Ευκαιρίας δοθείσης ... συγχωρέστε με ...αλλά θα γίνω λίγο αντιπαθής και κακός ....(και Προσοχή...η αιτία του σχολίου μου δεν είναι τα εντελώς πρόσφατα σχόλια ...αλλά ξεκινάει από πολύ καιρό)
Πότε δεν κατάλαβα τόσα χρόνια εδώ μέσα όσο και αν προσπάθησα γιατί
μερικοί προσπαθείτε να παρουσιάσετε τα εργαλεία του Lidl εντελώς άχρηστα. Το κάνετε από αντίδραση ??? ή νομίζετε ότι υποβιβάζοντας αυτού του τύπου τα
φτηνά εργαλεία ανεβαίνετε σε εκτίμηση ?? Ξεφτιλίζοντας τα τι προσπαθείτε να κάνετε να προστατέψετε τον άλλο που το μόνο που χρειάζεται είναι κάτι φτηνό για να ξεκινήσει ή να κάνει μια απλή δουλειά μια φορά στο τόσο. Δεν χρειάζεται...αφήστε τον να "πάθει" όπως εσείς και να αποφασίσει μόνος του τις ανάγκες του. Που ξέρεις καμία φορά μπορεί να κάνετε και λάθος και πράγματι να κάνει την δουλειά του με κάτι τέτοια "ξεφτίλα" εργαλεία και να μην χρειάζεται να φτάσει εξ αρχής στην "απόλυτη αγορά" και την καθολική εκτίμηση.
Αυτού του τύπου τα εργαλεία είναι
για να κάνεις απλές δουλειές που αλλιώς θα τις έκανες με εργαλεία χειρός με πολύ χειρότερα αποτελέσματα ή τουλάχιστον με περισσότερη κούραση. Τίποτα λιγότερο και σίγουρα τίποτα περισσότερο.
Πολύ σωστά το τοποθετείς Γιάννη για το φαλτσοπρίονο δεν είναι καλό ούτε το απόλυτο εργαλείο γιατί απλά είναι ένα φτηνό εργαλείο για να κόψεις μια σανίδα για μια χοντροκατασκευή ...δεν είναι μηχάνημα ακριβείας για να φτιάξεις έπιπλα πολυτελείας ούτε εργασία ακριβείας και που αν δεν το είχες θα την έκοβες με το πριόνι πολύ πιο στραβά και σίγουρα πιο αργά και με κούραση.
Όλοι και οι πιο χαζοί ακόμα ξέρουν ότι "ότι πληρώνεις παίρνεις" Άλλα εδώ υπάρχει και κάτι άλλο που κάθε άλλο παρά αμελητέο είναι. Έχεις δικαίωμα επιστροφής με τα λεφτά σου στο χέρι και τρία χρόνια εγγύηση συνήθως με αντικατάσταση του εργαλείου χωρίς να χρεωθείς ούτε τα μεταφορικά.
Μην παρεξηγηθώ ούτε εγώ αλλά ούτε και εσείς μιλάμε για επαγγελματίες και εργαλεία με αυξημένες απαιτήσεις γιατί τότε γράφουμε σε λάθος φόρουμ όλοι.
Διάβασα πριν μέρες για το πρόσφατο ρούτερ που είχε προσφορά και πόσο πολύ τζόγο έχει...και βγήκε το συμπέρασμα..."Άχρηστο".
Προχθές βρέθηκε ένα μπροστά μου στο ράφι ανοιχτό ...το πίεσα το έσφιξα αλλά τζόγο που να φαίνεται δεν είδα ή τουλάχιστον για τα λεφτά του να δείχνει άχρηστο ή και επικίνδυνο !!! Τυχαίο και αυτό ??
Από την άλλη όπως σίγουρα έχετε καταλάβει έχω αρκετά εργαλεία Parkside τα οποία τους πίνω το αίμα και δεν έχω τέτοιου είδους παράπονα ...τι διάολο τόσο τυχερός είμαι ???
Μάλλον όχι ...απλώς ξέρω τι να περιμένω από αυτό που αγοράζω και δεν παραπονιέμαι.
Τέλος πάντων (είναι και αργά και θα γράψω και καμιά ...) ας το παρατήσω γιατί έχω είδη κατηγορηθεί ότι έχω μονόπλευρη τοποθέτηση ή οποία μπορεί να κρύβει ή συμφέροντα ή και βλακεία (αυτό και αν είναι για γέλια)

Καλό ξημέρωμα και καλημέρα για τους πρωινούς