Σοκ!
Παιδια λιγο ασχετο αλλα θα σας κανω 2 ερωτησεις. Βλεπω οτι εχει προσφορα ο Κωτσοβολος το κρουστικο δραπανο https://www.kotsovolos.gr/site/smal...ls/drills/181171-black & decker-bdkh18b1sa-qw . Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω αν επειδη λεει οτι ειναι δραπανο κανει και σαν κατσαβιδι κι αν εχει δεξια κι αριστερη στρεψη, δηλαδη και βιδωνει και ξεβιδωνει. Επιπλεον θα ηθελα ν ακουσω τη γνωμη σας για το αν αξιζει να επιστρεψω το δραπ/δο PARKSIDE PABS 20-Li C3 https://www.lidl.de/de/parkside-akku-bohrschrauber-pabs-20-li-c3/p257220 και να παρω με τα χρηματα αυτα το B&D απ τον Κωτσοβολο. Κυριως το θελω για χρηση ως κατσαβιδι και λιγοτερο για καμια τρυπα στον τοιχο που και που. Ευχαριστω.
Αυτο που λεει στο B&D οτι δεν υποστηριζεται η αναστροφη τι ειναι?
Οσο για το τσοκ εκανα λαθος, στο B&D ειναι οντως 10mm κι οχι 13mm οπως στο Parkside. Ειναι αρκετα αρνητικο αυτο για να μην προτιμησω εν τελη το B&D ή οχι?
Μάνο αν σου λέει κάτι εγώ μόλις το χτυπησα.
Και με άτοκες δόσεις με 19 ευρώ το μήνα???
Μη το πεις ούτε του παπά.
Το Black & Decker ειναι κρουστικο στα 18V και με 2 μπαταριες (δεν αναγραφει περιλαμβανει φορτιστη !!!!), η τιμη του ειναι παρα πολυ καλη (58 ευρω).
Το PARKSIDE δεν ειναι κρουστικο δεν εχει μπαταρια και κοστιζει 50 ευρω στην Γερμανια.
Mr Kenzo τι ενοεις δεν εχει επιλογη ροπης ??? (μηπως ειδες κατι άλλο)
Μαλλον θα το χτυπησω για το κτημα.
Ευχαριστω Κωστα
Η αναστροφη τελικα τι ειναι, ξερει κανεις?
Επειδή σκέφτομαι και εγώ να πάρω το D&D έχω μια απορία, η δεύτερη μπαταρία, περίπου πόσο χρονικό διάστημα αντέχει χωρίς χρήση; δηλαδή αν την έχω στην άκρη φορτισμένη αντέχει κανα δυο μήνες;
Μάλιστα, σ ευχαριστώ πολύΥπολογιζε περιπου 5% πτωση τον μηνα σε θεμα φορτισης.
Να την εχεις φορτισμενη στο 60% οπως προτεινουν μεγαλοι κατασκευαστες (βλεπε bosch χαχαχαχα)
Καλο ειναι να τις εναλλαζεις στην χρηση.
Ειναι να γυριζει αριστεροστροφα που το εχει σιγουρα.
Απλα ο Κωτσοβολος ή δεν ξερει τι πουλαει ή θα σου πουλησει κατι αλλο.
Στην περιγραφη γραφει κρουστικο δραπανο που παραπεμπει σε μη επιλογεα ροπων και οχι κατσαβιδι.
Πιο κατω γραφει: αριθμος κρουσεων: δεν διαθετει.
Στο γαλλικο σαιτ ειναι εμφανες οτι προκειτε για κρουστικο δραπανοκατσαβιδο με 11 επιλογες ροπων και αναστροφη (ACTION RΓVERSIBLE:Yes)
Αρα ειναι πολυκαλη ευκαιρια αρκει να ειναι σιγουρα το γαλλικο μοντελο και οχι κατι αλλο που εχει στο μυαλο του ο Κωτσοβολος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.