Έχει ροπή 12ν (25Ν). Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνει δουλειά, απλά είναι πολύ μικρότερη από το κλασικό δράπανο της ίδιας 20ν σειράς (35Ν) και από το αντίστοιχο κρουστικό (40Ν).
Προσωπικά με το αντίστοιχο 16ν έχω ανοίξει τρύπα σε μεταλλο με 6αρι τρυπάνι και σε ξύλο καμία 10αρια καβίλιες 8αρες και 10αρες.
Δεν είναι κακό το δραπανο, απλά δεν είναι το φόρτε του.
Η σεγατσα με κάλυψε σε αρκετές κοπές και με λάμες bosch η stanley κάνει καλά κοψίματα. Οι δικές του όμως είναι για πέταμα. Με το καλημέρα μου στραβωσε η λάμα ξύλου.
Επίσης η κεφαλγ πολυεργαλειου είναι καλή. Κάνει καλά κοψίματα σε βάθος μέχρι 3cm που δοκίμασα και είναι πολύ δυνατο το τριβειο της. Επίσης κάτι σιλικόνες σε καφάσι παραθύρου 1,20χ60cm τις καθάρισα άνετα με την ξύστρα του.
Από την τριγωνική κεφαλή τριβειου περίμενα περισσότερα. Άσε που μου την σπάει η προσαρμογή αναρρόφησης. Δεν κάθεται με τίποτα.
Όλα αυτά από το αντίστοιχο 16βολτο multi που πήρα πέρσι. Το 20βολτο της επόμενης βδομάδας πιθανόν να είναι καλύτερο.
Πάντως για κάποιον που δεν πολυασχολειται με μαστορεματα και θέλει να τα εχει ολα σε ένα για μια μικροεπισκευη σ'ενα εξοχικο, είναι πολύ καλή λύση.
Μην περιμένει να φτιάξει πέργκολα μ_αυτο, αλλά σε αρκετά μερεμετια σε βγάζει ασπροπροσωπο.
Επίσης και το σαββατιατικο πιστολετο είναι αξιοπρεπέστατο. Δεν θα κατεβάσει κανείς τριώροφο με 1J αλλά τρυπήματα σε μπετό μέχρι και 10αρια τα έχει άνετα. Με η χωρίς κρούση.