Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ευχαριστουμε Δημητρη, χελωνακια, επανηλθες νομιζω στη παρεα!

Σε ευχαριστω Νεκταριε. Σκοτούρες. Τρων'το νου.

Στα υπ'οψιν εχθες με σημερα ειδα επισης

Το Επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο PABS 12 B3 ειναι στο λιντλ των μελισσιων.

main.jpeg

Το Λιντλ Νεας ιωνιας ειχε ακομη το Επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο PABS 16 B3

main.jpeg

αλλα και το ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ PABS 20-Li C3

main.jpeg

Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παρω και εγω το τροχουδακι αν το βρω αλλα με προβληματιζει η αποδοση/δυναμη του.Το αντιστοιχο bosch που ειδα σε βιντεο ειναι αρκετα δυνατο.Δισκακια βρισκουμε ανετα γιατι τα parkside αν κρινω απο κατι 125χιλ που εχω παρει τρωγονται για πλακα?Περα απο δισκους κοπης να υπαρχουν αραγε βουρτσες συμβατες?

ανάρπαστο σήμερα το bluetooth πληκτρολογιο.
Πήγα 8:30 για άλλη δουλειά και ενώ τα καλάθια με τα άλλα γκατζετακια κλπ ήταν σχεδόν γεμάτα, τα πληκτρολόγια είχαν φύγει εκτός από 2.
Δεν το είχα στο πρόγραμμα αλλά το γεγονός αυτό με έσπρωξε.
Στο ταμείο άλλοι δυό επίσης.

Για όποιον ενδιαφέρεται....

1. αν το θέλετε για laptop σκεφτείται πριν την αγορά πως θα λύσετε το θέμα του ποντικιού.
Διότι ένα ποντίκι θα σας φάει και πάλι μια θύρα
2. το πληκτρολόγιο είναι μόνο ελληνικό. αυτό ίσως ζορίσει κάποιους
Κατά τα άλλα συμπαθέστατο και δεν είδα ακόμα τις άλλες λειτουργίες του.

Ίσως όμως τελικά να μην γλυτώσω ένα που να προσφερει και κάτι σαν ποντίκι.

Aν εννοεις το γωνιακο τροχακι των 76μμ, τοτε μπορεις να αγορασεις τα δισκακια που βγαινουν για το Bosch GWS που βγαζει 4 τυπους δισκων. Για βουρτσα δεν εχω δει πουθενα. Θα ελεγα ομως να δοκιμασεις πρωτα τα δισκακια της parkside καθως ειναι πολυ φτηνοτερα.
Αναφορικα με την δυναμη/αποδοση δεν πρεπει να υπαρχει θεμα αν αναλογιστουμε την δυναμη/αποδοση των αλλων 12βολτων parkside.

Αυτόνομια 45 δευτερόλεπτα;
Και το bosch εκεί παίζει από αυτονομία;

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εμένα μου φένετε οτι δεν εχει δύναμη στο video βέβαια αν ειχε βαλει bosch δισκάκι ίσως ειχε διαφορά

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο δευτερο βιντεο χρησιμοποιει λαθος δισκο για να κοψει το καρφι.
Αυτος ο δισκος ειναι κυριως για ξυλο και πλαστικα, αν και κανονικα δεν πρεπει να ειχε προβλημα και με το καρφακιι. Η ποιοτητα του δισκου πρεπει ειναι για τα μπαζα οπως φαινεται.
Το πρωτο βιντεο ειναι ενδεικτικοτερο για τις δυνατοτητες του εργαλειου.

Επισης η αυτονομια του αποκλειεται να ειναι 45 δευτερολεπτα. Καποιο λαθος εγινε στην μεταφραση η σε αυτα που λεει ο τυπος.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

αν ειναι μονο 45sec αυτονομια τζαμπα ο κοπος! Το bosch ειναι brushless, εχει που το φορτισα πριν καιρο, το εχω δουλεψει και ακομη εχει μπαταρια. Να πω οτι εχω τριψει με λειανσεως, εχω χαραξη πλακακι με το multi για αρκετα λεπτα και η μπαταρια αντεχε ακομη, δεν θυμαμαι ποσο.

εμένα μου φένετε οτι δεν εχει δύναμη στο video βέβαια αν ειχε βαλει bosch δισκάκι ίσως ειχε διαφορά

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στην αρχη δειχνει οτι κοβει, δεν νομιζω να εχει στη δυναμη διαφορα.

ΥΣ. Παντως οι κινεζοι τσακ μπαμ το αντεγραψαν το γερμανακι! Στις λεπτομερειες αλλα και στο σουλουπι ιδια!

Προσοχη παντος γιατι και το GWS 12V-76 της bosch δεν ειναι για να του φορεσετε τα παντα. Ειναι για μικρες κοπες. Μην ξεχνατε οτι ειναι κατα βαθος ενα εργαλειο για να λειτουργησει σε στενους χωρους για μικρες διαμετρους, οχι για να του πιειτε το αιμα. ΚΑι τροχος με το ενα χερι...δεν ειναι οτι καλυτερο στον ελεγχο.

Εδω προκειται για γωνιακο τροχο μπαταριας περιπου μισου κιλου βαρους ο οποιος αν ζοριστει για καποιο λογο, το μοτερ σταματαει.
Η εργονομια του για λειτουργια με ενα χερι ειναι πολυ καλη και ανετη ιδιως αν αναλογιστεις οτι χρησιμοποιειται για μικροδουλειες.
Δεν ειναι σχεδιασμενο μονο για στενους χωρους, ειναι χρησιμο παντου οπου χρειαζεσαι τον μικρο του ογκο και βαρος.

Ειδικα το bosch ειναι σχεδιασμενο για να του "πιεις το αιμα" -οπως ολα τα 12βολτα της σειρας- και σε εργασιες οσο επιτρεπει βεβαια η μικρη διαμετρος τους τροχου. Το parkside απο την αλλη πρεπει να το αντιμετωπισουμε σαν DIY ερασιτεχνικο εργαλειο.

Κ να μην μπαίνουν οι δίσκοι ανάποδα στο μηχάνημα όπως στα video των "ειδικών" ΥουΤubeραδων.

Ποτε ειναι αναποδα? Τα γραμματα ειναι απο τη πισω πλευρα?

Η σωστή θέση του δίσκου είναι όπως την δείχνει το κουτί στο φυλλάδιο στο site του Lidl.
Να μην βλέπεις τα γράμματα.

Απο βιντεο στο youtube για το bosch που ειδα πραγματικα ειναι τουμπανο το εργαλειο.
Το parkside απο την αλλη με ψιλοφοβιζει αν και εχω πολλα εργαλεια της γκαμας και ειμαι ικανοποιημενος.Ειδικα το 12ν κατσαβιδι του χω πιει το αιμα σε τρυπημα αλουμινιου και λαμαρινας.
Απλα σκεφτομουνα το τυπου dremel με την 1.5ah μπαταρια που εβλεπα σε βιντεο οτι ηταν ψοφιο.Αμα υπαρχουν και ζιργκονακια και βρισκονται ευκολα αυτο ανεβαζει και αλλο τη χρηστικοτητα του εργαλειου.