Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

παιδια, οποιος αγορασει το πολυεργαλειο αυριο να φροντισει να παρει και ωτοασπιδες.
15 λεπτα το δουλεψα και τα αυτια μου βουιζουν

Την αλλη βδομάδα ειναι η προσφορα .

Θελω να παρω την ηλεκτρικη σκουπα για τις σταχτες της σομπας..τις οποιες μαζευω παντα το πρωϊ κρυες.
Το ερωτημα : Ειναι κακη ιδεα να παρω την σκουπα της μαυρης Παρασκευης στα 50 ευρω και να την χρησιμοποιω και για τις σταχτες...πχ μονο με το φιλτρο ,η ειναι ασχετα τα εργαλεια με διαφορετικα φιλτρα και θα πρεπει να αλλαζω σακουλες καθε μερα;

Εγώ πάλι έχω τη σκούπα στάχτης της einhell για το εργαστήριο και θέλω να πάρω αυτή του lidl γιατί η σκούπα στάχτης είναι για συγκεκριμένη δουλειά. Δεν θα έβαζα στάχτη σε όχι μεταλλική σκούπα, έστω και σβησμένη. Για αυτό θα την αλλάξω γιατί κ εμένα δεν με εξυπηρετεί.

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Θελω να παρω την ηλεκτρικη σκουπα για τις σταχτες της σομπας..τις οποιες μαζευω παντα το πρωϊ κρυες.
Το ερωτημα : Ειναι κακη ιδεα να παρω την σκουπα της μαυρης Παρασκευης στα 50 ευρω και να την χρησιμοποιω και για τις σταχτες...πχ μονο με το φιλτρο ,η ειναι ασχετα τα εργαλεια με διαφορετικα φιλτρα και θα πρεπει να αλλαζω σακουλες καθε μερα;

Όχι την σκούπα σε στάχτη ή θα πάρεις σκούπα αποκλειστικά για στάχτη (με μοτέρ) ή το λεγόμενο φίλτρο στάχτης (εξωτερικό) για την σκούπα.

απο τη στιγμη που παιρνει και κανονικη μπαταρια, πιθανον να μπορεσεις να κανεις χακια με την μετατροπη της σε ανταπτορα.

πολλές φορές το πρωί έχω ακόμα κάρβουνα και απλά βάζοντας ξύλα ξανα-ανάβει το τζάκι οπότε προσοχή να είναι όντως κρύα και να τα σκαλίζεις πρώτα

προσωπικά είχα τη σκούπα την παλιά (πριν 3-4 χρόνια) και τη δούλεψα 4 φορές όταν είδα τη σκόνη-πούδρα που πετάει μέσα στο σπίτι

οπότε είτε τη βάζεις στο μπαλκόνι με μεγάλη σωλήνα είτε τα μαζεύεις χειροκίνητα

είναι ότι πιο ηλίθιο έχουν βγάλει
πετάει όλα τα μικροσωματίδια στο σπίτι μέσα!

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

https://www.lidl.de/de/parkside-hyb...e=retargeting&utm_medium=cpc&utm_content=feed
Ξέρει κανείς αν μπορούμε να παραγγείλουμε από το γερμανικό λιντλ; Δεν ξέρω την τύφλα μου από γερμανικά κι ενδιαφέρομαι για αυτό το δωδεκαβολτο μπουλονοκλειδο
Υπάρχει παρόμοιο στην Ελλάδα.
https://www.skroutz.gr/s/277802/Einhell-BT-HS-12.html

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν είναι το ίδιο. Το parkside ειναι πολύ πιο εύχρηστο γιατί έχει μπαταρία και φορτίζει είτε από το αυτοκίνητο, είτε απο τον φορτιστή στο 220. Δουλεύεται δε και χωρίς καλώδιο. Υποθέτω ότι με κατάλληλο ανταπτορα (θηλυκο καρυδακι 1/2" και θηλυκό εξαγωνο 1/4") γίνεται ένα δυνατό κατσαβίδι μπαταρίας. Γι'αυτό "τσίμπησα".

Το Γερμανικό Lidl από όσο ξέρω, δεν στέλνει προϊόντα στο εξωτερικό. Μου φαίνεται η μόνη επιλογή είναι να έχεις φίλο που μένει Γερμανία.

Επίσης, δεν νομίζω να έχει έρθει ποτέ Ελλάδα τέτοιο μπουλονόκλειδο.

πολλές φορές το πρωί έχω ακόμα κάρβουνα και απλά βάζοντας ξύλα ξανα-ανάβει το τζάκι οπότε προσοχή να είναι όντως κρύα και να τα σκαλίζεις πρώτα

προσωπικά είχα τη σκούπα την παλιά (πριν 3-4 χρόνια) και τη δούλεψα 4 φορές όταν είδα τη σκόνη-πούδρα που πετάει μέσα στο σπίτι

οπότε είτε τη βάζεις στο μπαλκόνι με μεγάλη σωλήνα είτε τα μαζεύεις χειροκίνητα

είναι ότι πιο ηλίθιο έχουν βγάλει
πετάει όλα τα μικροσωματίδια στο σπίτι μέσα!

Αυτο που θελω να αποφυγω ειναι το λερωμα στα χερια και στα μανικια καθε πρωϊ που σκουπιζω την ξυλοσομπα.Τις πολλες σταχτες (πολλες που λεει ο λογος) τις ριχνω με ενα καθετο φτυαρακι απο τις γριλιες στο συρταρι και τις αδειαζω στον κηπο...το ζητουμενο δλδ ειναι ο καθαρισμος του θαλαμου χωρις να λερωνω τα ρουχα ακουμπωντας στα τοιχωματα αλλα και το δωματιο....κατι που μαλλον δεν ειναι και τοσο σιγουρο απο την δικη σου εμπειρια με την συγκεκριμενη.
Ευχαριστω για την βοηθεια.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Όχι την σκούπα σε στάχτη ή θα πάρεις σκούπα αποκλειστικά για στάχτη (με μοτέρ) ή το λεγόμενο φίλτρο στάχτης (εξωτερικό) για την σκούπα.
Όχι δ κούπα στάχτης για πριονίδι και ακόμα περισσότερο όχι απλή σκούπα για χρήση στο τζάκι!

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερα
Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις την σκουπα του λιντλ και την χρησιμοποιει για τα εργαλεια. Τραβαει αρκετα; την θελω κυριως για το δισκοπριονο που γεμιζει παντου σκονη αλλα και ρουτερ, σεγα, πολυεργαλειο κτλ
Εχω δει στο σκρουτζ περιπου στα ιδια χρηματα και αλλες.
Τι προτεινετε; θελω καποια να μου κρατησει.

Καλησπερα
Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις την σκουπα του λιντλ και την χρησιμοποιει για τα εργαλεια. Τραβαει αρκετα; την θελω κυριως για το δισκοπριονο που γεμιζει παντου σκονη αλλα και ρουτερ, σεγα, πολυεργαλειο κτλ
Εχω δει στο σκρουτζ περιπου στα ιδια χρηματα και αλλες.
Τι προτεινετε; θελω καποια να μου κρατησει.

Την πήρα την προηγούμενη φορά και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τώρα που τη δίνει και φτηνότερα δε το συζητώ.Δυνατή, με μακρύ και εύκαμπτο σωλήνα, πολλά εξαρτήματα και σύστημα για να ανοιγοκλείνει μαζί με το εργαλείο. Βάλε της επάνω και ένα πολύμπριζο για να συνδέεις περισσότερα εργαλεία, πάρε και έξτρα σακούλες από την αντιπροσωπεία ή το ebay και είσαι άρχοντας. Υπόψιν για το δυσκοπρίονο που λες, σημαντικό ρόλο παίζει και το σύστημα αναρρόφησης του ίδιου του εργαλείου και τα δισκοπρίονα γενικά κάνουν πολύ πριονίδι.

Την πήρα την προηγούμενη φορά και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τώρα που τη δίνει και φτηνότερα δε το συζητώ.Δυνατή, με μακρύ και εύκαμπτο σωλήνα, πολλά εξαρτήματα και σύστημα για να ανοιγοκλείνει μαζί με το εργαλείο. Βάλε της επάνω και ένα πολύμπριζο για να συνδέεις περισσότερα εργαλεία, πάρε και έξτρα σακούλες από την αντιπροσωπεία ή το ebay και είσαι άρχοντας. Υπόψιν για το δυσκοπρίονο που λες, σημαντικό ρόλο παίζει και το σύστημα αναρρόφησης του ίδιου του εργαλείου και τα δισκοπρίονα γενικά κάνουν πολύ πριονίδι.

Στο δισκοπριονο χειρος που την εχω δοκιμασει, πλεον κοβω ανετα και μεσα στο σπιτι γιατι το μονο που μενει ειναι λιγη σκονη αναμεσα στο πελμα και το ξυλο. Το δισκοπριονο ειναι bosch και δεν ξερω αλλες μαρκες αν θα εχουν ιδιο απτελεσμα. Στο παγκοπριονο ομως δεν αποδιδει το ιδιο, και εκει μαλλον φταιει το ιδιο το πριονι που δεν εχει καλη απαγωγη στα πριονιδια. Για το ρουτερ τωρα, παλι ειναι αναλογα με την μαρκα αλλα και το που κανεις αναρροφηση. Στο τραπεζι με φραχτη αναρροφησης που εχω φτιαξει τραβαει 95%. Στο ρουτερ στο χερι αν κανεις σοσκορο και εχεις τον ανταπτορα απο κατω, σχεδον τα τραβει ολα. Αν τον εχεις απο πανω τοτε η απορροφηση ειναι σχετικα μικρη.

Συμπερασμα ειναι πως οποιαδηποτε σκουπα 1400+ watt κανει καλη δουλεια οσο το επιτρεπει το εργαλειο και η διαμορφωση/τροπος αναρροφησης.
Παντως ακομα και στα 79 ευρω με αυτα τα εξεσουαρ και πριζα εργαλειου δεν βρισκεις.

Αυτη η σκουπιτσα με 50 ευρω φαινεται ιδανικη για εργαλειοσκουπα και οχι μονο. Εβλεπα κατι αλλες σε τριπλασιες τιμες.
Σκεφτομαι να την παρω και γω για το υπογειο. Σακκουλες παιρνει του εμποριου?

Αφού να φανταστείς σκέφτομαι να την πάρω και εγώ ...που γενικά δουλεύω έξω τα πριονιδοπαραγωγικά εργαλεία :flipout: