Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Είχα 2 μεταλλικά σκουπόξυλα στην ταράτσα και τα έκανα κομμάτια. Καμία 10αρια πλήρεις τομές και εργασία λιγο πάνω από 5λεπτο. Σταμάτησα χωρίς να δω το κίτρινο λαμπάκι.
Σίγουρα παίζουν ρόλο πολλοί παραγοντες. Ποιότητα μετάλλου, πάχος μετάλλου, ποιότητα δίσκου.
Όμως σε κάθε περίπτωση το είδος του εργαλείου το ερωτεύτηκα. Είναι απίστευτα βολικό και εύχρηστο.
Φαντάζομαι τι θα κάνει το μπλε bosch με τα αντίστοιχα δισκάκια.

καλημερα παιδια.

https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=11999

Αυτα αξιζουν;θυμαμαι τα ειχε φερει πριν 2 χρονια αλλα δεν τα προλαβα.Τα εχει κανεις;

Ειναι καθαρα και πολυ καλα για την τιμη τους. Προσοχη, δεν μιλαμε να πατε θαλασσα για δουλεια, αλλα για χαζεμα πουλιων,βολτα φυση, διακοπες ανεμελα ειναι ιδανικα. Η παλια εκδοση δεν ειχε φιλτρα ηλιου εξτρα, αυτη δεν γνωριζω. Τα εχω χρησιμοποιησει με επιτυχια για να παρω και φωτο απομακρυσμενη με κινητο που απλα ακουμπισα επανω.....

Ειναι καθαρα και πολυ καλα για την τιμη τους. Προσοχη, δεν μιλαμε να πατε θαλασσα για δουλεια, αλλα για χαζεμα πουλιων,βολτα φυση, διακοπες ανεμελα ειναι ιδανικα. Η παλια εκδοση δεν ειχε φιλτρα ηλιου εξτρα, αυτη δεν γνωριζω. Τα εχω χρησιμοποιησει με επιτυχια για να παρω και φωτο απομακρυσμενη με κινητο που απλα ακουμπισα επανω.....

σε ευχαριστω για πολυ για τις πληροφοριες

Καλημέρα σε όλους σας
Την επόμενη βδομάδα στο ιταλικό θα έχει 2 20βολτα. Το παλμικό και τον γωνιακό τροχό.
Το παλμικό λογικά θα το φέρει και σ' εμάς, για τον γωνιακό χλωμό το βλέπω αλλά μακάρι.
Δεν ξέρω ιταλικά αλλά από τα συμφραζόμενα έχω την εντύπωση ότι ο γωνιακος έχει ρυθμιζόμενες στροφές; Από 2.500 έως 10.000

https://www.lidl.it/it/non-food.htm?id=469&week=2

Να δούμε πότε θα φέρει το κρουστικο δραπανοκατσαβιδο.Αυτο περιμένω και ότι θέλω από μπαταρίας θα το έχω.(Μαλλον θα παρω 2 ακόμα 20V μπαταριες και ειμαι κομπλε).Τωρα το παλμικο δεν βλέπω λόγω να το πάρω μιας και δεν δουλεύω μεγάλα πάχη ξύλου.Δεν έχω δούλεψει βέβαια πότε παλμικο αλλά αν έχω καταλάβει σωστά πιο πολύ χρειάζεται σε μακριές βίδες με σπιρωμα σε όλο το σώμα που ένα απλό δεν θα μπορεί να τερματίσει την βίδα.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να αντιγράψω ένα ποστ από το νήμα για τις ψησταριές.
Το Σάββατο έχουν προσφορά για μια μικρή ψησταριά με 30 ευρώ.
Στο εξωτερικό και μάλιστα σήμερα στην Αγγλία έχουν την ίδια προσφορά και για μια μεγαλύτερη σε μέγεθος, ένας τύπος που είναι πάρα πολύ διαδεδομένος στο εξωτερικό και παίρνει και εξαρτήματα..
Έχετε δει να έχουν φέρει τη συγκεκριμένη ποτέ στην Ελλάδα; Σε εμάς στο φυλλάδιο φέρνουν μόνο αυτήν που κοστίζει εκεί 19.99.

34647332_10216229376426551_2568420791246913536_n.jpg

Πιστεύω ότι θα την φέρει κι αυτή, απλά δεν ήρθε ακόμα η σειρά μας. Μάλλον σύντομα θα γίνει αν κρίνω από την επικαιροποιημενη σειρά που την έχει στο site του σέρβις.
Ότι έχει εκεί με ελληνικο φυλλάδιο το φέρνει.

Αγοράστηκε προχθές ο 12V γωνιακός τροχός. Μικρός σε μέγεθος, ελαφρύς, λίγο πλαστικούρα με όχι και τόσο καλή συναρμογή και ανοχές όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής, αλλά για τα χρήματα που κοστίζει, το παραβλέπεις.

Ήθελα να πάρω και το 12V δράπανο - κατσαβίδι, αλλά δεν υπήρχε ούτε για δείγμα ;)

Αγοράστηκε προχθές ο 12V γωνιακός τροχός. Μικρός σε μέγεθος, ελαφρύς, λίγο πλαστικούρα με όχι και τόσο καλή συναρμογή και ανοχές όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής, αλλά για τα χρήματα που κοστίζει, το παραβλέπεις.

Ήθελα να πάρω και το 12V δράπανο - κατσαβίδι, αλλά δεν υπήρχε ούτε για δείγμα ;)

Στο lidl Αλίμου έχει ακόμη αρκετά.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τον είδα, τον πήρα, τον περιεργάστηκα στο πάρκινγκ, τον.... επέστρεψα.
Περίμενα κάτι καλύτερο.

καλοδουλευτος!

Τον είδα, τον πήρα, τον περιεργάστηκα στο πάρκινγκ, τον.... επέστρεψα.
Περίμενα κάτι καλύτερο.
Αν δεν θες να περιμενεις...

:music-smiley-005:

Κώστα τι ήταν αυτό που δεν σε έψησε, δεδομένου πάντα της πολύ χαμηλής τιμής.

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εγω την ιδια απορια εχω, την στιγμη μαλιστα που δεν υπηρχε η ευκαιρια να δοκιμαστει στην πραξη.

Και εγω την ιδια απορια εχω, την στιγμη μαλιστα που δεν υπηρχε η ευκαιρια να δοκιμαστει στην πραξη.

Δημήτρη, Μιχάλη

Δοκιμάστηκε στην πράξη στο πάρκινγκ του καταστήματος (είναι πάρα πολύ κοντά στον χώρο εργασίας μου) στην προσπάθεια κοπής μικρού ελάσματος 4 mm.
Προσωπική άποψη: Είναι για καθαρά ερασιτεχνική χρήση. Γονατίζει (σταματά} εύκολα, έχει πολύ μικρό βάθος κοπής & όχι καλά πλαστικά μέρη σε σχέση με άλλα εργαλεία του Lidl. Δεν κάλυψε τις δικές μου ανάγκες οπότε το επέστρεψα.

Η μπαταρια της συσκευασιας θα ηταν στα τελειωματα και χρειαζοταν φορτιση. Eιτε το πιεσες περαν του δεοντος στο μεταλλο.
Η νεες μπαταριες λιθιου χρειαζονται καποιους κυκλους φορτισης για να φτασουν στην πληρη τους ισχυ.

Στα βιντεο παντως που αναρτηθηκαν το εργαλειο φαινεται να κοβει πολυ ανετα μια ντιζα και μια μπετοβεργα των 10μμ.
Και το bosch GWS σταματα οταν το ζοριζεις πανω στο σιδερο, προστατευται ετσι το μοτερ.

Δημήτρη, Μιχάλη

Δοκιμάστηκε στην πράξη στο πάρκινγκ του καταστήματος (είναι πάρα πολύ κοντά στον χώρο εργασίας μου) στην προσπάθεια κοπής μικρού ελάσματος 4 mm.
Προσωπική άποψη: Είναι για καθαρά ερασιτεχνική χρήση. Γονατίζει (σταματά} εύκολα, έχει πολύ μικρό βάθος κοπής & όχι καλά πλαστικά μέρη σε σχέση με άλλα εργαλεία του Lidl. Δεν κάλυψε τις δικές μου ανάγκες οπότε το επέστρεψα.

Δυο φορες περασα απο διπλα τους καινμου μπηκε ο πειρασμος να το παρω αλλα δεν. Σκεφτηκα να κανω ενα τεστ cut με το bosch.
Αλλα λογω ελλειψης χρονου το προσπερασα. Θα ηταν καλο συγκριτικο.
Μιχαλη το εχεις παρει το του lidl, ή λαθος καταλαβα? Αν ναι, βαλε και αυτα σε ενα review :ernaehrung004:

edit: και τω πιστευω πως δεν θα εχουν μεγαλη διαφορα στις δυνατοτητες κοπης. Αλλα σιγουρα θα διαφερουν στην επαφη με το χρηστη, αντοχη μηχανισμου και αντοχη μπαταριων που ειναι και η κυρια ενσταση μου.

ΥΣ. Ενα sds plus μινι πνευματικο στα 12V θα βγαλει η bosch ή θα μας σκασει? ( ο πονος μου :smash:)

Η μπαταρια της συσκευασιας θα ηταν στα τελειωματα και χρειαζοταν φορτιση. Eιτε το πιεσες περαν του δεοντος στο μεταλλο.
Η νεες μπαταριες λιθιου χρειαζονται καποιους κυκλους φορτισης για να φτασουν στην πληρη τους ισχυ.

Στα βιντεο παντως που αναρτηθηκαν το εργαλειο φαινεται να κοβει πολυ ανετα μια ντιζα και μια μπετοβεργα των 10μμ.
Και το bosch GWS σταματα οταν το ζοριζεις πανω στο σιδερο, προστατευται ετσι το μοτερ.

:a0210:

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δυο φορες περασα απο διπλα τους καινμου μπηκε ο πειρασμος να το παρω αλλα δεν. Σκεφτηκα να κανω ενα τεστ cut με το bosch.
Αλλα λογω ελλειψης χρονου το προσπερασα. Θα ηταν καλο συγκριτικο.
Μιχαλη το εχεις παρει το του lidl, ή λαθος καταλαβα? Αν ναι, βαλε και αυτα σε ενα review :ernaehrung004:

Ηθελα παρα πολυ να το παρω Νεκταριε για να το τεσταρω. Ειναι το μοναδικο μινι τροχακι εκτος του bosch και σε τιμη χωμα.
Oμως μετα σκεφτηκα οτι εχω ηδη εναν 18βολτο και δυο 12βολτους γωνιακους τροχους μπαταριας...