Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τον ηπιαμε σημερα με το καρφωτικο του Lidl. Με αφησε στη μεση της δουλειας.

44574286291_04363e12f4_c.jpg

Βεβαια ειναι μοντελο εξαετιας, το πρωτο πρωτο που εφερε το Lidl. Θα ελεγα οτι εβγαλε τα λεφτα του αν και η χρηση του ηταν μετρια, οχι τοσο συχνη.

Ανοιξα το μερος που συμπιεστης πιεζει το εμβολο (βλεπε φωτο με αλλενακι), το καθαρισα το λαδωσα αλλα τιποτα.
Δεν μπαινω καν στον κοπο να το ανοιξω για να τσεκαρω τα ηλεκτρικα. Ευτυχως υπαρχουν και τα μπαταριας και κανουμε δουλεια :)
Έχω και εγώ το ίδιο και μου είχε δημιουργήσει πρόβλημα το έμβολο. Δεν γινόταν επιστροφή ώστε να καρφώσει το επόμενο. Το άνοιξα του έριξα σπρέι σε διάφορα σημεία στο έμβολο και πλέον δουλεύει μια χαρά. Βέβαια δεν ξέρω αν αυτό είναι το πρόβλημα που σου παρουσίασε.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλως τον Πανο!

Ναι το ιδιο προβλημα μου παρουσιασε και μενα.
Συνηθως τα καρφωτικα επανερχονται με καθαρισμο και λιπαντικο στον χωρο και την διαδρομη του εμβολου, πραγμα που εκανα αμεσως.

Με προλαβες ομως πριν ποσταρω τις εξελιξεις, καθως πλεον δουλευει!!

Χτες το βραδυ το ξανα ανοιξα και το ξανα καθαρισα, εβαλα λιπαντικο και το αφησα. Σημερα, μολις πριν λιγη ωρα που το δοκιμασα ηταν οκ.

@ Χιώτης: για τα χειροκίνητα καρφωτικά τι άποψη έχεις?

Έχεις δοκιμάσει?

Δεν έχω ιδέα.

Ναι, παλαιοτερα δουλευα με χειροκινητα καρφωτικα. Ειναι περιπου σαν να χρησιμοποιεις κατσαβιδι για να βιδωσεις 20 βιδες αντι ενος δραπανοκατσαβιδου.
Με λιγα λογια εχει αρκετο κοπο και δεν αξιζει, την στιγμη που υπαρχουν φτηνα καρφωτικα.

Πολυ ενδιαφερον το 18βολτο κομπρεσσερακι αερος, μαζι με τα διαφορα χρησιμα εξαρτηματα, που βγαζει το λιντλ για ποδηλατα, στρωματα, μπαλες κλπ.
Επειδη ερχεται αυτονομο με φορτιστη και μπαταριες, το σκεφτομαι για το χωριο.

Χρησιμη και σε καλη τιμη ειναι και η εργαλειοθηκη μικροεξαρτηματων.

Η κολλα στιγμης UHU που βγαζει ειναι κατα την γνωμη μου εφαμιλλη των loctite και gorilla glue.
Oπως επισης και η ξυλοκολλα UHU που εβγαζε παλαιοτερα ηταν εφαμιλλη της titebond απο το σχετικο τεστακι που ειχα κανει πριν καποια χρονια.

https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=16239

Πιστολι αμμοβολης το εχει δοκιμασει κανεις?
Σκεφτομαι αν το παρω, να το χρησιμοποιησω για να καθαιρεσω το χρωμα απο δυο παλια φυλλα πατζουριων για να γλυτωσω το τριψιμο. Αξιζει σαν ιδεα απο θεμα ταχυτητος της εργασιας εναντι του τριψιματος?

Με το πιστολι αυτο

https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=16240

Θα μπορεσω να βαψω τα συγκεκριμενα φυλλα πατζουριων με χρωμα ή βερνικι?
Δεν θελω τελειο φινιρισμα.

Νεκ εχω το προηγουμενο πιστολη με το πλαστικο δοχειο και για την υλεια που το θες ειναι πολυ καλο.

https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=16239

Πιστολι αμμοβολης το εχει δοκιμασει κανεις?
Σκεφτομαι αν το παρω, να το χρησιμοποιησω για να καθαιρεσω το χρωμα απο δυο παλια φυλλα πατζουριων για να γλυτωσω το τριψιμο. Αξιζει σαν ιδεα απο θεμα ταχυτητος της εργασιας εναντι του τριψιματος?

Με το πιστολι αυτο

Δεν ξέρω τι θα πετύχεις με την αμμοβολή σε ξύλο αλλά ξέρω σίγουρα που θα καταλήξει το εργαλείο.
Κρίκο στην αλυσίδα "ξεσκουριάζω-γυαλίζω" το βλέπω... -bye-

Το πιστόλι αμμοβολής το έχω πάρει εγώ πριν χρόνια αλλά για να κάνεις δουλειά θέλεις αεροσυμπιεστή + λίτρα τουλάχιστον.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το πιστολι αμμοβολης ειναι καλο αλλα χωρις καλο κομπρεσερ δε κανεις δουλεια.

Ναι, παλαιοτερα δουλευα με χειροκινητα καρφωτικα. Ειναι περιπου σαν να χρησιμοποιεις κατσαβιδι για να βιδωσεις 20 βιδες αντι ενος δραπανοκατσαβιδου.
Με λιγα λογια εχει αρκετο κοπο και δεν αξιζει, την στιγμη που υπαρχουν φτηνα καρφωτικα.

Ισχύει. Κανονικά τα χειροκίνητα καρφωτικά πρέπει να τα πουλάνε σετάκι με σφυρί, για να χτυπάς μετά το συνδετήρα να μπει όλος μέσα. Εγώ τουλάχιστον έτσι αναγκαζόμουν να κάνω σχεδόν πάντα.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Με το πιστολι αυτο

Εγώ Νεκ με αυτό έχω βάψει αρκετές πόρτες και παράθυρα με χαμηλή πίεση κοντά στα 3 bar ... μάλιστα θα πάρω άλλο ένα να υπάρχει ... τα άλλα πιστόλια που έχω είναι στο ράφι πλέον.
Αλλά εσύ που πας ??? ....κατάλαβες γιατί μάρκα μιλάμε ...:flipout::flipout:-bye-

Γνωριζει καποιος αν μπορω να παραγγειλω εργαλεια parkside απο το ιντερνετ, η πρεπει να γινει αγορα μονο απο τα καταστηματα lidl οταν θα ειναι διαθεσιμα? Ευχαριστω.

Εχω παρατηρησει οτι υπαρχει περιορισμος απο το εξωτερικο λογω υπαρξης του Ελληνικου Lidl.
Mπορεις να βρεις καποια parkside στο Amazon.de αλλα με ασυμφορα μεταφορικα.

Εχω κοιταξει στο amazon.de και στο ebay.com αλλα οι τιμες ειναι ακριβοτερες (μαζι με τα μεταφορικα) και δεν συμφερει. Αν δεν υπαρχει αλλος τροπος τοτε μονο οταν ερθουν εδω.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εχω κοιταξει στο amazon.de και στο ebay.com αλλα οι τιμες ειναι ακριβοτερες (μαζι με τα μεταφορικα) και δεν συμφερει. Αν δεν υπαρχει αλλος τροπος τοτε μονο οταν ερθουν εδω.

Έχει κ στο car.gr κάποια από ότι παρατήρησα

Sent from my iPhone using Tapatalk