Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παιδια καλησπερα...
Εγω τον τελευταιο χρονο τσεκαρω πολυ τα εργαλεια parkside. Εχω παρει αρκετα αλλα καιρο τωρα θελω να παρω ενα δισκοπριονο παγκου. Ειδα οτι εχει και η parkside το ptk 1700. Το εχει δουλεψει κανεις? Το εχουν βγαλει ποτε εδω Ελλαδα? Λετε να βγει στο προσεχες μελλον?
Ευχαριστω πολυ...
Το έχω εγώ αλλά δεν πιστεύω να το ξαναφέρει. Έχει η einhell που είναι σε παρόμοια τιμή και ποιότητα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είχα πάρει ένα δισκοπριονο πάγκου της einhell. Δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος και τι έκανα;;
Αγόρασα ένα κανονικό δισκοπριονο και έφτιαξα το δικό μου πάγκο. Κλεμμένα τα σχέδια βέβαια από ένα τύπο στο YouTube, αλλά υλοποιημένο από μένα (Χαχαχαχα). Δίνω τα credits εκεί που πρέπει ( diy creators λέγεται ο Glen).

Νομίζω πως πλέον είμαι πολύ καλά με αυτόν τον πάγκο. Και νομίζω ότι αξίζει περισσότερο. Ή τουλάχιστον η δίκη μου εμπειρία αυτό με δίδαξε.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Οντως ο Glen ειναι απο τους πολυ αξιολογους μαστορες youtubers που αξιζει να παρακολουθει κανεις. Κανει καθε ειδους κατασκευες για το σπιτι και τον κηπο, χωρις να εχει τα παλαβα εργαστηρια και μηχανηματα που εχουν οι περισσοτεροι γνωστοι. Ειναι πιο κοντα στα κυβικα μας, θα ελεγα...

https://www.youtube.com/channel/UChKlSK39lLg8eZHIX0iVzLA

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οντως ο Glen ειναι απο τους πολυ αξιολογους μαστορες youtubers που αξιζει να παρακολουθει κανεις. Κανει καθε ειδους κατασκευες για το σπιτι και δεν εχει τα παλαβα εργαδτηρια και μηχανηματα που εχουν οι περισσοτεροι γνωστοι. Ειναι πιο κοντα στα κυβικα μας, θα ελεγα...

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τον παρακολουθώ συνέχεια και δε χάνω τίποτα.
Τον τελευταίο καιρό έχει κάνει upgrade στα εργαλεία που χρησιμοποιεί. Μάλλον αναβαθμίστηκε αρκετά και πλέον έχει και κέρδος από τα affiliates που βάζει στις περιγραφές και καλά κάνει!
Είναι μέσα στους 3 αγαπημένους μου και πολύ καλή έμπνευση για πολλές customιές που έχω κάνει κατά καιρούς!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παιδιά καλημέρα,

Με το δράπανο γινόταν χαμός το πρωί είχε πολύ κόσμο.

Μήπως πήρε κανείς το μινι δισκοπρίονο να μας πει εντυπώσεις?

Δεν είχα σκοπό να το αγοράσω αλλα είδα ότι αγοράζαν πολλοί και δισκοπρίονα και επειδή δεν είχα χρόνο γιατί πήγαινα κατευθείαν γραφείο, πήρα ένα. Οπότε θα το σκεφτώ το απόγευμα αν το κρατήσω.

Βασικά Δισκοπρίονο είχα στο πρόγραμμα να αγοράσω αλλα επειδή το είδα ότι είναι μικρό πολύ σε μέγεθος, σαν το πολυεργαλείο που είχα πάρει πιο παλιά, ενδεχομένως για μικροδουλειές είναι πολύ πιο βολικό.

δίσκους είπατε δεν βρίσκουμε εύκολα σωστά ?

Last edited:
Ενημέρωση. Από 17/5 ταινειολειαντήρας "τανκ" με 40 .

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αγόρασε κάνεις (η είδε) το δραπανοκατσάβιδο των 20V που είχε χθες?
Σε 3 καταστήματα δεν το είδαν καθόλου φίλοι που πήγαν πολύ πρωί, επίσης από την σελίδα του Lidl το έβγαλαν την Τέταρτη το βράδυ και υπάρχει μόνο το βίντεο.

Άσε που σε έναν είπαν ''θα το έχει την άλλη Πέμπτη''-ναι αλλά αυτό θα είναι το 12V.

Μήπως τελικά δεδομένης και της χαμηλής τιμής που το διαφήμισαν (από 50Ε -- 40Ε) ήταν αυτό που λέμε κράχτης?

Χθες στο Ιλιον 8:30 και δεν είδα κανένα 20v.Ξεχασανε μάλλον να γράψουν στο φυλλάδιο ''το προϊόν αυτό δεν διατίθεται σε όλα τα καταστήματα''.Αφού δεν έχεις κομμάτια,τι το διαφημίζεις.Το μικρό δισκοπρίονο έπαιρναν πολλοί.
Το Radial είχε ακόμα, 5-6 κομμάτια.
Εγώ πήρα έτσι για καμιά ψιλό δουλειά 2 σετάκια από τις μικρες πενσες(σκύλες) που είχε και έφυγα.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως το 12V που βγάζει την επόμενη εβδομάδα είναι φοβερό εργαλειάκι για την τιμή του. Ελαφρύ και ανθεκτικό ...εγώ πρώτα αυτό πιάνω στο χέρι μου όταν είναι για ψιλοτρυπήματα ή βιδώματα. Όταν δε δουλεύω "παραγωγή" σε ξυλοκατασκευή το έχω μονίμως με το κωνικό φρεζάκι για το χώνεμα των κεφαλιών στις βίδες.
Τα λέω για κανέναν νέο γιατί οι παλιότεροι ...όλοι το έχετε αλλά ντρέπεστε να το πείτε :flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πάντως το 12V που βγάζει την επόμενη εβδομάδα είναι φοβερό εργαλειάκι για την τιμή του. Ελαφρύ και ανθεκτικό ...εγώ πρώτα αυτό πιάνω στο χέρι μου όταν είναι για ψιλοτρυπήματα ή βιδώματα. Όταν δε δουλεύω "παραγωγή" σε ξυλοκατασκευή το έχω μονίμως με το κωνικό φρεζάκι για το χώνεμα των κεφαλιών στις βίδες.
Τα λέω για κανέναν νέο γιατί οι παλιότεροι ...όλοι το έχετε αλλά ντρέπεστε να το πείτε :flipout::flipout::flipout:

+1

Η ηλεκτροσυγκοληση που εχει ειναι καλη ?
Διότι κάποιος μου ειχε πεί πως ζεστένεται αρκετά γρήγορα και δεν αξίζει όσο τα άλλα εργαλεία που φέρνει . Ισχύει κατι τέτοιο ?

Εγώ δεν ντρέπομαι καθόλου, το έχω αναφέρει άπειρες φορές εδώ μέσα το συγκεκριμένο εργαλείο.
Δυστυχώς το πήγα στον αδερφό μου, που διέλυσε το δικό του, κι έτσι "αναγκάστηκα" :p να πάρω ένα GSB για να κάνω τη δουλειά μου.
Χωρίς πλάκα τώρα, το είχα συνηθίσει και μου λείπει υπερβολικά η δυνατότητα αφαίρεσης του τσόκ, είχα συνηθίσει να το στήνω όρθιο κι όποτε πάω, ασυναίσθητα, να κάνω το ίδιο με το GSB και πέφτει κάτω διαολίζομαι. Μάλλον έπρεπε να πάρω το GSR.

Και πούσαι... Από Κυριακή θα είμαι χωριό για καμια δεκαριά μέρες. . Κανονίστε, σας περιμένω όποτε γουστάρετε.

Θα σε απολαύσουμε κατά την διέλευση ??

Λέω κατά τη διέλευση να μην σταματήσω γιατί θα πάω Αίγιο να δω έναν ξάδερφο.
Αν δεν έρθετε στο χωριό θα συναντηθούμε στην επιστροφή να σου δώσω το δώρο του Μάκη.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Η ηλεκτροσυγκοληση που εχει ειναι καλη ?
Διότι κάποιος μου ειχε πεί πως ζεστένεται αρκετά γρήγορα και δεν αξίζει όσο τα άλλα εργαλεία που φέρνει . Ισχύει κατι τέτοιο ?

Αναλογα για τι χρηση τη θελεις.Οντως ζεστενετε ευκολα και δεν ειναι για βαριες κολλησεις.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Λέω κατά τη διέλευση να μην σταματήσω γιατί θα πάω Αίγιο να δω έναν ξάδερφο.
Αν δεν έρθετε στο χωριό θα συναντηθούμε στην επιστροφή να σου δώσω το δώρο του Μάκη.

Καλώς .... αν ο ψηλός φτιάχνει μπιχλιμπίδια ...θα έλθω μόνος μου ... να δω πως ψήνουν στο Ξηρόμερο ...από την άλλη.... αυτός είναι και περιηγητής :flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παιδες τελικα προλαβε κανεις το mini δισκοπριονο?

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Χωρίς πλάκα τώρα, το είχα συνηθίσει και μου λείπει υπερβολικά η δυνατότητα αφαίρεσης του τσόκ, είχα συνηθίσει να το στήνω όρθιο κι όποτε πάω, ασυναίσθητα, να κάνω το ίδιο με το GSB και πέφτει κάτω διαολίζομαι. Μάλλον έπρεπε να πάρω το GSR.

Μπάμπη ούτε το GSR στέκεται. Πάρε μια μπαταρία 4Ah όμως και στέκονται όλα. :a0210: