Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μιχαλη, απο περιεργεια, γιατι προτιμησες αυτο, αντι το μεγαλυτερο των 1500w;

Hταν το πρωτο σκαπτικο δραπανο που εφερε το Λιντλ πριν 7-8 χρονια νομιζω. Αν ειχε φερει πρωτα το μεγαλυτερο θα ειχα παρει το μεγαλυτερο :)

Παντως, επειδη εχω δουλεψει και το μεγαλυτερο, μπορω να πω οτι η διαφορα στην ισχυ δεν ειναι τοσο σημαντικη ωστε να το αγοραζα. Διαφορά θα κανει αυτο των 15Joule που θελω.

Για τους παγκους εγω δεν εχω κανει τιποτα για τα σοκορα. Εχω 6-7 τετοιους παγκους διασπαρτους τριγυρω και κανεις δεν εχει καποια φθορα ωστε να σκεφτω να κανω κατι.

Παιδιά σχετικά με τον οδηγό κοπής,8:04 μπήκα στο lidl χθες κ πήρα τον τελευταίο.Χαμος έγινε.

Γυρισα μολις απο 5 καταστηματα lidl αλλα ο οδηγος κοπης πουθενα.
Αν τον δει καποιος καπου ας σφυριξει.

Κυρ , τα είπαμε, το Πάσχα που θα κατέβεις σου τον έχω με πράσινη κορδέλα 😉😁😁

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Κυρ , τα είπαμε, το Πάσχα που θα κατέβεις σου τον έχω με πράσινη κορδέλα ο˜‰ο˜ο˜

Πού θα κατέβει, επάνω; :flipout:

Τα ίδια κι εμείς... Πάντα για την Αθήνα "ανεβαίνουμε" και για το χωριό "κατεβαίνουμε".
Άσχετα αν η Αθήνα είναι πολύ πιο κάτω στο χάρτη.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Έτσι ακριβώς, ανεβασιά στην Αθήνα και κατεβασιά στο νησί!! 😎😊😁

Εγώ πάλι πήγα για πάγκο και βρήκα 5 οδηγούς.... (Στο lidl Τυρναβου) Πάγκο δεν βρήκα.... Σήμερα που δεν μπορώ να πάω θέλω και το καρφωτικο. Λέτε να ξεμείνει τίποτα τη Δευτέρα;

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νόμιζα ότι το πόσταρα αλλά δεν το βλέπω. Έχουμε άποψη για την ασύρματη-επαναφορτίζομενη σέγα του Lidl? Πήγα να την πάρω και το μετάνιωσα αλλά με βλέπω να ξαναμετανιώνω.

Την 12βολτη; ή την μεγάλη; εγώ έχω την 12 βόλτη και με λάμες BOSCH κόβει πολύ καλά.... Εννοείτε δεν αντέχει πολύ η μπαταρία αλλά εμένα μου είναι υπεραρκετά.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αφού έβγαλε εις περάς τέτοια δουλειά...αξίζει με το παραπάνω. !!
Πόσο είπαμε ότι είχε.. ;

Χαιρομαι που το πηρα κι εγω :)
(Ποσο παχος ηταν ο χοντρυτερος κορμος; )
50 +- πόντους διάμετρο ο τέρμα δεξιά . Τρεις μουριές στο σύνολο , 3 μέτρα ύψος .

Το μαμά λάδι της συσκευασιας είναι για πέταμα .