Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

καλημερα ομαδα υπάρχει πιθανότητα να μας ερθει ποτε το μπουλονοκλειδο της parkside PASSK 20Li;;;;
Εκτος και αν υπάρχει καποιο αλλο αντίστοιχο απο αλλη εταιρεία
π.χ. ΕINHELL

4c91c2609351493ead639af2d1a7858d.jpg

Προσπαθώ να βρω μια εργασία για την πριονοκορδέλα και δεν βρίσκω... τι θα μου χρησιμεύσει στο μέλλον δηλ.

Mπορει να συμπληρωσει η να αντικαταστησει σε μεγαλο βαθμο ενα πριονι χειρος, μια σεγα χειρος, ενα δισκοπριονο χειρος/παγκου ακομα και μια σεγα παγκου.

Εαν ασχολεισαι λιγο με μαστορεματα, επισκευες, κατασκευες, μικροξυλοκατασκευες, η πριονοκορδελα θα αλλαξει τους κανονες του παιχνιδιου προς το απλουστερο και ευκολοτερο.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Προσπαθώ να βρω μια εργασία για την πριονοκορδέλα και δεν βρίσκω... τι θα μου χρησιμεύσει στο μέλλον δηλ.
Αν έχεις παγκοπριονο και επιτραπέζια σεγα η συγκεκριμένη είναι κατά 99% άχρηστη και θα σου έλεγα να πάρεις μια μεγαλύτερη για άλλες κατασκευές που τα άλλα δύο δεν καταφέρνουν. Αν παιδευεσαι με εργαλεία χειρός και δεν έχεις κάποιο επιτραπέζιο και οι κατασκευές σου είναι μικρής κλίμακας θα είναι το χρησιμότερο εργαλείο στο εργαστήριο σου.
Σίγουρα θα κάνεις καλύτερες καμπύλες και κοπές από σεγα χειρός .

χεχε, εγω που εχω παγκοπριονο και επιτραπεζια σεγα, η πριονοκορδελα τα αντικατεστησε σε ποσοστο μεγαλυτερο απο 90%!
Πλεον χρησιμοποιω τα υπολοιπα εργαλεια κυριως οταν περιοριζομαι στην κοπη απο τον λαιμο της πριονοκορδελας.

Η μικρη πριονοκορδελα επισης κοβει ξυλο παχους εως 8 εκατοστων, καθε αλλο παρα μικρο θα ελεγα αν συγκριθει με οποιοδηποτε δισκοπριονο η σεγα.

8.5cm κόβει το παγκοπριονο μου και καθαρότερα και σε ευθεία. Σήμερα έκοβα κόντρα πλακέ 1.2cm για πλάκα με την Dremel με κλειστές καμπύλες . Τι να την κάνω την μίνι πριονοκορδελα ;
Αυτό που θέλω είναι ύψος κοπης πάνω από 10cm και ναι αυτό η πριονοκορδελα θα μου το δώσει . Όχι αυτή όμως.

Εΐναι αλλο το τι θελουμε εμεις και αλλο το τι θελει ενας απλος ερασιτεχνης που αντε να εχει το πολυ τα απλα δισκο/παγκοπριονα που κοβουν 4-5 εκατοστα.

Γνωμονας στις απαντησεις που δινουμε πρεπει να ειναι ο απλος χρηστης (εκτος και εαν διευκρινιστει διαφορετικα) και οχι εμεις..προφανως.. ετσι δεν ειναι? :))

Απάντησα ότι αν έχει παγκοπριονο και επιτραπέζια σεγα δεν χρειάζεται αυτή την πριονοκορδελα. Αν έχει εργαλεία χειρός μονο , θα του λύσει τα χέρια . Και νομίζω ότι είναι αντικειμενική η άποψη μου . Όταν το παγκοπριονο μου είναι ερασιτεχνικό των 140 .
Αν έπρεπε κάποιος να έχει μόνο ένα εργαλείο κοπής αυτό θα ήταν μια πριονοκορδελα με ύψος κοπής 20+ πόντους .

+ κατι αλλο κατά την γνώμη μου ότι κάνει λιγότερο θόρυβο από δισκοπριονα!ΓΙΑ μικροκατασκευες θα είναι σούπερ!

Θέλει πολύ καλό ζύγισμα των αναγκών σου σε συνάρτηση με τις δυνατότητες της συγκεκριμένης πριονοκορδέλας πριν πας "μονοκούκι" στην επιλογή της.

Καλημέρα! Στο κατάστημα Πυλαίας Θεσσαλονίκης υπήρχαν 3 κομμάτια πριονοκορδέλες και από τα υπόλοιπα είχε αρκετό απόθεμα

Καλημέρα μαστορια,παρέλαβα κι εγώ πρωί πρωί την πλάνη και το μικρό τριβειακι.
Αλλά το μεγάλο ενδιαφέρον είναι παρακατω.:
16e41c2f13045bba3258ba6c04fb05b9.jpg

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk