Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

-bye-

Ενα μαθημα μου αρεσε στο λυκειο αλλα διαλεξα λαθος κατευθηνση.
Τα 70κιλα στο σημειο επι την αποσταση δεν πολλαπλασιαζονται δημιουργωντας μια μεγαλυτερη δυναμη? Τωρα αλλο κιλα, ως βαρος αλλο Ν ως μαζα. Τα χω μπερδεμενα νομιζω.

Σωστα τα λες Νεκ. Αλλα η πολλαπλασιασμενη δυναμη εμφανιζεται στο αλλο ακρο μετα το σημειο κοντρας. Αν εβαλες 70 κιλα σε 80cm δηλαδη 560Nm στο ενα ακρο και κοντραρες το λοστο για να βγαλεις μια σανιδα ας πουμε. τοτε στο ακρο που ειναι κατω απο την σανιδα ερχεται πολλαπλασιασμενη η δυναμη. Αν αυτο το ακρο ειναι π.χ. 8cm (Απο το σημειο κοντρας) δηλαδη 10 φορες μικροτερο απο το αλλο τοτε η δυναμη στην μυτη κατω απο την σανιδα θα ειναι 70χ10=700κιλα.

Τελικά όσοι πήρατε το κολωνατο διαπιστώσατε τζόγο που είναι αρκετός και σε μη ανεκτά επίπεδα?Είδα και αυτό το βίντεο στο YouTube που αν δεν φταίει κάποια βίδα που λείπει στο τσόκ όπως λέει στο τέλος το παλικάρι και δεν έχει κάνει κάτι λάθος στην τοποθέτηση του τσόκ η έστω το τρυπάνι που έχει βάλει,η περιστροφή του είναι απαράδεκτη.
https://youtu.be/FbNFyou2djQ
Τελικά δεν το πήρα που ενώ ξέρω ότι αν δεν μου κάνει μπορώ να το πάω πίσω και να πάρω τα λεφτά μου,δεν μπήκα στην διαδικασία.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπουργανα το συγκεκριμενο.
Απορω που λεει afterall i think I will buy.....

Καμια σχεση με αυτο που ειδα εγω χθες.
Επισης μετα το φιξακι με την βιδα πισω απο τον διακοπτη ειναι ενας βραχος

Μπουργανα το συγκεκριμενο.
Απορω που λεει afterall i think I will buy.....

Καμια σχεση με αυτο που ειδα εγω χθες.
Επισης μετα το φιξακι με την βιδα πισω απο τον διακοπτη ειναι ενας βραχος
Δηλαδή το δικό σου που πήρες εχθές (αν δεν κάνω λαθος) είναι οκ?Γιατί και ένας φίλος από εδώ έγραψε χθες ότι παίζει πάρα πολύ και το γύρισε πίσω.Δηλαδη είμαστε 50-50 ότι κάτσει?

Σαν να μην εχει μπει καλα το τσοκ... Μια το βλεπω να κινειται και μετα απο τρυπημα να εχει βελτιωθει γιατι δεχτηκε πιεσεις και μπηκε πιο μεσα. Δηλαδη σαν να θελει χτυπημα να μπει καλα μεσα γιατι μοιαζει χαλαρο.

Δηλαδή το δικό σου που πήρες εχθές (αν δεν κάνω λαθος) είναι οκ?Γιατί και ένας φίλος από εδώ έγραψε χθες ότι παίζει πάρα πολύ και το γύρισε πίσω.Δηλαδη είμαστε 50-50 ότι κάτσει?

Ναι και μαλιστα τραβηχθηκε βιντεο η διαδικασια και θα το ανεβασει ο φιλος.

Ακομα και με 50% πιθανοτητες να σου κατσει καλο...πιστευω οτι στα χρηματα και σε συνδιασμο με την εγγυηση επιστροφης χρημάτων...αξιζει να δοκιμασει καποιος αν του κανει η οχι το συγκεκριμένο εργαλειο...

Αντε ψήθηκα να ποντάρω.ειμαι ταμείο στο lidl με το κολωνατο...

Καλή επιτυχία στην μπιλιά σου.
Ευχαριστώ!Το βράδυ που θα πάω σπίτι και θα το στήσω θα σας πω τι ψάρια πιάσαμε...

Πάντως αν δεν ξαναγεμισανε από εχθές την παλέτα,δεν έλειπαν και πολλά κολωνατα.τουλαχιστον σε αυτό που πήγα εγώ.

Ευχαριστώ!Το βράδυ που θα πάω σπίτι και θα το στήσω θα σας πω τι ψάρια πιάσαμε...

Πάντως αν δεν ξαναγεμισανε από εχθές την παλέτα,δεν έλειπαν και πολλά κολωνατα.τουλαχιστον σε αυτό που πήγα εγώ.

Καλη τυχη...πιστευω να μην εχεις προβλημα...
παντως δεν πιστευω οτι ειναι ενα εργαλειο που θα εφευγε μαζικα...οποτε δεν νομιζω να ξαναγεμισαν παλετα...
τα ιδια και χθες στην μεταμορφωση που περασα για την καθιερομενη βολτα για ειδη σπιτιου...μια παλετα γεματη...
μου εκανε εντυπωση που εφυγαν (το τελευταιο εφυγε εκεινη την στιγμη) τα φαλτσοπροιονα...

Καλη τυχη...πιστευω να μην εχεις προβλημα...
παντως δεν πιστευω οτι ειναι ενα εργαλειο που θα εφευγε μαζικα...οποτε δεν νομιζω να ξαναγεμισαν παλετα...
τα ιδια και χθες στην μεταμορφωση που περασα για την καθιερομενη βολτα για ειδη σπιτιου...μια παλετα γεματη...
μου εκανε εντυπωση που εφυγαν (το τελευταιο εφυγε εκεινη την στιγμη) τα φαλτσοπροιονα...
Ευχαριστώ.Οντως και εδώ στο ιλιον τα φαλτσοπριονα είχαν φύγει.ειδα ακόμα να έχει 4 - 5 κομμάτια από το 12v δραπανοκατσαβιδο που είχε τις προάλλες.

Δοκιμασα να δω τι τζογο εχει το δικο μου στο τεστ του κουνηματος, μπροστα σε αυτα που βλεπω στα βιντεο ειναι βραχος.
Εχει ελαχιστο στο μεγιστο ανοιγμα που φαινεται στο τρυπημα με λεπτο τρυπανι απο οτι θυμαμαι απο παλια που το ειχα αναφερει, αλλα καμια σχεση με αυτο το τζογο των βιντεο.
Ανοιξα το δικο μου να βρω τη wobble screw adjuster
Δεν εχει τετοιο πραμα...
Επισης το σωμα του μοιαζει να ειναι χυτο, ως ενα σωμα που φαινεται και οχι κολημενες τενεκεδ....ε λαμαρινες.

Οποτε, καθε φετος και χειροτερα στα εργαλεια του lidl.

Στο δικό σου Νεκταριε την βιδα την εχει στο πλάι , ξεσφιγγεις το παξιμαδι και με ενα κατσαβιδι την σφιγγεις τόσο ώστε να εχει ομαλή κίνηση πανω κάτω και μηδενικούς τζογους . Μετα σφιγγεις πάλι το παξιμαδι και τέλος .

Το έχω ξαναπει (Νεκ δεν παει για σένα) , γνωριστε τα εργαλεια σας και αν θέλει κάτι διορθωμα ρεγουλαρετε το . Ακόμη και τα επώνυμα (τα περισσοτερα) δεν έρχονται ρεγουλαρισμενα απο το εργοστάσιο .

Νεκ ...το πουλάς ???

Για να μην με κατηγορείτε άδικα ...εγώ δεν το έχω αγοράσει τόσα χρόνια ...και ο λόγος δεν είναι ο τζόγος που λέτε ... άλλωστε δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι τόσο χάλια που λένε μερικοί και δεν παίρνει διόρθωση ...απλώς έχω βολευτεί με την βάση πάγκου για τρυπάνι μέχρι ώρας ... με μια πονταρισιά στο αντικείμενο εξουδετερώνονται οι τζόγοι και εν τω μεταξύ περιμένω μήπως το βγάλει με οδοντωτή ρύθμιση και μανέλα για την ρύθμιση ύψους της βάσης. :flipout:

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Στο δικό σου Νεκταριε την βιδα την εχει στο πλάι , ξεσφιγγεις το παξιμαδι και με ενα κατσαβιδι την σφιγγεις τόσο ώστε να εχει ομαλή κίνηση πανω κάτω και μηδενικούς τζογους . Μετα σφιγγεις πάλι το παξιμαδι και τέλος .

Το έχω ξαναπει (Νεκ δεν παει για σένα) , γνωριστε τα εργαλεια σας και αν θέλει κάτι διορθωμα ρεγουλαρετε το . Ακόμη και τα επώνυμα (τα περισσοτερα) δεν έρχονται ρεγουλαρισμενα απο το εργοστάσιο .

Την εχω δει τη βιδα, κινειται μεσα σε οδηγο και δεν συκωνει αλλη διορθωση γιατι μαγκωνει.

Τελικά όσοι πήρατε το κολωνατο διαπιστώσατε τζόγο που είναι αρκετός και σε μη ανεκτά επίπεδα?Είδα και αυτό το βίντεο στο YouTube που αν δεν φταίει κάποια βίδα που λείπει στο τσόκ όπως λέει στο τέλος το παλικάρι και δεν έχει κάνει κάτι λάθος στην τοποθέτηση του τσόκ η έστω το τρυπάνι που έχει βάλει,η περιστροφή του είναι απαράδεκτη.
https://youtu.be/FbNFyou2djQ
Τελικά δεν το πήρα που ενώ ξέρω ότι αν δεν μου κάνει μπορώ να το πάω πίσω και να πάρω τα λεφτά μου,δεν μπήκα στην διαδικασία.

Με το παραπάνω βίντεο μονο να γελασω μπορω . Το παλικάρι ειναι επικυνδινα άσχετο .
Λάθος πρώτο , το τσοκ δεν το εχει σφίξει αρκετα , συνεχίζει να σφίγγει κατα την διάρκεια του πρώτου τρυπηματος .
Λάθος δεύτερο , προσπαθεί να τρυπησει μεταλλικη σωλήνα χωρίς έστω μια ποντα .
Λάθος τρίτο , κανένα υγρό ψύξης , το έκαψε το φθηνο τρυπανακι .
Λάθος τέταρτο , τα τρυπανια τα πιάνει στο τσοκ πολυ έξω .
Στο ξύλο το τρυπανι ειναι έξω έξω και στραβα πιασμενο .
Μέχρι και την μεγγενη βρήκε κατα το τρυπημα του ξύλου με το τρυπανι ξύλου γιατι δεν είχε κεντραρει την μεγγενη .
Να μην συνεχίσω τις παρατηρήσεις , το παλικάρι ειναι επικυνδινα άσχετος και δυστυχώς τέτοια βίντεο επηρεάζουν κόσμο ...

Λοιπόν επειδή όταν αγοράζω κάτι και έχω τις αμφιβολίες μου γι'αυτο δεν έχω υπομονή να περιμένουμε να δω αν έπεσα μέσα η έξω αν και είμαι στην δουλειά βρήκα λίγο χρόνο να το στήσω και να το δοκιμάσω το κολωνατο.Δυστηχως αν και εδώ δεν έχω τρυπάνι να βάλω στο τσόκ και παρ όλο που έβαλα και έβγαλα το τσόκ κάμποσες φορές και προσπάθησα να βρω μήπως δεν κεντράρει σωστά,στο βίντεο που παραθέτω πιστεύω να φαίνεται ότι δεν γυρνάει όμορφα αλλά παρακεντρα.
https://youtu.be/dmvxEMTDTSQ

Ακούω συμβουλές στην τοποθέτηση του τσόκ γιατί και το πίεσα και το κτυπήσα και γενικά προσπάθησα να το βάλω όσο καλύτερα μπορούσα. Αν έχω κάνει κάτι λάθος έχει καλώς αλλιώς θα το πάω πίσω.