Mr_Kenzo
AVClub Addicted Member
- 30 May 2015
- 2,034
παιδια, οποιος αγορασει το πολυεργαλειο αυριο να φροντισει να παρει και ωτοασπιδες.
15 λεπτα το δουλεψα και τα αυτια μου βουιζουν
Την αλλη βδομάδα ειναι η προσφορα .
παιδια, οποιος αγορασει το πολυεργαλειο αυριο να φροντισει να παρει και ωτοασπιδες.
15 λεπτα το δουλεψα και τα αυτια μου βουιζουν
Θελω να παρω την ηλεκτρικη σκουπα για τις σταχτες της σομπας..τις οποιες μαζευω παντα το πρωϊ κρυες.
Το ερωτημα : Ειναι κακη ιδεα να παρω την σκουπα της μαυρης Παρασκευης στα 50 ευρω και να την χρησιμοποιω και για τις σταχτες...πχ μονο με το φιλτρο ,η ειναι ασχετα τα εργαλεια με διαφορετικα φιλτρα και θα πρεπει να αλλαζω σακουλες καθε μερα;
Θελω να παρω την ηλεκτρικη σκουπα για τις σταχτες της σομπας..τις οποιες μαζευω παντα το πρωϊ κρυες.
Το ερωτημα : Ειναι κακη ιδεα να παρω την σκουπα της μαυρης Παρασκευης στα 50 ευρω και να την χρησιμοποιω και για τις σταχτες...πχ μονο με το φιλτρο ,η ειναι ασχετα τα εργαλεια με διαφορετικα φιλτρα και θα πρεπει να αλλαζω σακουλες καθε μερα;
Υπάρχει παρόμοιο στην Ελλάδα.https://www.lidl.de/de/parkside-hyb...e=retargeting&utm_medium=cpc&utm_content=feed
Ξέρει κανείς αν μπορούμε να παραγγείλουμε από το γερμανικό λιντλ; Δεν ξέρω την τύφλα μου από γερμανικά κι ενδιαφέρομαι για αυτό το δωδεκαβολτο μπουλονοκλειδο
πολλές φορές το πρωί έχω ακόμα κάρβουνα και απλά βάζοντας ξύλα ξανα-ανάβει το τζάκι οπότε προσοχή να είναι όντως κρύα και να τα σκαλίζεις πρώτα
προσωπικά είχα τη σκούπα την παλιά (πριν 3-4 χρόνια) και τη δούλεψα 4 φορές όταν είδα τη σκόνη-πούδρα που πετάει μέσα στο σπίτι
οπότε είτε τη βάζεις στο μπαλκόνι με μεγάλη σωλήνα είτε τα μαζεύεις χειροκίνητα
είναι ότι πιο ηλίθιο έχουν βγάλει
πετάει όλα τα μικροσωματίδια στο σπίτι μέσα!
Όχι δ κούπα στάχτης για πριονίδι και ακόμα περισσότερο όχι απλή σκούπα για χρήση στο τζάκι!Όχι την σκούπα σε στάχτη ή θα πάρεις σκούπα αποκλειστικά για στάχτη (με μοτέρ) ή το λεγόμενο φίλτρο στάχτης (εξωτερικό) για την σκούπα.
Καλησπερα
Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις την σκουπα του λιντλ και την χρησιμοποιει για τα εργαλεια. Τραβαει αρκετα; την θελω κυριως για το δισκοπριονο που γεμιζει παντου σκονη αλλα και ρουτερ, σεγα, πολυεργαλειο κτλ
Εχω δει στο σκρουτζ περιπου στα ιδια χρηματα και αλλες.
Τι προτεινετε; θελω καποια να μου κρατησει.
Την πήρα την προηγούμενη φορά και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τώρα που τη δίνει και φτηνότερα δε το συζητώ.Δυνατή, με μακρύ και εύκαμπτο σωλήνα, πολλά εξαρτήματα και σύστημα για να ανοιγοκλείνει μαζί με το εργαλείο. Βάλε της επάνω και ένα πολύμπριζο για να συνδέεις περισσότερα εργαλεία, πάρε και έξτρα σακούλες από την αντιπροσωπεία ή το ebay και είσαι άρχοντας. Υπόψιν για το δυσκοπρίονο που λες, σημαντικό ρόλο παίζει και το σύστημα αναρρόφησης του ίδιου του εργαλείου και τα δισκοπρίονα γενικά κάνουν πολύ πριονίδι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.