Μάλιστα, για αρχή πήρα άλλο παξιμάδι-ροδέλα να δοκιμάσω, αν και δεν νομίζω να γίνει δουλειά, σε διαφορετική περίπτωση τι κάνω; Δεν έχω και μέγγενη, να βάλω και εκεί που βιδωνει;
Πλέον με το x lock θα έχεις ευκολία και στους γωνιακους τροχούςTo κολωνατο της Bosch εχει μια πατεντα οπου σφιγγεις το τσοκ/τρυπανι με το χερι και μετα το 'κλειδωνεις' γυρνωντας μια ροδελα που ειναι πανω στο τσοκ.
Οταν θες να ξεσφιξεις, γυριζεις την ροδελα απο την αντιθετη μερια και το τρυπανι λασκαρει και πεφτει μονο του. Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ευκολια, ουτε κλειδια ουτε τιποτα!!
Στον 12βολτο γωνιακο τροχο της Bosch, για να αλλαξεις δισκακι, τραβας ενα δακτυλιδι που κομπλαρει τον αξονα. Μεγαλη ευκολια, αλλαζεις δισκο με το ενα χερι.
Παρομοια τεχνολογια σε καποια πολυεργαλεια, οπου πλεον δεν θες αλενακια για να αλλαξεις εξαρτημα.
Τι να πω ρε συ Μιχαλη; Ελλαδα (και ebay) δεν τα βρισκω σχεδον πουθενα. Ισως πρεπει να δω με αλλο ονομα.
Παντως, αν τυχον παραγγειλεις, εχε με υποψη σου. Θελω μπολικα, σε διαφορα μεγεθη (15, 20, 25, 32mm κτλ)![]()
Παιδιά νέα πατέντα έρχεται από την Bosch και δεν θα σφίγγει κανένας μας
Στάλθηκε από το CUBOT KING KONG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχουν και ενα 230αρηΤα Lidl φέρνουν μεγάλους γωνιακούς τροχούς ή μόνο τον μικρό;
Νομίζω πως τα φθηνά εργαλεία θα αργήσουν να εφαρμόσουν την πατέντα λόγο το ότι δεν νομίζω τα φθηνά κράματα να αποδίδουν ανάλογα. Και δεν νομίζω να θέλει η Parkside,Einhel κτλπ νεκρούς από λάθος εργοστασίου.Φαντασου αυτο σε parkside!
Θα κοβεις και ξαφνικα θα πεταγετε ο δισκος ως αλλο ιπταμενο αντικειμενο...
Φαντασου αυτο σε parkside!
Θα κοβεις και ξαφνικα θα πεταγετε ο δισκος ως αλλο ιπταμενο αντικειμενο...
κανόνισε να σ' ακούσει ο osatosa.. :smash:![]()
Το εργαλείο γουστάρουμε να είναι ¨ανδρικό" με χειροκίνητο σφίξιμο ...τα άλλα είναι για κουλούς με ένα χέρι![]()
Εργαλειαρα....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.