Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ναι μπορεις να το γυρισεις, αν και δεν εχω επιστρεψει ποτε εργαλειο στο Lidl, νομιζω οτι πας με την αποδειξη και σου δινουν τα λεφτα η το αλλαζεις με αλλο.

Αλλο ομως τριβειο δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση να βρεις καθως απο οτι καταλαβαινω αυτα τα πολυτριβεια εγιναν αναρπαστα με τετοια τιμη.

Πηγα να δω και γω σημερα τους σφικτηρες, σε πρωτη ματια μου φανηκαν δελεαστικοι. Τους επιασα στο χερι μου, αν και μαζι με τη συσκευασια, μου φανηκαν ανθεκτικες οι λαβες, αλλα η κινηση των σιαγωνων ηταν καπως, πλαστικη η αισθηση. Εκει που ημουν ετοιμος να τους ριξω στο καλαθι...

Ολοι οι μεγαλοι σφικτηρες ειχαν αυτο το θεμα. Οποτε μεταβολη και πισω.
:eating:

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

για σας...Εχει κανεις σας το πολυτριβειο της parkside,μπορει καπιος να δει αν η ορθογωνια βαση (τριβιο)ειναι στραβια(δεν ειναι καθετη)
η μονο σε μενα ειναι ετσι?
αν την παρω στα χερια και την βαλω σε καθετη θεση βλεπω μια σε καθε πλευρα λακουβα να το πω στην ακρη εκει που παταει το γυαλοχαρτο κοντα στο κλιπ συσφυξεις.
αν ειναι μονο σε μενα εχω ελπιδες να το επιστρεψω?

Να και μια φωτογραφια για να σας δειξω σε ποιο σημειο λεω οτι εχει προβλημα...
https://ibb.co/0rpKZLn

Ενας φιλος αγορασε, μετα απο παροτρυνση μου, το τριβειο περισσοτερο για το εκκεντρο pad, διαπιστωσα κι εγω οτι η παραλληλογραμη πλακα δεν ηταν ακριβως επιπεδη, κανει μια πολυ μικρη καμπυλη.
Λιγο που το δουλεψα ως εκκεντρο κανει πολυ καλη δουλεια, εχει δυναμη, η ρυθμιση στροφων πολυ καλη, αλλα εχει πολλους κραδασμους σε σχεση με το Dewalt. Τα γυαλοχαρτα που το συνοδευουν ειναι της πλακας.
Επισης, ο φιλος αγορασε και το ρουτερ, στο οποιο δεν παρατηρησα τζογο οπως ειχε αναφερθει για παλιοτερο μοντελο.

Attachments

• lidl -04 .jpg
    lidl -04 .jpg
    52.7 KB · Views: 529
Ενας φιλος αγορασε, μετα απο παροτρυνση μου, το τριβειο περισσοτερο για το εκκεντρο pad, διαπιστωσα κι εγω οτι η παραλληλογραμη πλακα δεν ηταν ακριβως επιπεδη, κανει μια πολυ μικρη καμπυλη.
Λιγο που το δουλεψα ως εκκεντρο κανει πολυ καλη δουλεια, εχει δυναμη, η ρυθμιση στροφων πολυ καλη, αλλα εχει πολλους κραδασμους σε σχεση με το Dewalt. Τα γυαλοχαρτα που το συνοδευουν ειναι της πλακας.
Επισης, ο φιλος αγορασε και το ρουτερ, στο οποιο δεν παρατηρησα τζογο οπως ειχε αναφερθει για παλιοτερο μοντελο.

Μηπως ειναι επιτηδες, ωστε με την πιεση απο πανω να ερχεται μια η αλλη;

Αυτοί οι άνθρωποι στην parkside με το ανύπαρκτο quality control...ότι βγει, όπως βγει και βουρ στην αγορά... τι να πεις!!

Το τριβείο το αγόρασα κ εγώ. Κ σας παραθέτω 2 φωτογραφίες σχετικά με την πλάκα που ανέφερες πιο πάνω. Εγώ δεν βλέπω κάτι λάθος στην δική μου. Adjustments.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adjustments.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited by a moderator:
Καλησπέρα επανερχόμενος στο θέμα με τα εργαλεία της σειράς Parkside Performance σε άλλο φόρουμ προσφορών ειπώθηκε ότι η συγκεκριμένα σειρά θα κυκλοφορήσει τώρα στη Γερμανία ενώ μέχρι πρότινος κυκλοφόρουσε μόνο σε Αυστρία και Πολωνία (και Κύπρο προφανώς ).
Ίσως τελικά έρθουν και προς τα εδώ.

Καλησπερα καλη χρονια σε ολους παιδια το πηρα κι εγω το τριβειο δεν εχω εμπειρια για να συγκρινω αλλα για την τιμη του καλο μου φανηκε..δηλαδη ποια η διαφορα του εκκεντρου με τη γωνια η με το στρογγυλο; γυαλοχαρτα βρισκουμε τετοια με σκρατς;

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επικοινώνησα με το κέντρο έρευνας και εφαρμογών της Parkside και μου είπαν ότι η πλάκα είναι μελετημένη έτσι γιατί στο σημείο αυτό με την συγκεκριμένη υλοποίηση εξασθενεί τις υπερβολικές κάθετες και πλάγιες δυνάμεις που ασκούνται από μη έμπειρους τρίφτες.

Τελικά δεν είδαμε και μια πραγματική φωτογραφία της προβληματικής υπό μελέτη πλάκας.

Καλησπερα καλη χρονια σε ολους παιδια το πηρα κι εγω το τριβειο δεν εχω εμπειρια για να συγκρινω αλλα για την τιμη του καλο μου φανηκε..δηλαδη ποια η διαφορα του εκκεντρου με τη γωνια η με το στρογγυλο; γυαλοχαρτα βρισκουμε τετοια με σκρατς;

Μια ιδέα για το τι κάνει το κάθε ένα θα πάρεις εδώ: https://www.bmtools.gr/index.php/nea/119-gnwrise-to-tribeio-sou-kai-pws-na-to-xrhsimopoieis

Last edited by a moderator:

Γεια σου Θεμη!
Καλα εκανες και το πηρες καθως για τα χρηματα του δεν εχει αντιπαλο!

Το εκκεντρο περιστροφικο ειναι τριβειο λεπτομεριας, σχεδιασμενο ωστε να μην αφηνει γραμμες και τα δινει το τελικο φινιρισμα στην επιφανεια πριν την βαφη.
Τα παλμικα τα χρησιμοποιουμε κυριως για να παρουμε τα χοντρα οπως λεμε.
Η πλακα που ειναι σαν σιδερου με την μυτη ειναι πολυ χρησιμη σε γωνιες και κλειστα σημεια οπου το στρογγυλο δεν μπορει να φτασει.

Ευχομαι καλοδουλευτο!

Επικοινώνησα με το κέντρο έρευνας και εφαρμογών της Parkside και μου είπαν ότι η πλάκα είναι μελετημένη έτσι γιατί στο σημείο αυτό με την συγκεκριμένη υλοποίηση εξασθενεί τις υπερβολικές κάθετες και πλάγιες δυνάμεις που ασκούνται από μη έμπειρους τρίφτες.

Τελικά δεν είδαμε και μια πραγματική φωτογραφία της προβληματικής υπό μελέτη πλάκας.

εβγαλα φωτογραφιες το δικο μου

Φυσικά και έχει θέμα...
Προσωπικά θα το γύριζα πίσω....άπαξ και δεν πατάει όλο τι να το κάνεις...

το προβλημα ειναι οτι τελιωσαν στο lidl τον σερρων και μου ειπαν να παρω τηλεφωνο στο 8001113333 αλλα περνει μονο απο σταθερο...(και δεν εχω) καπιος αλλος τροπος να γινει η αλλαγη υπαρχη...

Τώρα μάλιστα ...ξέρουμε γιατί μιλάμε ...
Φίλε μου ή το κρατάς για το στρογγυλό εξάρτημα και το γωνιακό αν είναι και αυτά εντάξει ή το επιστρέφεις και παίρνεις τα χρήματα σου πίσω.
Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις και αυτά που γράφει εδώ ή να συμπληρώσεις την φόρμα επικοινωνίας και να σε πάρουν αυτοί τηλέφωνο. https://exypiretisi-pelaton.lidl-hellas.gr/SelfServiceGR/s/article/%CE%A0%CF%8E%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%8E-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%89-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%AD%CF%81%CE%B2%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82-1562148012768