Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το κρουστικό τι λέει ρε παιδιά; Θέλω να το κάνω σετ με την βάση του δράπανου που είχα πάρει τον προηγούμενο μήνα

Αμα φτασαμε να εχει στην Κυπρο τα brushless και σε εμας τις...χαντρες και τα καθρεφτακια...
Θυμαμαι, επεστρεψα ενα δραπανο κλειστο και σφραγισμενο και το ανοιξα η ταμιας. Κι οταν της ειπα "κριμα να το ανοιγετε αφου ειναι εντελως σφραγισμενο", μου απαντησε οτι πριν λιγες ημερες ειχε φερει ενας ενα τετοιο σφραγισμενο και μεσα ειχε ενα ηλεκτρικο καλωδιου 20ετιας"....
Δεν ξερω αν παιζει κι αυτο το ρολο του στις αποφασεις τους, ειναι κριμα παντως να ειμαστε οι τελευταιοι σε ολα.

Το κρουστικό τι λέει ρε παιδιά; Θέλω να το κάνω σετ με την βάση του δράπανου που είχα πάρει τον προηγούμενο μήνα

δεν είναι και πολύ σόι αλλά θα την κάνεις τη δουλειά σου (με λίγη καλή διάθεση)

εγώ έχω παράπονο με το μηχανισμό που κλειδώνει το τσοκ για να το σφίξεις, ο οποίος δεν λειτουργεί πάντα και θέλει λίγη παραπάνω προσπάθεια και υπομονή για να τον κάνεις να κλειδώσει

κατα τα άλλα, την κάνει τη δουλειά του

Ελπιζω να μην ισχυει το παραπανω.
Θα ειναι τραγικο να εχουμε -εκτος απο 'πολιτικους' που μας αξιζουν- και 'καταναλωτες' που μας αξιζουν..

Παντως εαν ισχυει θα ειναι εν μερει και φταιξιμο της εταιρειας που δεν κανει ενδελεχεις ελεγχους κατα την επιστροφη.
Τα κενα καθε διαδικασιας εντοπιζονται παντοτε και φυσικα τα εκμεταλλευονται αναλογως τα διαφορα κουτοπονηρα λαμογια.

Και ταυτόχρονα καταγγελία για απόπειρα απάτης/κλοπής.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ελπιζω να μην ισχυει το παραπανω.
Θα ειναι τραγικο να εχουμε -εκτος απο 'πολιτικους' που μας αξιζουν- και 'καταναλωτες' που μας αξιζουν..

Ιδχύει και παρα ισχύει... Ανέκαθεν υπήρχε αυτή η κουτοπονηριά. Δυστυχώς.
Πρίν μερικά χρόνια ζήσαμε την απόλυτη ξεφτίλα όταν το play.com σταμάτησε να στέλνει DVD και BluRay στην Ελλάδα επειδή πάρα πολλοί "πονηράκηδες" ισχυριζόταν οτι δεν έλαβαν την παραγγελία τους και το play.com, στα πλαίσια της πολιτικής τους, τους τα ξαναέστελνε.
Κάποια στιγμή οι άνθρωποι αγανάκτησαν και σταμάτησαν να στέλνουν Ελλάδα.

Kαι το Amazon έκοψε τα δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα για τους ίδιους λόγους.

Και τα μεγάλα κινεζομάγαζα ατμιστικων ειδών έχουν κάνει ban την Ελλάδα εδώ και 2 χρόνια εξ αιτίας της κουτοπονηριάς πολλών πονηρήδηδων για παρόμοιους λόγους

Και τα μεγάλα κινεζομάγαζα ατμιστικων ειδών έχουν κάνει ban την Ελλάδα εδώ και 2 χρόνια εξ αιτίας της κουτοπονηριάς πολλών πονηρήδηδων για παρόμοιους λόγους
Όντως !!! Μόλις περνούσε τελωνείο η παραγγελία έλεγαν δεν την θέλουν... Και πήγαινε πίσω

Στάλθηκε από το S60 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όντως !!! Μόλις περνούσε τελωνείο η παραγγελία έλεγαν δεν την θέλουν... Και πήγαινε πίσω

Στάλθηκε από το S60 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακριβώς και ζητούσαν επιστροφή των χρημάτων από τον κινέζο λες κι έφταιγε αυτός και ξαναπαραγγελναν μέχρι να περάσει η παραγγελία τους. Έριξαν σχεδόν όλα τα κινεζομαγαζα ban στήν Ελλάδα και τελείωσε η ιστορία. Τώρα απ' ότι φαίνεται ήρθε και η σειρά του lidl να αρχίσει το "μπανάρισμα" τρόπον τινά, σε ορισμένα είδη.

Καλά και στους γείτονες Ιταλούς γιατί στέλνουν ; αφού είμαστε ούνα φάτσα ούνα ράτσα. ή μήπως τους ξεπεράσαμε σε πονηριά ;;

Άλλη παπάτζα αυτό... Τι σχέση έχουμε εμείς με τους Ιταλούς;
Δυστυχώς ισχύει το "ο Έληνας είναι ένας Τούρκος που νομίζει οτι είναι Ιταλός".

Για να μην αναφέρουμε ποσα επαναφορτιζομενα μενουν στο ραφι χωρις τις μπαταρίες τους που χωρανε στις τσεπες. Καθε εμπορικη λυσιδα υπολογιζει ενα ποσοστο απωλειων απο φθορες κλοπες κλπ.
Στο λιντλ με αυτη την εμπορική πολιτική θα εχει σπασει τα κοντερ...αυτοι ειμαστε, αυτα αξίζουμε.
Μ'αυτα και μ'αυτά θα ρχονται μονο μη ηλεκτρικα εργαλεία και ...ειδη παντοπωλείου...

Για περάστε όμως από Lidl Τουρκίας και θα δείτε ότι εκεί τα στέλνουν όλα.

Άρα είμαστε χειρότερα κι από Τούρκοι που νομίζουν ότι είναι Ιταλοί...

Σε κάθε περίπτωση εάν υσχιουν όλα τα παραπανω είναι κρίμα και άδικο για τους υπόλοιπους....
Δεν υπάρχουν μόνο μπαταχτηδες αγοραστές αλλά και τίμιοι...

Κρίμα γιατί πολύς κόσμος εξυπηρετιοτανε.....

Αυτα ειναι δικαιολογιες και εικασιες, δεν γνωριζει κανεις μας τι πραγματικα συμβαινει με τις επιστροφες στην Ελλαδα αλλα και στις αλλες χωρες.
Την απαντηση μπορει να την δωσει η εταιρεια και οχι εμεις.
Οποιος εχει αποριες, κανει ερωτηση στην εταιρεια

Οχι μονο εικασιες αλλα ανοησιες θα ελεγα εγω.
Μαλλον εχετε μεινει στην εποχη που η Ελλαδα ειχε μονο ελληνες.
Ξερετε ποσες εθνοτητες ειναι πελατες των λιντλ και ποσοι ειναι αυτοι που κανουν τις μαιμουδιες?

Κι εγώ σου λέω Κυριάκο οτι ανοησία είναι να κρύβεσαι πίσω απ´ το δάχτυλό σου και να σου φταίνε πάντα οι άλλοι.
Και πρίν 10 χρόνια πάλι οι ξένοι μας έφταιγαν όταν μας απέκλειαν ένα ένα όλα τα μεγάλα ηλεκτρονικά μαγαζιά της Ευρώπης.
Και ακόμα πιο παλιά πάλι οι ξένοι μας έφταιγαν... Λες και ήμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη με μετανάστες.
Συνεχώς στη δικαιολογία... Είναι αδύνατον να φταίει ο περιούσιος λαός, πάντα φταίνε οι άλλοι.

Έχεις μπεί σε super market στην Αγγλία; Στη Γερμανία; Στη Γαλλία;
Εκεί να δείς μετανάστες.
Μη πας μακρυά, ακόμα κι εδώ μέσα υπήρξε μέλος που καμάρωνε για την "πονηριά" του οτι πάει παίρνει τα εργαλεία κι όταν τελειώσει τη δουλειά του τα επιστρέφει.