Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Στην Ιταλία επίσης 15 η μπαταρία και το 20ν κρουστικό 50 ενώ εδώ 20 και 60 . Άσε που μας φέρνουν τα μισά εργαλεία από άλλες χώρες.

Έχω στείλει αρκετά email γκρινιάζοντας για αυτό τον λόγο,στην εξυπηρέτηση πελατών.
Αν το κάνουμε όλοι εδώ μέσα,να δεις για πότε θα τα φέρουν όλα...

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Υπάρχουν ακόμα γιατί δεν πας μια βόλτα ...εγώ χθες πήρα έναν.

Θα περασω πιο μετα μηπως υπαρχει ακομη καποιος...
Αν σου χρειάζεται περισσότερο από την πλάνη ψάξε να βρεις τον τροχό και αν σου περισσεύουν πατρόν αλλιώς δώσε πίσω την πλάνη .

Πλανη δεν εχω αλλη και λεω να την κρατησω...αλλα γωνιακοι τροχοι υπαρχουν ηδη 2 (ρυθμιζομενος και μη)και ελεγα να παρω καβα αυτον του Lidl....δειχνει πολυ καλος τελικα..

Έχω στείλει αρκετά email γκρινιάζοντας για αυτό τον λόγο,στην εξυπηρέτηση πελατών.

Σωστος....

Σου έχουν απαντήσει ποτε ?

Τελικός πήγα στου Αλιμου το καταστημα και τον πήρα..
Είχε 2 εναπομείναντα κομμάτια και έναν ως συνήθως ανοικτό... τυχερός τελικά...
Πολύ στιβαρό και βάρης ο συγκεκριμενος γωνιακος τροχος...δειχνει σοβαρο εργαλειο...θα το δουμε στην πραξη μιας και ειναι η πρωτη φορα αγοράς από το lidl γωνιακόυ τροχόυ..ολο απο Practiker και κατατοπους μαγαζια επερνα...
Μένει να το χρησιμοποιήσω...
Πολύ έξυπνη και η θέση του κλειδιού πάνω στο χερούλι του μηχανηματος..

20190321-194337.jpg

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τελικός πήγα στου Αλιμου το καταστημα και τον πήρα..
Είχε 2 εναπομείναντα κομμάτια και έναν ως συνήθως ανοικτό... τυχερός τελικά...
Πολύ στιβαρό και βάρης ο συγκεκριμενος γωνιακος τροχος...δειχνει σοβαρο εργαλειο...θα το δουμε στην πραξη μιας και ειναι η πρωτη φορα αγοράς από το lidl γωνιακόυ τροχόυ..ολο απο Practiker και κατατοπους μαγαζια επερνα...
Μένει να το χρησιμοποιήσω...
Πολύ έξυπνη και η θέση του κλειδιού πάνω στο χερούλι του μηχανηματος..

20190321-194337.jpg

Άντε καλοδουλευτος . Και το ανοιχτό κομμάτι να είχε πάλι το έπαιρνες εφόσον τα είχε όλα είναι καλή ευκαιρία. Εγώ έχω 2bosch 1metabo και 1 ένα parkside και αύριο πρωί θα πάρω και αυτόν γιατί έπαθα πλάκα τέτοιο εργαλείο σε αυτά τα λεφτά ακόμα και με διπλάσια δεν υπάρχει πουθενά. Είναι από τα εργαλεία που χρησιμοποιώ πολύ για λείανση , βούρτσα και λίγα κοψίματα. Δεν θα πάει χαμένος.
Πάντα απαντάνε,αλλά με γενικότητες...
Θα στείλω και εγώ να δω.

Έτσι...ειναι εργαλείο αναλώσιμο και καλό είναι να υπάρχουν 2-3...
Συγουρα σε αυτά τα λεφτά δεν βρίσκεις αλλά φανεί στην πράξη εάν αξίζει...
Ανοικτό κομμάτι δεν θα ξεπερνά....

Την τρίτη θέλω να πάρω το δισκοπρίονο μπαταρίας και το κρουστικό δράπανο μπαταρίας. Ερώτηση για το δισκοπρίονο. Εγώ δουλεύω κυρίως μελαμίνη,mdf και γενικά μαλακή ξυλεία. Θέλω καθαρές κοπές και ειδικά στην μελαμίνη. Ο δίσκος που έχει καθώς και αυτοί που παρέχει σαν αγορά,σαν ποιότητα λένε τίποτα η πάμε σε κάτι επώνυμο? Σε επώνυμο δίσκο έχετε κάποια πρόταση για το συγκεκριμένο? Και τέλος για το κρουστικό όσοι το έχετε ήδη αγοράσει από πέρσι είσαστε ευχαριστημένοι? Έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα? Έχω το 18v Black & Decker σαν κρουστίκο μπαταρίας αλλά άλλο ένα αν αξίζει με 13 τσόκ και ένα ακόμα εργαλείο στην 20v σειρά δεν θα με πείραζε καθώς μέχρι τώρα έχω μόνο το μπουλοκλειδο στην σειρά αυτή και θέλω να έχω 3-4 εργαλεία της σειράς και για τις μπαταρίες.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νομιζω οτι λογω αυτης της σκουπας, αν ερθει στην Ελλαδα, θα αρχισω να συλλεγω καποια ξεχωριστα 20βολτα parkside. Ελπιζω μονο η 4αρα μπαταρια να κραταει κανα τεταρτο συχεχους χρησης.

H σκουπα και το καρφωτικο θα ειναι τα πρωτα καθως η τιμη τους απλα δεν υπαρχει, σε σχεση ακομα και με τον φτηνοτερο ανταγωνιστη.

Ακριβώς έτσι Μιχάλη. Για την σκούπα ίσως πάω πρωί πρωί.
Δείχνει κατανάλωση 5min/Ah. Δεν είναι κακή. Με 4αρα κρατάει 20min
Με 4αρα δίνει και το μπουλονοκλειδο και 4αρα είχε και ο γωνιακός.
Όποιος τα πάρει και τα 3, πέραν των
ιδιαίτερων χαρακτηριστικών θα εχει και πολύ καλό χρόνο εργασίας

Νομιζω οτι λογω αυτης της σκουπας, αν ερθει στην Ελλαδα, θα αρχισω να συλλεγω καποια ξεχωριστα 20βολτα parkside. Ελπιζω μονο η 4αρα μπαταρια να κραταει κανα τεταρτο συχεχους χρησης.

H σκουπα και το καρφωτικο θα ειναι τα πρωτα καθως η τιμη τους απλα δεν υπαρχει, σε σχεση ακομα και με τον φτηνοτερο ανταγωνιστη.

Λαός...θα σε ακολουθήσει!!!

Δεν ξέρω το καρφωτικό τι δύναμη /δυνατότητες θα έχει. Αν είναι να καρφώνει μόνο 1cm σε πεύκο θα είναι "λίγο".

Eιναι ισχυρα τα 18βολτα καρφωτικα απλα ειναι πανακριβα, για αυτο και του Λιντλ νομιζω οτι θα εξαφανιστει ταχιστα με τετοια τιμη και με 4αρα μπαταρια.

Το 18βολτο Ryobi καρφωτικο που εχω, βυθιζει ανετα εως 2" (5 εκατοστα) καρφακι σε πευκο. Με αυτο επισης στερεωσα ξυλινο σκελετο σε τοιχο για βαλω ξυλινη ταπετσαρια σε ενα σημειο στο υπογειο.

To Parkside καρφωτικο λεει οτι εχει δυνατοτητα για καρφακια 15, 20, 25, 32 mm και νομιζω οτι μπορει να καταφερει ανετα το μαξιμουμ των 32μμ οπως το 12βολτο καρφωτικο βυθιζει ανετα το μαξιμουμ μηκος των 10μμ.

Αυτό που θα έρθει τώρα το μικρό θα κάνει για κάρφωμα πλάτης mdf 3mm σε επιπλακι ή να περιμένω για το μεγαλύτερο; αν και ομολογώ πως έχω αρχίσει να βολευομαι με τα μπαταρίας. Δεν τα χρησιμοποιώ πολύ συχνά και τα πάω όπου θέλω.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

4άρα μπαταρία έχει η 2Ah το καρφωτικο? Και έχουμε από κάπου ενημέρωση ότι θα έρθει και εδώ? Έχει βγει manual στα ελληνικά να υποθέσω?

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οχι manual στα Eλληνικα δεν βλεπω ακομα Κωστα. Η μπαταρια που το συνοδευει ειναι 2Αω. https://www.lidl-service.com/static/1687311529/292298_OS_DE_EN_FR_NL_CS_ES_PT.pdf

Δεσποινα δεν ξερω πιο μικρο καρφωτικο εννοεις οτι ερχεται. Παντως 3μμ μελαμινη τα καταφερνουν ολα τα καρφωτικα, μικρα η μεγαλα, μπαταριας η ρευματος που βγαζει το lidl.

Έρχεται με 2Α μπαταρία , δεν χρειάζεται μεγαλύτερη . Το περιμένω περίπου χρόνο να το φέρει , είναι ισχυρό για μπαταριας και για τα λεφτά του σούπερ αλλά δεν βλέπω ούτε τώρα να έρθει , θα έπρεπε να ερχόταν με αυτά που έχει αυτή την βδομάδα όπως στις άλλες χώρες ..

https://youtu.be/8Jum5bIoT_4

https://youtu.be/3mvC6UiwR6A