Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Aναφορικα με τα καρφακια για καρφωτικο που βγαζει το Lidl (βγαζει επισης και δίχαλα), οι διαστασεις τους ειναι οι εξης

Συσκευασια 3000 τεμαχιων:
750 τεμ.: 32 mm μηκος
750 τεμ.: 25 mm
750 τεμ: 20 mm
750 τεμ.: 15 mm
Πλατος κεφαλης: ~2 mm
Παχος καρφιου: ~1,2 mm

H πληροφορηση ειναι απο το Γερμανικο Lidl https://www.lidl.de/de/parkside-tacker-sortiment-petz-25-a3/p299978

Αυτα τα καρφακια και διχαλα, γενικα, δυσκολευομουν να τα βρω. Μεχρι που ειδα οτι εχει κατι einhel ο Παυλατος στον Αγιο Δημητριο, που κανουν. Ενα μεγαλο κουτι, εχει ενα σωρο απ' ολα μεσα, νομιζω 10κατι ευρω.
Για οποιον ψαχνει. Αν και τωρα που τα βγαζουν τα lidl...

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Έχει να φέρει την καλή ραφιερα κοντά ένα χρόνο . Κρίμα και την χρειαζομουν άμεσα . Μάλλον καταργήθηκε και φέρνει την φτηνότερη πλέον ολομεταλλικη.

προσυπογράφω. Περιμενα και εγω μπας και φερουν τη καλη ραφιερα. Η εντελως μεταλλικη αποδειχτηκε κακιστη για εμενα. Καθολου σταθερη.

προσυπογράφω. Περιμενα και εγω μπας και φερουν τη καλη ραφιερα. Η εντελως μεταλλικη αποδειχτηκε κακιστη για εμενα. Καθολου σταθερη.

Ολες οι μεταλλικες αυτου του ειδους και παρομοιας τιμης δεν ειναι σταθερες. Πρεπει καλυτερα να στερεωνονται στον τοιχο.
Παντως εμενα με εχουν βγαλει απο μεγαλα εξοδα καθως εχω χρησιμοποιησει τετοιες φτηνες ραφιερες για καθε ειδους αποθηκευση και οργανωση, απο βιβλια μεχρι μπογιες και εργαλεια.

Αυτα τα καρφακια και διχαλα, γενικα, δυσκολευομουν να τα βρω. Μεχρι που ειδα οτι εχει κατι einhel ο Παυλατος στον Αγιο Δημητριο, που κανουν. Ενα μεγαλο κουτι, εχει ενα σωρο απ' ολα μεσα, νομιζω 10κατι ευρω.
Για οποιον ψαχνει. Αν και τωρα που τα βγαζουν τα lidl...

Εάν τα κάνεις παραγγελία στα φέρνουν. Πρόσφατα παρέλαβα 10 κουτάκια προς 2.5 Ε το ένα.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Aναφορικα με τα καρφακια για καρφωτικο που βγαζει το Lidl (βγαζει επισης και δίχαλα), οι διαστασεις τους ειναι οι εξης

Συσκευασια 3000 τεμαχιων:
750 τεμ.: 32 mm μηκος
750 τεμ.: 25 mm
750 τεμ: 20 mm
750 τεμ.: 15 mm
Πλατος κεφαλης: ~2 mm
Παχος καρφιου: ~1,2 mm

H πληροφορηση ειναι απο το Γερμανικο Lidl https://www.lidl.de/de/parkside-tacker-sortiment-petz-25-a3/p299978

Αξιζει το καρφωτικο Μιχαλη...;
...το λεω γιατι μονο 20 ευρω εχει...να υπαρχει και κατι τετοιο....

Ειχα παρει την πρωτη εκδοση καρφωτικου που ειχε βγαλει και το ειχα μεχρι προσφατα οπου το ανταλλαξα με ενα φιλο με αλλο εργαλειο parskide.
Ενα λαδωματακι χρειαστηκε ολα αυτα τα χρονια επειδη σε καποια φαση ειχε κολλησει.

Αυτο που φερνει τωρα φαινεται πιο προσεγμενο και τα χαρακτηριστικα του ειναι πολυ καλα και δεν τα βρισκεις σε τετοια τιμη σε αλλο εργαλειο.
Κατι ψωρο bormann, bulle και einhell ειναι υποδεεστερα σε εμφανιση και specs και μαλιστα ακριβοτερα. Μπροστα τους το parkside φανταζει αρχοντικο :))

Κι εγω που το εχω, μια χαρα ευχαριστημενος ειμαι.
Το μονο, σε σχεση με το μικροτερο, εχει αυτην την ασφαλεια, που πρεπει να το πιεζεις (αρκετουτσικα) για να δουλεψει. Καταλαβινω οτι προσφερει καποια προστασια, αλλα θα ηθελα να μπορεις να την βγαλεις.
Σκεφτομαι να προσπαθησω να την ακυρωσω με καποιο τροπο...φοβαμαι μην το χαλασω κιολας..

Από Δευτέρα 01/07 20V γωνιακός τροχός, δραπανοκατσάβιδο και σπαθόσεγα. Δεν πρόσεξα τιμή και αν θα είναι solo, πάντως θα έχει και μπαταρίες χωριστά (2άρες και 4άρες)

Από Δευτέρα 01/07 20V γωνιακός τροχός, δραπανοκατσάβιδο και σπαθόσεγα. Δεν πρόσεξα τιμή και αν θα είναι solo, πάντως θα έχει και μπαταρίες χωριστά (2άρες και 4άρες)
Ορίστε και η φώτο μιας και σταμάτησα επίτηδες για να δω τι θα έχει. Ενδιαφέρομαι για την σπαθοσεγα μπαταρίας. Όποιος την έχει ας μου πει αν αξίζει η όχι.
dce385e04c0d7ec1eed078169ab6dee8.jpg

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ορίστε και η φώτο μιας και σταμάτησα επίτηδες για να δω τι θα έχει. Ενδιαφέρομαι για την σπαθοσεγα μπαταρίας. Όποιος την έχει ας μου πει αν αξίζει η όχι.
dce385e04c0d7ec1eed078169ab6dee8.jpg

Αξίζει.

αξίζει,
post #15784

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αξίζει.

αξίζει,
post #15784

Μεχρι τι λαμα μπορει να παρει....;
Εαν κρινω απο του ρευατος που λεει 160mm στα ιδια επιπεδα θα ειναι....αυτο σημαινει μικρο ευρος εργασιων...

Τα ποτηροτρυπανα αξιζουν;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μεχρι τι λαμα μπορει να παρει....;
Εαν κρινω απο του ρευατος που λεει 160mm στα ιδια επιπεδα θα ειναι....αυτο σημαινει μικρο ευρος εργασιων...

παίρνει όλες της λάμες της bosch (και τις μακριές)

Επειδη μου αρεσει να τα ψαχνω,οχι για να κανω τον εξυπνο,αλλα επειδη αυτο που αγοραζω να προοριζεται για τις αναγκες εργασιων μου βλεπω οτι η συγκεκριμενη σπαθοσεγα ειναι για μικρες λαμες και μαλιστα των 100mm το πολυ...!!!!

Mεταφερω αυτουσια τα τεχνικα χαρακτηρηστικα απο το Lidl σερβις....
https://www.lidl-service.com/cps/rd...eAttr=el&title=ΣΠΑΘΟΣΕΓΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ PSSA 18 A1

Τεχνικά στοιχεία

Συσκευή Τάση κινητήρα ..............................18 V
Αριθμός στροφών ρελαντί n0 .0-3000 min-1
Κατηγορία προστασίας ......................IPX0
Διαδρομή ..................................περ. 20 χιλ
Μέγ. βάθος κοπής Ξύλο ............................................100 χιλ
Μέταλλο ..........................................8 χιλ

Βάρος (με αξεσουάρ) .......................2,5 kg
Στάθμη ηχητικής πίεσης (LPA) ....................85,73 dB (A), KPA=3 dB
Επιτρεπόμενη στάθμη θορύβου (LWA) ....................96,73 dB(A); KWA=3 dB
Δόνηση (ah) ................................................
Κοπή σανίδων ........................13,88 m/s2
Κοπή ξύλινων δοκών .............17,01 m/s2 K=1,5 m/s2

Οπως και γιατι προοριζεται....

"Σκοπός χρήσης
Η συσκευή ενδείκνυται για ελαφριές και μεσαίες εργασίες κοπής σε ξύλο, πλαστικό και γυψοσανίδα. Σε χρήση μιας ξεχωριστά διαθέσιμης λεπίδας, είναι δυνατή η κοπή μετάλλου.. Αυτή η συσκευή δεν είναι κατάλληλη για επαγγελματική χρήση. Οποιαδήποτε άλλη χρήση, η οποία δεν εγκρίνεται ρητά μέσα από τις οδηγίες αυτές, μπορεί να προκαλέσει ζημιές στη συσκευή και να αποτελέσει σοβαρό κίνδυνο για το χρήστη. Ο χειριστής ή χρήστης είναι υπεύθυνος για ατυχήματα και ζημιές άλλων ανθρώπων ή των περιουσιών τους.Ο κατασκευαστής δεν ευθύνεται για ζημιές που προκλήθηκαν λόγω μη ενδεδειγμένης χρήσης ή λόγω εσφαλμένου χειρισμού."

Τωρα εαν εχετε βαλει μεγαλυτερες και δεν εχει παρουσιαστει προβλημα παω πασο.....προσωπικα με προβληματιζει το γεγονος και αποτρεπομαι.....

Θαρρω πως ναι δεν μπορεις να εχεις απαιτηση να κανεις κοπες με 300mm οταν η δυνατοτητα του εργαλειου ειναι για 100mm...ποσο θα κρατησει λες..;..και αυτο ειναι που φοβαμαι....

Για απλες κοπες καλα ειναι...για παραπανω πραγματα δεν νομιζω ειναι...

Βεβαια αναφερουν παραπανω καποιοι οτι ειναι οκ....τι να πω....