Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

'Όταν θα πεθάνουν και οι δικές μου Μιχάλη η μία λύση είναι παραγγέλνεις άλλη ή άλλη λύση μήπως είναι να αλλαχθούν τα στοιχεία της μπαταρίας με καλύτερα και αν ναι δώσε οδηγίες τώρα που είδες το εσωτερικό τους. -bye-

Οι παραπάνω μπαταρίες του "πειράματος" του Μιχάλη είναι δικές μου από το 18βολτο παλμικο . Να προσθέσω ότι για 3 χρόνια περίπου είχαν καθημερινή φόρτιση-εκφορτιση και να ευχαριστήσω τον Μιχάλη για τον κόπο και τον χρόνο του !

Η καλυτερη λυση Νικο κατα τη γνωμη μου ειναι η αγορα νεου πακετου καθως οι μπαταριες δεν αποσυναρμολογουνται χωρις να σπασεις/καταστρεψεις το πλαστικο περιβλημα που τις κραταει στη θεση τους.
Οχι οτι δεν μπορει να γινει πατεντα να κρατηθουν σωστα στη θεση τους, αλλα πρεπει να γινει και σωστα η κολληση και η συνδεσμολογια ωστε να αντεχει τους κραδασμους και μην εχουμε κανενα βραχυκυκλωμα.

Κοστος νεων μπαταριων IMR 3000mA περιπου 30 ευρω εναντι 20 ευρω μιας νεας μπαταριας Parkside. Νομιζω ομως οτι δεν αξιζει η ταλαιπωρια και το ρισκο να αλλαξεις τα στοιχεια την στιγμη που μια νεα μπαταρια parkide ειναι πολυ προσιτη.

Οι παραπάνω μπαταρίες του "πειράματος" του Μιχάλη είναι δικές μου από το 18βολτο παλμικο . Να προσθέσω ότι για 3 χρόνια περίπου είχαν καθημερινή φόρτιση-εκφορτιση και να ευχαριστήσω τον Μιχάλη για τον κόπο και τον χρόνο του !

χεχε, ποια ταλαιπωρια Ηλια, χαρα ειναι αυτες οι ενασχολησεις για μενα και το ξερεις :ernaehrung004:

Κατάλαβα οπότε παραγγέλνω καμιά μπαταρία αργότερα αν το εργαλείο δεν χαλάσει μέχρι τότε :grinning-smiley-043 Είχα πάρει και την σπαθοσεγγα από την τριάδα οπότε έχω άλλη μία.

Εαν ο Ηλιας το φορτιζε σχεδον καθε μερα (επαγγελματικη χρηση), η διαρκεια της μπαταριας (βασει των κυκλων φορτισης) που εξαντληθηκε στην τριετια κρινεται απολυτως ικανοποιητικη κατα την γνωμη μου.

Σε καποιον λοιπον με ερασιτεχνικη χρηση του εργαλειου, πιστευω οτι οι μπαταριες θα διαρκεσουν περισσοτερο οι μπαταριες ας ειναι κινεζικες ειτε ICR.

Καθημερινή φόρτιση για μια τριετία;
Αυτό σημαίνει καθημερινή χρήση διάρκειας τουλάχιστον 2Αh!!
Εγώ εστιάζω στο εργαλείο.
Για ερασιτεχνικό εργαλείο η απόδοση είναι κάτι παραπάνω από άριστη!!!
Πολλά +++ στο παλμικό parkside

Και οχι μονο το παλμικο το οποιο οντως ειναι απο τα καλυτερα 18βολτα της σειρας σε VFM.
Ο Ηλιας εφερε και δοκιμασαμε και αλλα 18βολτα εργαλεια της σειρας μεταξυ των οποιων και ενα SDS δραπανο το οποιο το βρηκα εντυπωσιακα αποτελεσματικο και ισαξιο σε δυναμη με το αντιστοιχο Ryobi σε τρυπημα πετρας που δοκιμασα.

Αυτο που λειπει τωρα απο την 18βολτη σειρα της parkside ειναι η ποικιλια εργαλειων καθως εως τωρα εχει βγαλει μονο τα βασικα και κατι λιγα παραπανω.

Και οχι μονο το παλμικο το οποιο οντως ειναι απο τα καλυτερα 18βολτα της σειρας σε VFM.
Ο Ηλιας εφερε και δοκιμασαμε και αλλα 18βολτα εργαλεια της σειρας μεταξυ των οποιων και ενα SDS δραπανο το οποιο το βρηκα εντυπωσιακα αποτελεσματικο και ισαξιο σε δυναμη με το αντιστοιχο Ryobi σε τρυπημα πετρας που δοκιμασα.

Αυτο που λειπει τωρα απο την 18βολτη σειρα της parkside ειναι η ποικιλια εργαλειων καθως εως τωρα εχει βγαλει μονο τα βασικα και κατι λιγα παραπανω.
Μιχάλη να διορθώσω μόνο ότι τα εργαλεία που έφερα και δοκιμάσαμε ήταν από την 20βολτη σειρά .

Κι εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από το sds (χθες το δούλεψα)
Αλλά με εντυπωσίασε η καθημερινή χρήση για μια τριετία. Ούτε επαγγελματικό να ήτανε.
Όντως από τα 5 της 20ν σειράς που έχω (παλμικό, sds, δραπανοκατσαβίδι, γωνιακό και πολυεργαλειο) είμαι ικανοποιημένος.

Nαι, τα 20βολτα εννοω. Ολα πλεον τα 18βολτα στην Ευρωπη αποκαλουνται 20βολτα, δεν υπαρχει διαφορα ειναι θεμα marketing.

Τα 18βολτα & 20βολτα ειχαν και εχουν παντα το ιδιο ακριβως βολταζ και παντα ακριβως τις ιδιες μπαταριες, δηλαδη 5 μπαταριες λιθιου τυπου 18650. Απλα τα λεμε πλεον 20βολτα οπως οι Αμερικανοι.

χεχε, αμφιβαλλεις?

Αν τα Lidl επαιρναν αδεια λειτουργιας για το ποπολο των 330 μυριων, τα Parkside πολυ πιθανον να αφηναν πισω Βlack & Decker, Ryobi και κυριως κατι δεκαδες αλλες ντοπιες μαρκες DIY εργαλειων.

Ειναι εκει εδω και ενα χρονο περιπου, αλλα εχει παρει αδεια για να πουλαει KAI τα εργαλεια?

Στην Αμερική δεν μπορεί να παίξει με μούφες θα πρέπει να έχει αμερικάνικες προδιαγραφές δεν είναι Ελλάδα που δεν δίνει λογαριασμό σε κανενα

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν θεωρω τα parkside εργαλεια μουφες Γιαννη σε καμμια περιπτωση. Και προφανως πηρε αδεια απο την εκει επιτροπη εμποριου οπως βλεπω απο το λινκ παρανω.

Eνας λογος για να μην πιασουν εκει αυτα τα εργαλεια ειναι ο πατριωτισμος των αμερικανων που τελευταια προτιμουν ακομα περισσοτερο απο παλια, οτιδηποτε is made in usa -και πολυ καλα κανουν.

Σε καθημερινή επαγγελματική χρήση και να αντέξει εργαλείο τρία χρόνια...μου φαίνεται σαν θαύμα... μπράβο λοιπόν στο lidl!
Η δε μπαταρία των 2.6ah για την τριπλέτα των 18v τιμάται 26 ευρω με δωρεάν παράδοση.