Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μας ενδιαφέρουν αυτοί που καταλαβαίνουν από αστεία Κυριάκο ...από τους άλλους μπουχτίσαμε ... ας υπάρχουν και μερικοί με χιούμορ ... είναι υγεία να σκάει λίγο το χειλάκι. -bye-

Επίσης προσφέρθηκε ο Κυριάκος να μου δώσει το δικό του αλλά προτίμησα να το δουλέψω και αν δω ότι είναι χαλασμένο να ζητήσω αντικατάσταση. Ας μην τον μπλεξω περισσότερο. Αφού μπορώ να το κάνω κι εγώ από εδώ. Δεν ξέρω τώρα... Ίσως να μου αντικαταστησουν μόνο τον φορτιστή.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μας ενδιαφέρουν αυτοί που καταλαβαίνουν από αστεία Κυριάκο ...από τους άλλους μπουχτίσαμε ... ας υπάρχουν και μερικοί με χιούμορ ... είναι υγεία να σκάει λίγο το χειλάκι. -bye-

Επαυξάνω!

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Γιώργο επειδη δε με ξερουν ολοι οπως εσυ για να καταλαβουν το αστειο ισως δεν ηταν και το καλυτερο αυτη τη στιγμη.
Αυτο που πηρα για εμενα ταξιδευει για Ηρακλειο καθως αντι να το επιστρεψω στα Lidl επελεξα να εξυπηρετησω τον Μανο που το εψαχνε και δε μπορούσε να το βρει.
Το χειροτερο ολων ειναι να την πατας απο την ανιδιοτελεια σου.

'Εχεις δίκιο ρε φίλε, κι εγώ αν βρισκόμουν στη θέση σου απ τα νεύρα μου και την απογοήτευσή μου το να εξυπηρετήσω κάποιον και να πάνε όλα στραβά από μαλ***ία, πονηριά ή όπως αλλιώς το πεις κάποιων, έτσι θα αισθανόμουν. οπότε ΝΑΙ το αστείο δεν ήταν και το ποιο ενδεδειγμένο της παρούσης στιγμής.

σωστοοοός !! :a0210:

Γιώργο επειδη δε με ξερουν ολοι οπως εσυ για να καταλαβουν το αστειο ισως δεν ηταν και το καλυτερο αυτη τη στιγμη.
Αυτο που πηρα για εμενα ταξιδευει για Ηρακλειο καθως αντι να το επιστρεψω στα Lidl επελεξα να εξυπηρετησω τον Μανο που το εψαχνε και δε μπορούσε να το βρει.
Το χειροτερο ολων ειναι να την πατας απο την ανιδιοτελεια σου.
Παιδιά όπως το λέει ο Κυριάκος είναι,το δισκοπριονο το εχω ήδη στα χέρια μου κ δουλεύει μια χαρά.Κυριακο επιφυλάσσομαι όταν βρεθώ Αθήνα να τα πούμε κ απο κοντά.

Ραφιερες μεταλλικες φτηνες βγαζει και το Λεροι.
Αν θες μικρων διαστασεων το ΙΚΕΑ βγαζει την καλυτερη ποιοτητα στην καλυτερη τιμη https://www.ikea.gr/apothikeutikoi-horoi/rafia-apothikis/hyllis-rafiera-4810/00278578/
Του lidl ειναι η καλυτερη και αν θυμαμαι εκανε 30 . Δεν εχω δει να φερνει ξανα αυτη την μεταλλικη. Θελω αυτη που γινεται δυο κομματια και τα ραφια ειναι νοβοπαν.
Αυτες του ikea ειναι τραγικες αν τις δεις απο κοντα ....

Έψαχνα και 'γω για μεγάλη μεταλλική ραφιέρα από αυτές που δεν έχουν μπροστινές κολώνες. Αφού αγανάκτησα με τις τιμές που παίζουν, έβαλα μπροστά και την φτιάχνω με ξύλο. Αν δεν θέλεις ντε και καλά να είναι μεταλλική, έχει κάποια εύκολα σχέδια ο Καναδός φίλος μας - το καλό είναι ότι μπορείς να την βγάλεις ακριβώς στις διαστάσεις που ταιριάζουν στον χώρο σου.

http://woodgears.ca/storage/shelf_plans/index.html
http://woodgears.ca/shelves/garage.html

ερωτηση

το δραπανο που εχει την Πεμπτη αν δεν κανω λαθος ΔΕΝ ειναι το κρουστικο σωστα;

ο διπλος λειαντηρας για οποιον το εχει απο παλιοτερη προσφορα ,αξιζει ;; (παρουσιαζει τιποτα προβληματα ή κατι αλλο )
ή να βαλω λιγα λεφτα παραπανω να παω σε κατι αλλο;;
η χρηση θα ειναι περιστασιακη οχι σε συχνη και επαγγελματικη χρηση

οσο για την ραφιερα οι προηγουμενες που εβγαζε με βολεψαν αρκετα καθως εσπαγαν και σε 2 μεροι και περιμενα πως και πως να ξαναπαρω 2 που ηθελα,αλλα τωρα δεν ξερω αν αυτη με βολεψει οποτε ισως να περιμενω μηπως τις ξαναφερει

Του lidl ειναι η καλυτερη και αν θυμαμαι εκανε 30 . Δεν εχω δει να φερνει ξανα αυτη την μεταλλικη. Θελω αυτη που γινεται δυο κομματια και τα ραφια ειναι νοβοπαν.
Αυτες του ikea ειναι τραγικες αν τις δεις απο κοντα ....

Toυ Λεροι ειναι λιγο χειροτερες σε ποιοτητα απο του Ικεα αλλα το θεμα ειναι να κανεις τη δουλεια σου.
Εγω εχω καμμια δεκαρια και απο τις δυο οπου εχω βαλει επανω εργαλεια και βιβλια στο υπογειο. Για τις αναγκες μου ειναι πραγματικα εξαιρετικες -και φτηνες.

ερωτηση

το δραπανο που εχει την Πεμπτη αν δεν κανω λαθος ΔΕΝ ειναι το κρουστικο σωστα;

ο διπλος λειαντηρας για οποιον το εχει απο παλιοτερη προσφορα ,αξιζει ;; (παρουσιαζει τιποτα προβληματα ή κατι αλλο )
ή να βαλω λιγα λεφτα παραπανω να παω σε κατι αλλο;;
η χρηση θα ειναι περιστασιακη οχι σε συχνη και επαγγελματικη χρηση

Το δραπανο δεν ειναι κρουστικο.
Ο διπλος λειαντηρας διδυμος τροχος ειναι καλος δεν χρειαζεται να πας σε κατι παραπανω. Αν παρουσιασει προβλημα μεσα σε τρια χρονια τον γυρνας πισω.
Εχω εναν λειαντηρα parkside που πλησιαζει την δεκαετια και ακομα λειτουργει πολυ καλα.

Το δραπανο δεν ειναι κρουστικο.
Ο διπλος λειαντηρας διδυμος τροχος ειναι καλος δεν χρειαζεται να πας σε κατι παραπανω. Αν παρουσιασει προβλημα μεσα σε τρια χρονια τον γυρνας πισω.
Εχω εναν λειαντηρα parkside που πλησιαζει την δεκαετια και ακομα λειτουργει πολυ καλα.

ωραια σε ευχαριστω

Έψαχνα και 'γω για μεγάλη μεταλλική ραφιέρα από αυτές που δεν έχουν μπροστινές κολώνες. Αφού αγανάκτησα με τις τιμές που παίζουν, έβαλα μπροστά και την φτιάχνω με ξύλο. Αν δεν θέλεις ντε και καλά να είναι μεταλλική, έχει κάποια εύκολα σχέδια ο Καναδός φίλος μας - το καλό είναι ότι μπορείς να την βγάλεις ακριβώς στις διαστάσεις που ταιριάζουν στον χώρο σου.

http://woodgears.ca/storage/shelf_plans/index.html
http://woodgears.ca/shelves/garage.html

Σωστός....δεν είναι μόνο οι τιμές είναι και η ποιοτητα κατασκευης....σαφώς είναι πολύ καλύτερα να το φτιάξεις εσυ και στα μέτρα σου...
Απλώς όσο αφορά το βάρος θα προτιμούσα ο σκελετός να ήταν εξ ολοκλήρου στρατζα και όχι ξύλο...τα πατήματα ναι....

Γενικότερα και επειδή έχω πάρει πολλά και διαφορά από ΙΚΕΑ και είμαι ένας από τους πολλούς καμενους είναι εντελώς β η ποιοτητα κατασκευης..το ίδιο πιστεύω ότι θα είναι και του lidl...τα "νεύρα" πάντως δεν είναι μου μοιαζουν για σιδερενια όπως τα βλεπω....Άρα το "βάσεως τυπου" δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει...

t2dPhmP.jpg

καλησπερα σε ολους
Πηρα την αντλια που εφερε πριν απο μερες και μπορω να πω οτι για τα χρηματα της μια χαρα ειναι ο χρονος θα δειξει

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

καλησπερα σε ολους
Πηρα την αντλια που εφερε πριν απο μερες και μπορω να πω οτι για τα χρηματα της μια χαρα ειναι ο χρονος θα δειξει

είχα πάρει μία πάλι "ανοξείδωτη" και στα 3μιση χρόνια σάπισε απο κάτω-μέσα και πήγε σκουπίδια
αγόρασα πάλι μία κινέζικη του <50ρικου και την έβαλα ψηλότερα στο φρεάτιο ώστε να μήν είναι μέσα στο νερό και κάθε 6 μήνες το αδειάζω βουτώντας την (δεν περνάνε πολλά νερά)

Πάντως ότι πληρώνεις πέρνεις...
Επειδή είχα σοβαρά θέματα με το ομβρια του δρόμου,καθώς ο δρόμος στο σημείο μου έκανε "λεκανη" και στις πολλές βροχές γινόταν χάλια το υπόγειο από την υπερχείλιση, εβαλα μιαwilo αμερικανικη εδώ και 5 χρόνια στα 450 και έκανα την δουλειά μου....
Σαν αυτή εδώ.
http://www.kordalis.com/el/wilo-ant...s-gia-kathara-ombria-nera-ts-anoxeidotes.html