Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Να κατι τετοια γραφεις κι εσυ και θα μπει να γραψει κανενας επαγγελματιας οτι αλλαξε 48 μεντεσεδες σε 8 μπαλκονοπορτες με το 10.8 BOSCH και ΔΕΝ πιαστηκε ο καρπος του !!!! :flipout:

Ποιους μεντεσεδες εννοειτε ρε παιδια? Αυτους που βιδωνουν πανω στο αλουμινιο με 2-3 βιδες και σφιγγουν με το δοντι στην πατουρα? 36 μεντεσεδες με 6 το πολυ βιδες σε κασα και πορτα = 216 βιδες = 216 δευτερολεπτα συνολικο φορτιο με ροπη και μαλιστα διακοπτομενο. Δεν πιστευω να πηρε πανω απο δευτερολεπτο καθε βιδα να σκασει η καστανια του εργαλειου. Καποια πραγματα μοιαζουν συνταρακτικα αλλα στην πραγματικοτητα δεν ειναι. Αν ηταν 216 αυτοδιατρητες θα ηταν ενα καλο τεστ.
Αλλα μην το δοκιμασεις με το parkside. Δεν θελουμε εμεις οι boschακηδες να μας ξεφτιλίζετε με καθε ευκαιρια. -bye-

Να κατι τετοια γραφεις κι εσυ και θα μπει να γραψει κανενας επαγγελματιας οτι αλλαξε 48 μεντεσεδες σε 8 μπαλκονοπορτες με το 10.8 BOSCH και ΔΕΝ πιαστηκε ο καρπος του !!!! :flipout:

:flipout::flipout::flipout::flipout:
:grinning-smiley-043

Ποιους μεντεσεδες εννοειτε ρε παιδια? Αυτους που βιδωνουν πανω στο αλουμινιο με 2-3 βιδες και σφιγγουν με το δοντι στην πατουρα? 36 μεντεσεδες με 6 το πολυ βιδες σε κασα και πορτα = 216 βιδες = 216 δευτερολεπτα συνολικο φορτιο με ροπη και μαλιστα διακοπτομενο. Δεν πιστευω να πηρε πανω απο δευτερολεπτο καθε βιδα να σκασει η καστανια του εργαλειου. Καποια πραγματα μοιαζουν συνταρακτικα αλλα στην πραγματικοτητα δεν ειναι. Αν ηταν 216 αυτοδιατρητες θα ηταν ενα καλο τεστ.
Αλλα μην το δοκιμασεις με το parkside. Δεν θελουμε εμεις οι boschακηδες να μας ξεφτιλίζετε με καθε ευκαιρια. -bye-

:flipout:-bye-

Τελικά παίδες έκανα λάθος και το τανκ δεν έχει κανένα πρόβλημα,απλά από την μία πλευρά έχει μία κόκκινη βίδα η οποία ρυθμίζει στην ουσία την κεφαλή του και όταν πάει στο σωστό σημείο η ταινία είναι στη θέση της.

Ούτε επίτηδες να έκανα τέτοιο λάθος εν μέσω της σύρραξης...-bye-

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τελικά παίδες έκανα λάθος και το τανκ δεν έχει κανένα πρόβλημα,απλά από την μία πλευρά έχει μία κόκκινη βίδα η οποία ρυθμίζει στην ουσία την κεφαλή του και όταν πάει στο σωστό σημείο η ταινία είναι στη θέση της.

Ούτε επίτηδες να έκανα τέτοιο λάθος εν μέσω της σύρραξης...-bye-

Οντως ουτε επιτηδες να το εκανες αυτo που εγραψες τωρα!
Ειναι αργα ομως και ηδη εχει βγει η διαγνωση "σε ολα τα τανκ βγαινει η ταινα".
Το moto της εποχης ειναι: "εχω κι εγω τανκ του lidl" :flipout:

Last edited:
Αστα αυτα. Το εδωσες στον osatosa και το επισκευασε.

Καλό !!!!! :flipout::worshippy:

Η αλήθεια είναι ότι έλαβε απειλητικό τηλεφώνημα ... να ανασκευάσει την κατάθεσή του αλλιώς κινδυνεύει !!!!

Αστα αυτα. Το εδωσες στον osatosa και το επισκευασε.
Εντάξει το παραδέχομαι...

Η αλήθεια είναι ότι την πρώτη φορά έκανα μια εργασία ενώ βιαζομουν και δεν είχα χρόνο να το επεξεργαστώ.

Σήμερα το πρωί πήγα να το ανοίξω με σκοπό να το στρώσω και εκεί διαπίστωσα ότι ήταν μια χαρά,απλά ήθελε λίγο σφίξιμο η βίδα.

Πέρα από την πλάκα όμως θέλει λίγο ψάξιμο παραπάνω από όλους μας πριν κρεμάσουμε μια είδηση στα μανταλάκια του forum.

Εγώ που δούλεψα τον ταινιολειαντήρα ξανά το Σ/Κ αρκετά μπορώ να πω και με αλλαγές στα διάφορα νούμερα των ταινιών lidl που είχα αγορασει μαζί (βγάλε βάλε δηλαδη),δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Δούλεψε μια χαρά και είμαι ευχαριστημενος από την απόδοση του.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάτι που ξέχασα να αναφέρω σε όλη την συνομιλία μας εδώ σχετικά με την επισκευή του ταινιολειαντήρα είναι ότι και ο δικός μου δεν είχε πρόβλημα στην αρχή ... αλλά του το δημιούργησα εγώ μετά από ατύχημα... λεπτομέρειες εδώ:
http://avclub.gr/forum/showthread.p...αλεια!?p=1057816761&viewfull=1#post1057816761
και εδώ:

http://avclub.gr/forum/showthread.p...αλεια!?p=1057816775&viewfull=1#post1057816775

Last edited:
Ευκαιρία για κράξιμο: τα τσιμπησανε τα 99 λεπτακια σε δραπανο και φαλτσοπριονο σε σχεση με ιταλια χαχαχα

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σχετικά με το φαλτσοπρίονο, επειδή δεν γράφει όλες τις μέγιστες διαστάσεις που μπορεί να κόψει, μπορεί κάποιος που το έχει να πει μέχρι πόσο φάρδος μπορεί να είναι το σανιδακι στις 90 και στις 45 μοιρες; Λέει μόνο για ύψος στην περιγραφή.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σχετικά με το φαλτσοπρίονο, επειδή δεν γράφει όλες τις μέγιστες διαστάσεις που μπορεί να κόψει, μπορεί κάποιος που το έχει να πει μέχρι πόσο φάρδος μπορεί να είναι το σανιδακι στις 90 και στις 45 μοιρες; Λέει μόνο για ύψος στην περιγραφή.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αφου λεει μηκος κοπης Max 120mm (το max ειναι στις 90 μοιρες). Στις 45 μοιρες θα πεσει στα 89mm. Αν βαλεις ξυλο 89mm πλατυ, η διαγωνιος (υποτεινουσα) στις 45 μοιρες βγαινει 120mm μηκος.