Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τεραστια ηλιθιότητα και το υπογραφω καταδικαζοντας το.

Δυστυχως Μπαμπη και Λονδινο και Παρίσι εχω παει και εκει ψαχνεις να βρεις τους ντοπιους.
Ελπιζω ετσι να μη γινουμε ποτε.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δυστυχως Μπαμπη και Λονδινο και Παρίσι εχω παει και εκει ψαχνεις να βρεις τους ντοπιους.
Ελπιζω ετσι να μη γινουμε ποτε.

Σ´ αυτό θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά είναι άλλο θέμα, το οποίο μάλιστα είναι και κόντρα στο επιχείρημα "οι ξένοι φταίνε".

Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι εκεί ...δεν ξέρω αν όντως υπάρχει "πρόβλημα".Αν υπήρχε πολύ απλά θα έκοβαν τις επιστροφές στην Ελλάδα.
Υπομονή ...θα έλθουν και εδώ ....αλλά και να έλθουν πόσοι "επώνυμοι" θα τα πάρετε ....και αν τα πάρετε θα πείτε ότι είναι σκάρτα :flipout:... άρα "από πίτα που δεν τρως ...."
(βγάζω κακία σήμερα μάλλον) -bye-

Οχι μονο εικασιες αλλα ανοησιες θα ελεγα εγω.
Μαλλον εχετε μεινει στην εποχη που η Ελλαδα ειχε μονο ελληνες.
Ξερετε ποσες εθνοτητες ειναι πελατες των λιντλ και ποσοι ειναι αυτοι που κανουν τις μαιμουδιες?

Κυριακο το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν μαθαίνουμε από τα λάθη μας...

Το ποιος κάνει πονηριές είναι πασιφανές....όπως και με πόση ευκολία μας φτάνει οι άλλοι....ας κοιτάξουμε λοιπόν περί του οίκου μας και συζητάμε μετεποιτα για του ςάλλους...

Και οπωσδηποτε ισχυει και κατι αλλο:
Οι οποιου ειδους μεταναστες (και οι Ελληνες σε ξενες χωρες), σε μεγαλο βαθμο μαθαινουν να φερονται οπως βρηκαν, οχι οπως ηξεραν.
Σαφως και φερνουν στοιχεια της κουλτουρας τους, αλλα οι περισσοτεροι, εκτος εξαιρεσεων, οταν βρεθουν σε ευνομουμενη και "σοβαρη" χωρα, δεν τολμουν να κανουν κιχ. Αν απο την αλλη μαθουν οτι ηρθαν σε μπαχαλο...το εκμεταλλευονται.
(Το ξεφτιλισαμε το thread, sorry απο εμενα).

Και οπωσδηποτε ισχυει και κατι αλλο:
Οι οποιου ειδους μεταναστες (και οι Ελληνες σε ξενες χωρες), σε μεγαλο βαθμο μαθαινουν να φερονται οπως βρηκαν, οχι οπως ηξεραν.
Σαφως και φερνουν στοιχεια της κουλτουρας τους, αλλα οι περισσοτεροι, εκτος εξαιρεσεων, οταν βρεθουν σε ευνομουμενη και "σοβαρη" χωρα, δεν τολμουν να κανουν κιχ. Αν απο την αλλη μαθουν οτι ηρθαν σε μπαχαλο...το εκμεταλλευονται.
(Το ξεφτιλισαμε το thread, sorry απο εμενα).

Αυτο και αν ΔΕΝ ισχυει με τους σημερινους.
Τεσπα για να επανέλθουμε στο θεμα μας ελπιζω να ερθουν και σε εμας τα brushless εργαλεια.

Δεν ξερω για εσας αλλα εδω και 3-4 χρονια βλεπω οποτε εχει εργαλεια μπαταριας να υπαρχει παντα ενα ανοιγμενο κουτι που λειπει η μπαταρια απο το εργαλειο.
Μαλιστα πριν τρια χρονια ειδα ανθρωπο να γυρναει το εργαλειο (δισκοπριονο) και να λεει οτι το ανοιξε και ελειπε η μπαταρια απο μεσα . Ο Υπαλληλος του εδωσε αλλο εργαλειο.
Δυο περιπτωσεις. Οντως καποιος την ειχε βουτηξει απο μεσα ή ο ιδιος εκανε την λαδια και "κονομησε" και δευτερη μπαταρια αφηνοντας την πρωτη στο σπιτι.

Γι αυτό μόλις περάσεις από το ταμείο το ανοίγεις επί τόπου και το ελέγχεις. Αν κάτι πάει στραβά το επιστρέφεις αμέσως και δεν μπορούν να σου πουν τπτ. Εγώ έτσι κάνω..

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γι αυτό μόλις περάσεις από το ταμείο το ανοίγεις επί τόπου και το ελέγχεις. Αν κάτι πάει στραβά το επιστρέφεις αμέσως και δεν μπορούν να σου πουν τπτ. Εγώ έτσι κάνω..

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά καλησπέρα. Η παραπάνω άποψη νομίζω πως τα λέει ΟΛΑ. Άνοιγμα και επιτόπου έλεγχος κατά την επιστροφή. Κάθε επιχείρηση που θεωρώ πως θέλει να λογίζεται ως σοβαρή έτσι πρέπει να κάνει και κατά αυτόν τον τρόπο να λειτουργεί. Πονηροί, κουτοπόνηροι ή σφετεριστές πάντα υπήρχαν, υπάρχουν και πάντα ΘΑ υπάρχουν. Παντού όχι μόνο εδώ στην Ελλάδα (....όπου καλώς ή κακώς ισχύει το ... ρητό Έλληνας χωρίς κομπίνα πεθαμένος από την πείνα.... :blush:). Για να υποστηρίξω δε τα λεγόμενα μου, τις λιγοστές έως ελάχιστες φορές που έχει χρειαστεί να αλλάξω το οτιδήποτε (όχι προϊόντα parkdide), έτσι έχω σχεδόν απαιτήσει να πράξει το μαγαζί απέναντι μου. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για αισθάνομαι και εγώ εντάξει απέναντι στο μαγαζί αλλά και το μαγαζί εντάξει απέναντι μου. Οτιδήποτε άλλο είναι - κατά την ταπεινή μου γνώμη - απλά ημίμετρα, και υποθέσεις εδικά από την στιγμή που έχεις στα χέρια σου απτά παραδείγματα κακού ιστορικού. Και κυρίως σε καμία περίπτωση δεν ασπάζομαι ούτε συμφωνώ με την άποψη ΕΑΝ τελικώς ισχύει κάτι τέτοιο πως έχουμε κατά κάποιον τρόπο μπει σε κάποια black list, και τιμωρητικά και μόνο αποφεύγουν να φέρουν το οτιδήποτε αξιόλογο εισάγεται σε όλα τα άλλα κράτη, από εργαλεία και do it yourself προϊόντα που έχουν στα καταστήματα τους.

Την καλησπέρα μου σε όλους
Λαμόγια υπάρχουν παντού. Δεν δέχομαι αμάσητο ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε μόνο.
Προσωπικά βλέπω ευθύνη (μεγαλυτερη) στην εταιρεία. Αυτή είναι υπεύθυνη να προστατεύσει το προϊόν της και όχι ο καταναλωτής.
Τα εργαλεία πρέπει να ανοίγονται στο ταμείο και όταν αγοράζονται αλλά και όταν επιστρέφονται.
Αυτό είναι ευθύνη της εταιρείας.
Έτσι και όταν αγοράζεις βλέπεις ότι το προϊόν είναι πλήρες και δεν μπορείς να προφασισθεις αν το επιστρέψεις ότι έλλειπε κάτι.
Αλλά και όταν το επιστρέψεις βλέπει ο πωλητής ότι είναι όπως στο πούλησε και δεν λείπει καμία μπαταρία ή οτιδήποτε άλλο.
2 φορές μου έτυχε να επιστρέψω εργαλείο
1 πλάνη ρεύματος και το 12βολτο παλμικο.
Και τις 2 φορές το πήραν χωρίς να ανοίξουν το κουτί.
Άχυρα να είχα μέσα θα τα δεχόντουσαν
Έλεος. Δεν φταίει ο Ελληνάρας γι'αυτό
Ο έλεγχος είναι κύρια ευθύνη της εταιρείας.
Κουτοπόνηροι ή λαμόγια βεβαίως και υπάρχουν. Ψάχνουν τα τρωτά σημεία και μόλις τα τσεκάρουν χτυπάνε.
Όμως τέτοιοι είναι παντού
Δεν δέχομαι ότι έχουμε την παγκόσμια αποκλειστικότητα ή πρωτοπορία στην λαμογιά.
Παντού στον κόσμο κάθε σοβαρός έμπορος προστατεύει την επιχείρηση του. Δική του ευθύνη είναι. Αν δεν το κάνει θα έχει απώλειες. Νόμος είναι αυτό.
Όμως που πρωτακουστηκε ότι αντί να προστατεύει τα προϊόντα του, προτιμάει να μην τα πουλάει.
Έλεος.
Έχεις απωλειες; πάρε μέτρα προστασίας!
Όχι "πονάει κεφάλι - το κοβουμε"
Αν ο λόγος που δεν φέρνει τα εργαλεία είναι αυτός τότε η στάση της εταιρείας είναι πολύ προσβλητική και δεν της φταίνε οι Έλληνες. Το κεφάλι της φταίει, η ιδεοληψίες της και ίσως το μειωμένο μπάτζετ στην ασφάλεια προστασία.
Προσωπικά πιστεύω ότι ο λόγος είναι ότι δεν περιμένουν τον επιθυμητό όγκο πωλήσεων και γι'αυτό μας έχουν τελευταίους στην λίστα.
Όχι για τις κλεψιές.

Πρώτον, δεν είπε κανένας οτι τα μόνα λαμόγια στον κόσμο είναι οι Έλληνες. Που το είδατε γραμμένο αυτό;
Δεύτερον, αν εγώ πάρω ένα εργαλείο σήμερα κι αύριο επιστρέψω το κουτί με πέτρες μέσα κι ο πωλητής δεν το ελέγξει φταιει η εταιρία.
Τι φταίω εγώ ο καημένος... Η εταιρία που δεν το έλεγξε.
Είναι κι αυτό μια άποψη.

Βλεπω τον γωνιακο τροχο χωρις μπαταρια (και χωρις καρβουνακια/brushless) στα 111 ευρω και εχω δει αντιστοιχους γωνιακους τροχους Μακιτα, dewalt και stanley κατω απο 100 ευρω χωρις μπαταρια αλλα οχι brushless.

Παρ'ολο που συμπαθω πολυ τα parkside, θα προτιμουσα κατι αντιστοιχο και φτηνοτερο σε αλλη αξιοπιστη μαρκα οπως Stanley η Ryobi. Aς ειναι ο τροχος της parkside Brushless και ας δινει 5 χρονια εγγυηση.
Eαν ομως στην πορεια αποδειχτει οτι τα νεα ακριβοτερα brushless εργαλεια της Parkside εχουν πραγματικα αναβαθμιστει οχι μονο σε τιμη αλλα και σε ποιοτητα, τοτε δεν θα ειχα προβλημα να σκεφτω να επενδυσω στην ακριβη σειρα.

Οπως αποδειχτηκε σε video που μπηκε στα εργαλεια μπαταριας. Το brushless δεν σημαινει τιποτα. Ισως πριν χρονια που παρουσιαστηκε ως τεχνολογια. Αυτα τα μοτερ τα εχουν οικειοποιηθεί οι Κινεζοι σε εργαλεια των 30 ...

Βλεπω τον γωνιακο τροχο χωρις μπαταρια (και χωρις καρβουνακια/brushless) στα 111 ευρω και εχω δει αντιστοιχους γωνιακους τροχους Μακιτα, dewalt και stanley κατω απο 100 ευρω χωρις μπαταρια αλλα οχι brushless.

Mε μπαταρία 4αρα είναι όλα Μιχάλη

Διόρθωση. Εκτός το πολυεργαλείο που έχει 2αρα

Δεν ξερω και παλι. Μου φαινονται (παρα) πολλα τα λεφτα για parkside. Εκτος εαν δοκιμαστουν και σε βαθος χρονου αποδειχτει οτι δεν χρειαζονται την πενταετη εγγυηση...

Αναφορικα με το brushless, η χρησιμοτητα του για μας τους ερασιτεχνες ειναι η μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας κατα περιπου 20%.
Το μοτερ χωρις καρβουνακι δηλαδη ειναι πιο αποτελεσματικο που εχει ως αποτελεσμα η μπαταρια να διαρκει αρκετα περισσοτερο απο ενα ιδιο μοτερ που δουλευει με καρβουνακια.

Ομως -οπως ειπε και ο συναδελφος παραπανω- δεν ειναι αυτος ο κυριος λογος για να επιλεξει καποιος ενα εργαλειο.