Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ευχαριστω, κι εγώ έτσι το φοβόμουν (μιας κι είναι μόνο 12ν). Το να δώσω 20 για μετασχηματιστή δεν αξίζει.

ΚΑλησπέρα έχει κάποιος τον φορτιστή αυτοκινήτου ?
Θα τον ήθελα και για συντηρητη της μπαταριας δηλαδη να μην τον βγαζω ποτε απο την πριζα και να την φορτιζει - συντηρει 24 ωρες κανει αυτος γενικά είναι αξιοπιστος εχει αναφερθει κατι άλλο ?
Σας ευχαριστω

Το κομπρεσερακι θα δουλεψει με "βαρβατο μετασηματιστη", π.χ. σουβλας αρνιου, ΑΛΛΑ..
Μολις ανεβεις σε πιεση θα φρεναρει, και θα καινε τα καλωδια, θα καει ο διακοπτης και θα γινει μη λειτουργικος.
Το εχω κανει με ενα τετοιο μετασχηματιστη, ο οποιος εχει και ανεμιστηρακι επανω.
Αν θες να δουλεψει και να σκοτωνει, χρησιμοποιησε μια 12V μπαταρια, και συμπληρωματικα βαλε πιο χοντρο καλωδιο.

Κυριοι - κυριοι Διαχειρισται, παρακαλω σβηστε τη προηγουμενη αναρτηση μου. Ευχαριστω

Το κομπρεσερακι θα δουλεψει με "βαρβατο μετασηματιστη", π.χ. σουβλας αρνιου, ΑΛΛΑ..
Μολις ανεβεις σε πιεση θα φρεναρει, και θα καινε τα καλωδια, θα καει ο διακοπτης και θα γινει μη λειτουργικος.
Το εχω κανει με ενα τετοιο μετασχηματιστη, ο οποιος εχει και ανεμιστηρακι επανω αλλα απλα "κουτσοκανω" δουλεια.
Αν θες να δουλεψει και να σκοτωνει, χρησιμοποιησε μια 12V μπαταρια, και συμπληρωματικα βαλε πιο χοντρο καλωδιο.

Οσο για τον φορτιστη, ειναι πολυ αργος αλλα την δουλεια του την κανει.
Αυτο που θες να κανεις το εχει κανει ενας φιλος με μπαταρια απο τρακτερ, τον εχει δηλαδη μονιμα συνδεδεμενο ανοιχτο.
Το εχω κανει και εγω αλλα σε χωρο που αν γινει κατι οσο δεν ειμαι παρον, δεν θα γινει ζημια.
Με μια μικρη πατεντα εχω φορτισει με αυτον και μπαταρια που επεσε σε ενα βραδυ στα 4,8V, και θεωρητικα ηταν τελειωμενη.
Η οθονη ενδειξης με εχει βολεψει πολυ, αν και ειναι λιγο πιο δυσκολο αρχικα να κατανοησεις την λειτουργια του σε σχεση με το προηγουμενο μοντελο.
Προσοχη γιατι "οι τυποι" συνηθως πετανε στο ιδιο καλαθι ή ακομα και σε διπλανο, το παλιοτερο μοντελο χωρις οθονη, στα ιδια λεφτα.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

ΚΑλησπέρα έχει κάποιος τον φορτιστή αυτοκινήτου ?
Θα τον ήθελα και για συντηρητη της μπαταριας δηλαδη να μην τον βγαζω ποτε απο την πριζα και να την φορτιζει - συντηρει 24 ωρες κανει αυτος γενικά είναι αξιοπιστος εχει αναφερθει κατι άλλο ?
Σας ευχαριστω

Τον έχω εγώ, μόνιμα συνδεδεμένο σε μπαταρία σαν battery tender. Κάθε κάμποσες μέρες, σταματάει τη λειτουργία του και μπαίνει σε sleep mode και θέλει ένα πάτημα στο κουμπί του για να ξαναξυπνήσει. Κατά τ' άλλα σ αυτά τα χρήματα είναι εξαιρετικά value for money, για επώνυμο φορτιστή έχω δώσει τα 5πλάσια.

Ξέρει κανείς αν μπορεί να χρησιμοποιηθει ο φορτιστής αυτός για ηλεκτρολυση?

Στάλθηκε από το SM-G800H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχω τον συγκεκριμένο φορτιστη και εγω...εδω και αρκετα χρονια...οποτε τον χρειαστηκα εκανε την δουλεια καλα...πολυ καλο value for money...
Που και που δυσκολεύετε να αναγνωρίσει την μπαταρία της μηχανης και να ξεκινήσει την φορτιση αλλα με κανα δυο επανεκινησεις (βαλε βγαλε απο την μπριζα δλδ) στρωνει...και φορτιζει οκ...
Για ηλεκτρολυση μαλλον δυσκολο να κανει δουλεια μιας και πρεπει να αναγνωρισει φορτιο πχ στην μπαταρια για να ξεκινήσει να δινει το "σωστο" ρευμα...αλλα ας πει καποιος που το εχει ΙΣΩΣ δοκιμάσει...

Κανει για ηλεκτρολυση, εγω χρησιμοποιω εναν αυτοσχεδιο φορτιστη μπαταριας αυτοκινητου.
Το 'κυκλωμα' της ηλεκτρολυσης τραβαει οσα amper χρειαζεται για να λειτουργησει η ηλεκτρολυση.

Σε ηλεκτρολυση ο συγκεκριμενος δεν θα ξεκινησει, γιατι θα αντιληφθει 0 V, αντε 0, κατι. Τωρα σε παραληλλη μαζι με μπαταρια μπορει, αλλα δεν το εχω δοκιμασει ποτε, και δεν ξερω τι ρευμα θα τραβηξει καθε φορα η ηλεκτροληση.

Exει ενα δικιο ο Δημητρης παραπανω αλλα ο φορτιστης νομιζω οτι εχει ενα προγραμμα συντηρησης (trickle charging mode).
Σε αυτο το προγραμμα ο φορτιστης στελλει ρευμα πολυ χαμηλης εντασεως στη μπαταρια για να την διατηρησει.

Η ηλεκτρολυση τραβαει οπως μετρησα απο 0.5 εως 1.5 Α.
Οσο καθαριζει η σκουρια τοσο πεφτουν τα Α που τραβαει το κυκλωμα της ηλεκτρολυσης.

Σε ηλεκτρολυση ο συγκεκριμενος δεν θα ξεκινησει, γιατι θα αντιληφθει 0 V, αντε 0, κατι. Τωρα σε παραληλλη μαζι με μπαταρια μπορει, αλλα δεν το εχω δοκιμασει ποτε, και δεν ξερω τι ρευμα θα τραβηξει καθε φορα η ηλεκτροληση.

Έτσι ακριβώς.
Και κάνει εξαιρετική δουλειά παιδιά.

"Έτσι ακριβώς" τι Κυρ ????
Δεν θα ξεκινήσει ή θα δουλέψει μόνο με παράλληλη μπαταρία ???
Πως θα γίνει η εξαιρετική δουλειά ??

Παράλληλα με μια μπαταρία!
Αν θυμάστε Έτσι είχα κάνει με τα εργαλεία του παππού στην Χίο.
Δυστυχώς αν δε δει τάση ο φορτιστής αυτός δεν δίνει ρεύμα φόρτισης.
Οπότε βάζεις παράλληλα μια μικρή μπαταρία UPS και ξεμπερδεύεις.