Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

δυστυχως δεν εχω φωτογραφία. ισως να ειναι παλια παραλαβη μιας και δε θυμασαι το μοντελο και να ξεστοκαρουν.
αν βρω πληροφοριες θα γραψω.

Τελικά αγόρασα σακούλες για την σκούπα parkside , δεν τις δοκίμασα ακόμη αλλά με μια μέτρηση που έκανα έχουν μήκος 80 εκ. και πλάτος 35 εκ. Ελπίζω να ταιριάζει.
Το πακέτο στοίχησε 13 και έχει 10 σακούλες μέσα χάρτινες.
d8e57a7e80ede173e7795f44d80ebd79.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλο μεσημερι παιδια πηρε καποιος απο εδω το ρουτερ;σκέφτομαι αν το βρω να το χτυπήσω

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι μόλις το χτύπησα!
Για όποιον κάνει κατασκευές/επισκευές στα 40 είναι μια καλή επιλογή!
Τώρα κοιτάω να αγοράσω κάποια επιπλέον κοπτικά, απ´ ότι καταλαβαίνω το router ανεβάζει το φινίρισμα - την ποιότητα στις ερασιτεχνικές δουλειές... κάτι πολύ σημαντικό για εμένα.
Μιας που όταν κατασκευάζω κάτι θέλω να είναι όσο το δυνατόν πιο "εργοστασιακό" να μην φαίνονται βίδες, στραβοενομένες γωνίες κτλ κτλ με το router νομίζω θα βελτιώσω αισθητά το αποτέλεσμα :)

Last edited:
Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το πήρε σήμερα ο φίλος μου ο Γιάννης και το ανοίξαμε παρέα.
Τα αναλώσιμα του πρέπει να τα έχει αναβαθμίσει τραγικά!
Μου έκανε μεγάλη εντυπωση.

Αναβαθμισει αισθητα, ή υποβαθμισει τραγικα?

Χωρίς να τα έχω δουλέψει φαίνονται πολύ φτηνιάρικα...
Να ρωτήσω κάτι... λέει ότι παίρνει 8mm Και 6 mm κοπτικά... όμως στο ebay βρίσκεις φτηνά 1/2 και 1/4 της ίντσας, καμιά ιδέα;

Να ρωτήσω κάτι... λέει ότι παίρνει 8mm Και 6 mm κοπτικά... όμως στο ebay βρίσκεις φτηνά 1/2 και 1/4 της ίντσας, καμιά ιδέα;

Δεν παίρνει άλλα κοπτικά εκτός από αυτά που αναφέρει. 1/2" δεν παίρνει με τίποτα. Κόλετ 1/4" (6,35mm) δύσκολα να βρεις και αν βρεις δεν θα συμφέρει λόγω τιμής

Το 1/2 το ξεχνάς... Για το 1/4 θα πρέπει να βρείς αντίστοιχο colet που να ταιριάζει.

Δεν παίρνει άλλα κοπτικά εκτός από αυτά που αναφέρει. 1/2" δεν παίρνει με τίποτα. Κόλετ 1/4" (6,35mm) δύσκολα να βρεις και αν βρεις δεν θα συμφέρει λόγω τιμής

Έτσι... Με πρόλαβες.