο και λιγο

Δοκίμασε και να μας πεις να ξέρουμε τι έγινε ...αν δεν έγινε αντιληπτό κάτι πες μου να τραβήξω φωτογραφίες.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δοκίμασε και να μας πεις να ξέρουμε τι έγινε ...αν δεν έγινε αντιληπτό κάτι πες μου να τραβήξω φωτογραφίες.

Εάν μπορέσεις να ανεβάσεις φωτογραφίες κάποια στιγμή θα βοηθούσε πολύ....

Παιδιά, τον έχω κι εγώ τον λειαντήρα. Λειτουργούσε σωστά από την πρώτη στιγμή - ίσως ήμουν από τους τυχερούς. Ταπεινή άποψη: είναι εργαλείο που αξίζει να το παλέψεις να σου δουλέψει.

Σήμερα δοκίμασα τον ταινιολειαντήρα που δέχτηκε την διορθωτική επέμβαση σε εξαντλητικά τεστ. Το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικότατο. Άρα η αιτία εντοπίστηκε και διορθώθηκε ...και δουλειά μου θα κάνω ( και μιλάμε για μπόλικη δουλειά) και θα χρησιμοποιηθεί και το αγορασμένο στοκ με τις ταινίες.-bye-

Καθάρισες!!!!

Άστον όμως να πέρνει και καμιά ανάσα...

Για τον παγκο εργασιας μια διευκρινιση οποιος γνωριζει.το πλεγμα απο πανω για τα εγαλεια μπαινει υποχρεωτικα η ειναι αποσπωμενο?

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Για τον παγκο εργασιας μια διευκρινιση οποιος γνωριζει.το πλεγμα απο πανω για τα εγαλεια μπαινει υποχρεωτικα η ειναι αποσπωμενο?
Μπαίνει υποχρεωτικά. Ο Νίκος φίλε Κώστα δεν θα "εξυνε" πότε!!!!

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

λοιον, επειδη ρωτησε καποιος πριν καιρο.
στο πολυ-εργαλειο/τριβειο τυο Λιντλ, τιαριαζουν τα φθηαν κινεζικα εξαρτηματα σαν αυτο
http://www.ebay.com/itm/7mm-Finger-...e=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p2057872.m2749.l2649
αυτο παρηγειλλα, αλλα παρελαβα ενα κλειστο στο κατω μερος, κια αναγκαστηκα να το κοψω.
και αν ξερετε η πιοοτητα του δεν ειναι για πολλα, σκετη λαμαρινα ειναι

Καλημέρα σας

Γνωρίζει κανείς αν ο μινι αεροσυμπιεστής που έχει την Δευτέρα, λειτουργεί και με αντάπτορα για το οικιακό (όπως ο προβολέας); ή ε'ιναι αποκλειστικά 12v κι αν το βάλω στην πρίζα θα το κάψω;
Ο προβολέας αξίζει τα 25 ;

Καλημέρα σας

Γνωρίζει κανείς αν ο μινι αεροσυμπιεστής που έχει την Δευτέρα, λειτουργεί και με αντάπτορα για το οικιακό (όπως ο προβολέας); ή ε'ιναι αποκλειστικά 12v κι αν το βάλω στην πρίζα θα το κάψω;

Eπ που ειναι αυτο? δεν το βρίσκω στο site

Σχετικά με το σκουπάκι αυτοκινήτου που είχε βγάλει το Lidl φέτος το καλοκαίρι :

Γνωρίζει κανείς πόσα Ampere τραβάει ; Σκέφτομαι να κάνω μόντα σε ένα τροφοδοτικό Η/Υ για να χρησιμοποιώ το σκουπάκι και εκτός αυτοκινήτου.

Καλημέρα σας

Μονο 12 βολτ φιλε μου. Αν το βαλεις στα 220 θα ανατιναχθει!

Μονο 12 βολτ φιλε μου. Αν το βαλεις στα 220 θα ανατιναχθει!

με μετασχηματιστη θα καει?

Σχετικά με το σκουπάκι αυτοκινήτου που είχε βγάλει το Lidl φέτος το καλοκαίρι :

Γνωρίζει κανείς πόσα Ampere τραβάει ; Σκέφτομαι να κάνω μόντα σε ένα τροφοδοτικό Η/Υ για να χρησιμοποιώ το σκουπάκι και εκτός αυτοκινήτου.

βγαλε μια φωτο την ασημενια ετικετα του να την δουμε. η βρες το μανουαλ του