Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Άρα παιδιά το ρεζουμέ της υπόθεσης για την σωστή φόρτιση και την μακροβιοτητα των μπαταριών λιθίου είναι να φορτίζουν αργά. Τότε εγώ που δεν θέλω να έχω όλους τους φορτιστές της ίδιας σειράς έξω να πιάνουν χώρο,έχω stand by μόνο τον πιο μικρό για όλες τις μπαταρίες,μιας και λίγο απίθανο είναι να χρειαστούν όλα τα εργαλεία ταυτόχρονα φόρτιση (δεν είμαστε επαγγελματίες) και κάνω την δουλειά μου.Αν και εφόσον χρειαστεί κάποιο στιγμή βγάζω και κανέναν ακόμα.
Να είστε καλά παιδιά για τις πληροφορίες.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και νομιζω οτι ενας ερασιτεχνης με 2 μπαταριες, πηγαινει -συνηθως- σε ρυθμο που η μια θα του φτανει οσο φορτιζει η αλλη.

Αντιγραφη του Dremel Trio με τρεις λειτουργιες, τριψιμο με τα γυαλοχαρτα βαρελακια, κοψιμο και φρεζαρισμα -σαν trimer, αλλα ειναι και βυθιζομενο σαν ρουτερ.
Noμιζω οτι παιρνει τα ανταλλακτικα του dremel Trio. Με τετοιο φρεζακι εχω ανοιξει τρυπα σε γυψοσανιδα για να περασω εξαερισμο. Οντως βολικο εργαλειο για καποιες δουλειες.

Αυτό το φρεζάκι το έχει κανένας;
Ούτε θυμάμαι από πότε το έχω, κι αυτό είναι ένα απ´ τα μεγαλύτερα προβλήμστα που αντιμετωπίζω με τα διάφορε εργαλεία κι εργαλειάκια που τα έχω σπαρμένα δεξιά κι αριστερά.
Τη συγκεκριμένη φρέζα τη βρήκα σ´ ένα φοριαμό ψάχνωντας μπεκάκια για το ποτιστικό. Από περιέργεια του φόρεσα το τρυπάνι φρέζα που υπήρχε στη συσκευασία για να δοκιμάσω τι ψάρια πιάνει, χωρίς πολλές προσδοκίες για να πώ την αλήθεια.
Το φρεζάκι τα πήγε μιά χαρά, σε κόντρα πλακέ 12mm δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να σκαλίσει ένα διαμοερές Μ σε λιγότερο από ένα λεπτό. Εννοείται βέβαια οτι με την καθ´ ύψος ρύθμιση μπορείς απλά να σκαλίσεις ότι θες και σε όποιο βάθος θές. Μια δουλειά που χρειάστηκε να την κάνω πάρα πολλές φορές αλλά ποτέ το μυαλό μου δεν πήγε σ´ αυτό το ξεχασμένο εργαλείο.
Φαντάζομαι οτι με καλύτερης ποιότητας φρεζάκι η δουλειά θα γίνεται ακόμα πιό εύκολα.
Μια πολύ εξυπηρετική λειτουργία του είναι το ομαλό του ξεκίνημα σε χαμηλές στροφές και μπορεί προοδευτικά να ανέβει μέχρι τις 28,000 στροφές το λεπτό.

Τι τυπος φρεζακιου ειναι? Θελω να βρω αντιστιχο σε 8mm αλλα δεν ξερω πως να το ψαξω.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τι τυπος φρεζακιου ειναι? Θελω να βρω αντιστιχο σε 8mm αλλα δεν ξερω πως να το ψαξω.

Δεν εχω δει τετοιο φρεζακι ουτε σε 6μμ ουτε σε 8μμ. Iσως υπαρχουν.
Αυτα υπαρχουν σιγουρα σε 3.2μμ για τα dremel και σε 4.8mm διαμετρο στελεχους του Dremel Trio και του παραπανω parkside.
Λεγονται multi purpose cutting bits.

Στα 8 mm Νεκ έχω μόνο μετάλου, για φρεζοδράπανο. Δεν τις έχω δοκιμάσει όμως ποτέ σε ξύλο.

Αυτές οι ωραιότατες αναλύσεις γίνονται αναπνέοντας νυχτερινό Μυκονιάτικο αέρα ?? -bye-

Αυτες οι αναλυσεις εγιναν κατοπιν εορτης!
Ο Μυκονιατικος αερας δεν σου αφηνει περιθωρια να σκεφτεις και πολλα πολλα ..:))

Έχει κανείς ιδέα για το καρφωτικό της Πέμπτης;
Τα 32 mm καρφί είναι πολύ δελεαστικά για μόλις 20 ευρώ,αλλά θα τα καταφέρει σε 12-15mm κόντραπλακέ πχ;Ας μην καρφωθεί μέχρι τέρμα,αλλά θα τα περάσει τα 12-15;

Έχει κανείς ιδέα για το καρφωτικό της Πέμπτης;
Τα 32 mm καρφί είναι πολύ δελεαστικά για μόλις 20 ευρώ,αλλά θα τα καταφέρει σε 12-15mm κόντραπλακέ πχ;Ας μην καρφωθεί μέχρι τέρμα,αλλά θα τα περάσει τα 12-15;

Μια και το είχα εύκαιρο και για μου φύγει και εμένα η απορία.
Αυτά είναι δυο ρετάλια 20mm κόντρα πλακέ, όπως βλέπεις το 32 mm καρφί τερμάτισε αεράτα.

Attachments

• nail.jpg
    nail.jpg
    180.8 KB · Views: 283
Επειδή το εχω και γω το κακο ειναι το σημαδι που αφήνει στο τελος στο ξυλο η ασφάλεια του καρφωτικου

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επειδή το εχω και γω το κακο ειναι το σημαδι που αφήνει στο τελος στο ξυλο η ασφάλεια του καρφωτικου

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συνηθως καρφωνουμε εκει που δεν ειναι και πολυ ορατα. Εαν ομως θες να το αποφυγεις, ενα λαμακι για να καλυψεις το ξυλο στο σημειο που ακουμπα η ασφαλεια αρκει, ειδαλλος μπορεις (με δικο σου ρισκο) λυνοιντας το εργαλειο να απενεργοποιησεις / αλλαξεις λαμακι σ/την ασφαλεια επαφης, και να δουλευεις χωρις να πιεζει καθολου η ασφαλεια

Καπου ειχα δει σε καποιο καρφωτικο πλαστικο η λαστιχενιο παπουτσακι για το δοντι της ασφαλειας το οποιο ηταν για αυτον τον λογο, να μην αφηνει σημαδι. Δε θυμαμαι τη μαρκα τωρα, αλλα αν παιζει σαν ανταλλακτικο ισως να μπαινει και στο παρκσαηντ.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σήμερα παρέλαβα 10 δίσκους (INOX) 75mm για το νέο τροχάκι Parkside.
Έψαχνα τόσες μέρες για 76mm, αλλά οι επιλογές ήταν περιορισμένες.

IMG_20180618_095348.jpg

Από Αγγλία με τα μεταφορικά 7.5
Τους πήρα από εδώ.

Πολυ καλη τιμη, καλοδουλευτα!
Το μονο που με ανησυχει λιγο ειναι η ποιοτητα καθως αυτα τα δισκακια ερχονται σε ακομα χαμηλοτερη τιμη (εκτος μεταφορικων) και απο τους δισκους της Parkside!!

Η τρυπα βλεπω οτι ειναι 9.5μμ και οχι 10μμ. Μπαινει στον τροχο ευκολα?

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σήμερα παρέλαβα 10 δίσκους (INOX) 75mm για το νέο τροχάκι Parkside.
Έψαχνα τόσες μέρες για 76mm, αλλά οι επιλογές ήταν περιορισμένες.

Από Αγγλία με τα μεταφορικά 7.5
Τους πήρα από εδώ.

Με το καλό.

Στο τροχό μπαίνουν αρκετά σφιχτά, αλλά χωρίς πρόβλημα. Για πρώτη δοκιμή έκοψα μία παλιά βέργα ψαροντούφεκου 6,5mm, σαν κοπή αλουμινίου ή αίσθηση. Έπεται συνέχεια.