Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το καροτσι μεταφορας του Lidl που εχει σημερα, το ειδα απο κοντα και ειναι πλαστικο, μικρο και πολυ περιποιημενο οταν ειναι διπλωμενο.
Εαν χρειαζομουν κατι σε τετοιο μεγεθος και για ελαφριες μεταφορες (οχι 50 κιλα που γραφει) σιγουρα θα το αγοραζα με 12ευρω. Εχει και λαστιχο ασφαλισης του φορτιου.

Προτιμησα για τις αναγκες μου το αλουμινενιο των 70kg. του Jumbo με 19.99 που εχει και μεγαλη επιφανεια φορτωσης.
https://www.e-jumbo.gr/organosi-spi...karotsi-alouminiou-pollaplon-chriseon_1391829

[IMG
καλημερα εχω ενα σκουπακι απο τα λιντλ που ενω δουλευει καλα εδω και περιπου 2 χρονια εδω και λιγο καιρο αφου το φορτισω δουλευει για λιγοτερο απο 1 λεπτο και δειχνει οτι ειναι ξεφορτιστο
το ανοιξα και ελενξα τις μπαταριες και ειναι μια χαρα και ενω δειχνει ξεφορτιστο μολις του δωσω απευθειας απο τις μπαταριες δουλευει ασταματητα αν ξερει κανεις τιποτα θα ημουν υποχρεος
IMG-20191031-103418.jpg
[/URL] [/IMG]
QB2ts7p7

Έχω γυρίσει δυο τρία πίσω από αυτά με παρόμοιο πρόβλημα. Πρέπει να είναι ίδιος ο κατασκευαστής άσχετα αν έχουν κάποιες οπτικές διαφορές μεταξύ τους εξωτερικά.
Την τελευταία φορά μου έστειλαν ένα άλλο με Αγγλικό φις ρεύματος και αντάπτορα για το Ελληνικό δίκτυο.
Αυτό τα πάει καλύτερα. Δηλαδή το έχω περισσότερο από δυο χρόνια. Σε αυτά τα χρήματα δεν νομίζω να βρίσκεις και αντίστοιχα καλύτερα στην αγορά.
Πάρε τηλέφωνο το service να σου το αντικαταστήσουν.
Λύση δεν υπάρχει άλλη και όσο κρατήσει.

Φίλε @Χιώτης πήγα είδα και εγώ το καροτσάκι από τα lidl, εντάξει, έχεις δίκιο, πολύ παιδικό είναι, τελικά έκανα στάση jumbo και πήρα αυτό που ανέφερες, το συγκεκριμένο ναι αξίζει, ευχαριστώ, χρειαζόμουν κάτι άμεσα

Ειχα επισκεψεις και δεν ειχα δει την αναρτηση σου για το καροτσακι του Λιντλ, αλλα τελικα εκανες αυτο που εκανα και εγω, οποτε μια χαρα!

Καλοριζικο Δημητρη, εγω δεν το εχω ανοιξει ακομα. Για πες πως σου φαινεται, αν θελεις να το αναρτησεις στις παραλαβες!

Βλεπω οτι την επομενη βδομαδα εχει το Λιντλ τον μινι γωνιακο τροχο μολις 29.99 ευρω και την πλανη 39.99, απιστευτες τιμες οπως και να το δει κανεις!!!!
Αφου μου ερχεται να τα παρω και τα δυο και να εχω τα αντιστοιχα Bosch για αναπληρωματικα :))

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Έχω γυρίσει δυο τρία πίσω από αυτά με παρόμοιο πρόβλημα. Πρέπει να είναι ίδιος ο κατασκευαστής άσχετα αν έχουν κάποιες οπτικές διαφορές μεταξύ τους εξωτερικά.
Την τελευταία φορά μου έστειλαν ένα άλλο με Αγγλικό φις ρεύματος και αντάπτορα για το Ελληνικό δίκτυο.
Αυτό τα πάει καλύτερα. Δηλαδή το έχω περισσότερο από δυο χρόνια. Σε αυτά τα χρήματα δεν νομίζω να βρίσκεις και αντίστοιχα καλύτερα στην αγορά.
Πάρε τηλέφωνο το service να σου το αντικαταστήσουν.
Λύση δεν υπάρχει άλλη και όσο κρατήσει.

εχω χασει την αποδειξη φιλε μου οχι οτι την ζητανε αλλα σε ρωτανε ημερομηνία αγορας και τιμη και δυστυχώς δεν τα εχω

Εγώ πήγα για το καροτσάκι. Μου άρεσε πολύ μαζεμένο, πολύ μικρό και μαιτζεβελο. Θεωρώ ότι για τις δικές μου εργασίες θα με βολεψει. Τα 50 κιλά δε με ενοχλούν. Θα το ανοίξω όταν πάω σπίτι, να το δοκιμάσω και το πολύ πολύ, αν δε μου κάνει, το επιστρέφω

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

εχω χασει την αποδειξη φιλε μου οχι οτι την ζητανε αλλα σε ρωτανε ημερομηνία αγορας και τιμη και δυστυχώς δεν τα εχω

Δεν με είχαν ρωτήσει εμένα στο τηλεφωνικό κέντρο. Απλά μου ζήτησαν τον αριθμό ΙΑΝ. Από εκεί φαίνεται αν είναι εντός εγγύησης. Για δοκίμασε. δεν χάνεις τίποτα.
Αν θυμάμαι η τιμή ήταν 19,90 ευρώ.

Ειχα επισκεψεις και δεν ειχα δει την αναρτηση σου για το καροτσακι του Λιντλ, αλλα τελικα εκανες αυτο που εκανα και εγω, οποτε μια χαρα!

Καλοριζικο Δημητρη, εγω δεν το εχω ανοιξει ακομα. Για πες πως σου φαινεται, αν θελεις να το αναρτησεις στις παραλαβες!

Βλεπω οτι την επομενη βδομαδα εχει το Λιντλ τον μινι γωνιακο τροχο μολις 29.99 ευρω και την πλανη 39.99, απιστευτες τιμες οπως και να το δει κανεις!!!!
Αφου μου ερχεται να τα παρω και τα δυο και να εχω τα αντιστοιχα Bosch για αναπληρωματικα :))
Ευχαριστώ φίλε, επίσης, ναι το άνοιξα, στιβαρό πράμα, καλή αγορά, αξίζει, φυσικά ακόμη δεν το δοκίμασα σε φορτίο, όταν παω χωριό θα πω εντυπώσεις

Πάλι δεν έφερε εργαλεία . Περίμενα για το σκαπτικό η την πριονοκορδελα και κάτι αλλά πραγματικά αλλά δεν έφερε τίποτα. Πέραν του ότι μας φέρνουν τα μισά αργούν και 2-3 βδομάδες όπως συνήθως. Τι τους έχουμε κάνει?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν με είχαν ρωτήσει εμένα στο τηλεφωνικό κέντρο. Απλά μου ζήτησαν τον αριθμό ΙΑΝ. Από εκεί φαίνεται αν είναι εντός εγγύησης. Για δοκίμασε. δεν χάνεις τίποτα.
Αν θυμάμαι η τιμή ήταν 19,90 ευρώ.

ειχα παρει τηλ και μου ζητησαν αρ προιοντος απο την αποδειξει

Πρόσφατα που άλλαξα το δραπανοκατσαβιδο, μου ζήτησαν το IAN και ημερομηνία απόδειξης, τίποτε άλλο, αυτά προς ενημέρωση για τον φίλο από πάνω

Ο μικρός γωνιακος τροχος μπαταρίας αξίζει κάθε ευρώ....Προσωπικά το συγκεκριμένο εργαλείο με έχει διευκολύνει αφάνταστα πάνω στην δουλειά μου...
Μπαίνω σε σκέψεις για δεύτερο με την τιμή που το έχει..!!

Να το πάρετε παιδιά και συγουρα αχρείαστο δεν θα μείνει....

ισως να μην καταλαβα
αλλα και ημερομηνια αποδειξης δεν εχω και το σκουπακι που το κοιταω δεν εχει πουθενα ταμπελακι

Τον μινι τροχο τον εχω και τον εχω χρησιμοποιησει 5-6 φορες. Φανταζομαι οτι ο Bosch θα ειναι πολυ ανωτερος, παντως τη δουλεια του την κανει μια χαρα.
Σε αυτα τα λεφτα σιγουρα τον συστηνω.

Τον μινι τροχο τον εχω και τον εχω χρησιμοποιησει 5-6 φορες. Φανταζομαι οτι ο Bosch θα ειναι πολυ ανωτερος, παντως τη δουλεια του την κανει μια χαρα.
Σε αυτα τα λεφτα σιγουρα τον συστηνω.

Αγγελε εγω το εχω χρησιμοποιησει και πανω στην δουλεια....
Ειδικοτερα τελευταιος εκοψα καποια περιμετρικα,οδηγους π και γωνιακρανα για γυψοσανιδα σε σημειο οπου το εργαλειο μπαταριας ηταν αυτο που βολευε...δεν ξερω τι διαφορα εχει με του Bosch...αλλα την δουλεια την κανει με το παραπανω...ετσι μου ερχεται να παρω δευτερο να τον εχω sper...!!!!

Έχοντας και την πλανη και τον τροχό θα επέλεγα ξανα τον τροχό!η πλανη στα λεφτα της ειναι σούπερ απο ολες τις απόψεις αλλα ισως να ειναι λιγο υπερβολή η αγορα της για εναν ερασιτέχνη!εγω την ειχα πάρει γιατι ήθελα να εχω ολη την σειρά 12v!