Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπερα αυτο το φακο αυχενα πως το λενε υπαρχει ;

Φανταζομαι να υπαρχει. Ειναι πολυ χρησιμο γκατζετακι. Ειναι καλο που εχει μπαταρια λιθιου και οχι ΑΑΑ μπαταριες. Φορτιζει οπως το κινητο.
Η τιμη ειναι ειναι τσιμπημενη για Lidl. Στο εξωτερικο κοστιζουν 12+ ευρω αλλα η μπαταρια τους εχει 850μΑω χωρητικοτητα και οχι μονο 650μΑω οπως του Lidl.

Αγορασα ενα για τα ταξιδια μου. Εχει τρεις σκαλες φωτισμου και στο μαξ διαρκει εξι ωρες ενω στο νορμαλ 10 ωρες. Βεβαια μπορεις να αναψεις μονο το ενα απο τα δυο λεντακια για ακομα μεγαλυτερη αυτονομια.

Καλησπερα αυτο το φακο αυχενα πως το λενε υπαρχει ;

Υπαρχει αλλα λεει μονο για διαβασμα (36 lm), επαναφορτιζομενη λιθιου usb-c, μην το εμπιστευεσαι για συνθηκες σοβαρης εργασιας, προτιμησε φακο κεφαλης εαν χρειαζεται.
----------------------------------------------------------------

Επανερχομαι στο Parkside® Παλμικό τριβείο PPS 200 B2 Μήκος καλωδίου: 3 m 19.99* :

Βρισκω σε αυτα τα χαρακτηριστηκα το Makita BO4565K Triangular Extended Finishing Sander (85 ),

i12852526_3733903751.jpg

ενω σε αυτην την τιμη βρισκω μονο το ΤΡΙΒΕΙΟ ΠΑΛΜΙΚΟ ΡΕΥΜΑΤΟΣ KRAUSMANN 135W ΠΑΛΑΜΗΣ 9160 (19 )

280000067.jpg

Τωρα πως το βλεπετε, αξιζει οντως, ειναι (κατα προσεγγιση) εφαμιλλο;

Αφηστε το απαντηθηκα απο τα χαρακτηριστικα....

παρκσαιντ...

Συνδυαστική τριγωνική και τετράγωνη πλάκα λείανσης για επιφάνειες και γωνίες
Τριγωνική πλάκα με δυνατότητα χρήσης και από τις 2 πλευρές, για αποτελεσματική επεξεργασία ενδιάμεσων τμημάτων
Εύκολη και γρήγορη αλλαγή φύλλου λείανσης χάρη στην αυτοπρόσφυση
Αντάπτορας για ηλεκτρική σκούπα
Συμβατό με τριγωνικά και τετράγωνα φύλλα λείανσης του εμπορίου (π.χ. σετ φύλλων λείανσης PPSZ 60 A1 της Parkside)
Διαστάσεις τριγωνικών φύλλων λείανσης: 93 x 93 x 92 mm
Διαστάσεις τετράγωνων φύλλων λείανσης: 112 x 112 mm
Παρελκόμενα: 2 τριγωνικά φύλλα λείανσης (120), 1 τετράγωνο φύλλο λείανσης (120), 1 προσαρμογέας αναρρόφησης σκόνης
Εργονομική λαβή με αντιολισθητική επιφάνεια softgrip
Ονομαστική ισχύς: 200 W
Αριθμός ταλαντώσεων: nβ‚€ 28000 min⁻¹

BO4565K Triangular Detail Sander

Specifications
Pad size112 x 190mm
Abrasive paper size
Delta 93 x 93
Orbits per minute14,000opm
Overall dimensions 219mm
Net weight1.1kg
Continuous rating input 200 W
Power supply cord 2.0m
Carbon brush 419

KRAUSMANN 135W
Ισχύς
135W

Τάση λειτουργίας
230V, 50 Hz

Παλμοί/Λεπτό
10.000/min

Επιφάνεια λείανσης
100χ100mm

Βάρος
1,05 Kg

Dammit, Lidled again!

latest

Το μονο που βρισκω αντιστοιχο στην ελληνικη αγορα ειναι το Τριβείο χούφτας DEXTER 180W Κωδ. 62167322 για 25 ευρω.

be35e319-fa52-44e3-9560-e1cb291c1d0c.jpeg

Αλλα χωρις 3ετη εγγυηση...

[TABLE="width: 977"]
[TR]
[TD]Μέγιστες στροφές ανά λεπτό:[/TD]
[TD]12000 rpm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Σύστημα στερέωσης γυαλόχαρτου:[/TD]
[TD]με velcro[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Είδος:[/TD]
[TD]Τριβείο χούφτας[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Μήκος καλωδίου:[/TD]
[TD]3 mm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Εγγύηση:[/TD]
[TD]2 έτη[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ηλεκτρονική ρύθμιση της ταχύτητας:[/TD]
[TD]όχι[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 977"]
[TR]
[TD]Ισχύς:[/TD]
[TD]180 W[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Μήκος φύλλου λείανσης:[/TD]
[TD]136 mm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Μεταβλητή ταχύτητα:[/TD]
[TD]όχι[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Βάρος:[/TD]
[TD]1.18 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ιδανικό για εργασίες:[/TD]
[TD]αφαίρεσης χρώματος, φινιρίσματος, λείανσης[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Τάση ρεύματος:[/TD]
[TD]230V/50Hz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Πλάτος φύλλου λείανσης:[/TD]
[TD]93 mm[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Οι μαγνητικες μπαρες ειναι καταπληκτικες, οχι μονο σηκωνουν πααααρα πολυ ανετα ολα αυτα που λες -και βαρυτερα- αλλα ειναι και σε πολυ καλη τιμη.
Για αυτο και εξαφανιζονται σχεδον αμεσως..

Συμφωνώ απόλυτα .... πήρα και εγώ άλλες 2 και γέμισα όλο το μήκος του σόκορου στο επάνω ραφάκι του πάγκου ...αυτή την φορά όμως δεν έχουν τα πλαστικά στηρίγματα στις άκρες αλλά είναι σκέτες με ούπα και βίδες.
Σε αυτές με τα πλαστικά στηρίγματα μπορείς να βγάλεις την εξωτερική βίδα του στηρίγματος και εκεί να κομπλάρεις την δεύτερη μπάρα δημιουργώντας μια συνέχεια με μικρό κενό ανάμεσα.Από την ένωση αυτή μου είχαν περισσέψει 2 στηρίγματα και έτσι βόλεψα τις καινούργιες που δεν είχαν.

Μιχαλη, τζιφος το κολλητηρι και στη Δ. Πλακεντιας. "Υπηρχε αλλα αποσυρθηκε". Το ιδιο προβλημα ειναι μαλλον. Δεν το χτυπουσαν τα μηχανηματα στα ταμεια.
Προφανως αυτα που ειδες δεν ειχαν προλαβει να τα αποσυρουν ακομα (ενω στα Μελισσια ειχαν προλαβει).

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μιχαλη, τζιφος το κολλητηρι και στη Δ. Πλακεντιας. "Υπηρχε αλλα αποσυρθηκε". Το ιδιο προβλημα ειναι μαλλον. Δεν το χτυπουσαν τα μηχανηματα στα ταμεια.
Προφανως αυτα που ειδες δεν ειχαν προλαβει να τα αποσυρουν ακομα (ενω στα Μελισσια ειχαν προλαβει).

Ειδα ενα ανοιχτο κολλητηρι Αγγελε και δεν μου γεμισε το ματι καθολου, μα καθολου λεμε..

το κολλητήρι έχει ξαναβγεί, το πήρα και το επέστρεψα. Δεν είναι για σοβαρή δουλειά diy. Εχει χοντρή μύτη και είναι αρκετά ισχυρό.

Αντίθετα σήμερα πήρα το ντρεμελοειδές με μπαταρία, κατι μπιτς, τα τρυπάνια hss και κάτι αξεσουάρ για το ντρεμελοειδές.
Γενικά χρησιμοποιώ πολύ dremel έχω ένα αυθεντικό 20ετίας που χάλασε σχεδόν αμέσως (δεν δουλεύει σωστά ο ρυθμιστής στροφών) και λίγο αργότερα πήρα ένα αντίστοιχο σε einhell με προέκταση κλπ που δουλεύει άψογα ακόμα, αλλά πιστεύω ότι το μπαταρίας λύνει χέρια.

Ειδα ενα ανοιχτο κολλητηρι Αγγελε και δεν μου γεμισε το ματι καθολου, μα καθολου λεμε..

Ναι ε;
Τοσο χαλια ρε παιδια;
Εχω 1 κολλητηρι παναπλο της πλακας και ελεγα να το παρω. Τωρα...θα δουμε.

Ναι ε;
Τοσο χαλια ρε παιδια;

εξαρτάται τι θες να κάνεις.

Για κατασκευή με τυπωμένο κύκλωμα δεν κάνει πάντως.
Για άλλες δουλειές σίγουρα μια χαρά θα είναι.
Εξ άλλου δεν υπάρχει κολλητήρι για όλες τις δουλειές, εκτός από πολύ ακριβά ρυθμιζόμενης ισχύος και με εναλλακτικές μύτες

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ρε αγόρια για δώστε λίγο τα φώτα σας. Πήρα και εγώ το ντρεμελοεοδές σήμερα και το δοκίμαζα στο σπίτι να δουλέψει. Ένα συνεχόμενο ήχο που κάνει το μοτέρ όταν δουλεύει είναι νορμάλ? Ένα είδους βουητού, συνεχόμενο όχι ήχο μοτέρ. Για πείτε αν είναι να πάω να το αλλάξω.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Οι μαγνητικες μπαρες ειναι καταπληκτικες, οχι μονο σηκωνουν πααααρα πολυ ανετα ολα αυτα που λες -και βαρυτερα- αλλα ειναι και σε πολυ καλη τιμη.
Για αυτο και εξαφανιζονται σχεδον αμεσως..

Κρίμα. δεν πειράζει όμως, next time..

-------------------------------------------------------------------------------

Βαγγέλη αυτό που είπες ισχύει. σε μερικά προϊόντα έχει γίνει ακριβούτσικο (για τα δεδομένα των τιμών που μας έχει συνηθίσει)

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν μιλάω για θόρυβο απο μοτέρ όμως. Ένα συνεχόμενο βουητό σαν συνεχόμενο μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ. Είναι νορμάλ? Θα προσπαθήσω να ανεβάσω βίδεο αργότερα :D

είναι αλήθεια ότι ο θόρυβός του είναι συνδυασμός δυό ήχων, ένας γραναζοειδής της περιστροφής και ένας ακόμα υψηλόσυχνος, σαν σφύριγμα περισσότερο παρά βουητό που λες.

Ναι ε;
Τοσο χαλια ρε παιδια;

Παρε ενα κολλητηρι αεριου για να γλυτωσεις και τα καλωδια. To dreme versatip ειναι ενα ευχαριστο πολυεργαλειο 6-1 :))
Dremel-Versatip-2000-Gas-Soldering-Iron-6-In-1-F0132000JA-A.jpg

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ρε αγόρια για δώστε λίγο τα φώτα σας. Πήρα και εγώ το ντρεμελοεοδές σήμερα και το δοκίμαζα στο σπίτι να δουλέψει. Ένα συνεχόμενο ήχο που κάνει το μοτέρ όταν δουλεύει είναι νορμάλ? Ένα είδους βουητού, συνεχόμενο όχι ήχο μοτέρ. Για πείτε αν είναι να πάω να το αλλάξω.

Ο ηχος αυξανεται με το ανεβασμα των στροφων και ειναι ιδιαιτερα ενοχλητικος στις υψηλες στροφες, ιδιως αν ειναι πρωτη φορα που δουλευεις τετοιο πολυεργαλειο.
Εξαρταται και απο το bit που θα του βαλεις. Παντως θορυβο/βουητο κανει δυσαναλογο του μεγεθους του, ολες οι μαρκες οχι μονο του λιντλ.