Το 12βολτο παλμικό επιστράφηκε.Με απογοήτευσε... κατά τη λειτουργία του παλμικού.
Γιατι το κακομοιρο, τι εκανε?
Το 12βολτο παλμικό επιστράφηκε.Με απογοήτευσε... κατά τη λειτουργία του παλμικού.
Δεν είχε δύναμη καθόλου.Γιατι το κακομοιρο, τι εκανε?
Φίλε μου δεν ξέρω που την είδες την εμπάθεια στα γραφόμενά μου. Απλές διαπιστώσεις έκανα και αν κάποιος νομίζει ότι υπερβάλλω αν έχει τη δυνατότητα κερνάω καφεδάκι στο μαγαζί μου να κάνουμε ένα τσεκάρισμα και να ανταλλάξουμε ιδέες. Εργαλεία της Parkside δόξα τον Θεό έχω αρκετά αλλά δε θα τα παινεσω κιόλας. Όπως λες κι εσύ δεν τα παίρνω από κανένα για να τα κατηγορήσω απλά είναι φθηνά και η φθήνια ως γνωστό τρώει τον παρά. Άλλωστε γι αυτό υπάρχουν πολλές μάρκες και διάφορες τιμές. Έρχεται όμως κάποια στιγμή που η ακρίβεια του εργαλείου γίνεται Αναγκαία προϋπόθεση για μια κατασκευή και εκεί πως να το κάνουμε τα εργαλεία του lidl δεν τόχουν.
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε ξαναδιάβασα αλλά εμπάθεια δεν βρήκα πουθενά έχεις δίκιο δεν ξέρω που τη βρήκα ίσως μου ταιριασε με το αντιπαθής και να έκανε λάθος συνειρμούς το μυαλό μάλλον λόγω ηληκιας εννοείται το παιρνω πίσω. Προσωπικά δεν έχω καταφερθεί κατά των εργαλείων της γνωστής εταιρείας στο παρελθόν ίσως τώρα γιατί τα είχα πάρει με το φαλτσοπρίονο και έγραψα για μούφες εργαλεία. Πάντως το πριονάκι είναι το πιο σίγουρο για να κόψεις αλλά και το πιο κουραστικό σε κάποιες δε περιπτώσεις αδύνατο. Έχω κειμήλιο ένα πριόνι του πατέρα μου που το δούλευαν δύο για να κόψουν σαν Πορτοπαράθυρο μεγάλο και το κόψιμο χάντρα άλλες εποχές άλλοι άνθρωποι. Την καλημέρα μου..Φίλε μου δεν ξέρω που την είδες την εμπάθεια στα γραφόμενά μου. Απλές διαπιστώσεις έκανα και αν κάποιος νομίζει ότι υπερβάλλω αν έχει τη δυνατότητα κερνάω καφεδάκι στο μαγαζί μου να κάνουμε ένα τσεκάρισμα και να ανταλλάξουμε ιδέες. Εργαλεία της Parkside δόξα τον Θεό έχω αρκετά αλλά δε θα τα παινεσω κιόλας. Όπως λες κι εσύ δεν τα παίρνω από κανένα για να τα κατηγορήσω απλά είναι φθηνά και η φθήνια ως γνωστό τρώει τον παρά. Άλλωστε γι αυτό υπάρχουν πολλές μάρκες και διάφορες τιμές. Έρχεται όμως κάποια στιγμή που η ακρίβεια του εργαλείου γίνεται Αναγκαία προϋπόθεση για μια κατασκευή και εκεί πως να το κάνουμε τα εργαλεία του lidl δεν τόχουν.
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εδώ εννοουσα για τα καρφακια-διχαλα.Το βρηκα το καρφωτικο ρευματος (ευχαριστω για την πληροφορια).
Φαινεται καλο, οπωσδηποτε πιο δυνατο απο το μικροτερο που εχω και παιρνει αρκετα μεγαλυτερα διχαλα και καρφια. Σε προχειρο τεστ τα καρφωνε ολα μεχρι τερμα (15 ως 32 mm) σε σανιδακια πευκου και μελαμινη.
Το μονο κακο ειναι οτι αυτα που παιρνει (type 55 και type 47) φαινεται να ειναι σχετικα σπανια (πλεον; ).
Το πιο κοντινο μαγαζι που λεει οτι τα εχει ειναι το Stanley center στον Αγ. Δημητριο, που πεφτει λιγο μακρια. Διαφορα (και το e-shop που βολευει πολυ) φαινεται να τα ειχαν παλιοτερα, σε σετακι για ενα enheil που παιρνει τα ιδια, αλλα μαλλον τα εχουν σταματησει. Συγκεκριμενα, σετ για το Einhel BT-EN30.
Αν τυχον καποιος τα δει καπου προς τα Β. Προαστια, παρακαλω μιληστε![]()
Λεβέντες μια παρένθεση, έχω έναν τροχό μεγάλο και όταν πάω να αλλάξω δίσκο κοπής δεν μπορώ με τίποτα, σφίγγει τόσο πολύ το παξιμάδι που μόνος είναι αδύνατον η αλλαγή, υπάρχει κάποιο κόλπο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.