Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγω θα ψωνισω αυτο.
Θα ηθελα ενα οργανακι να βλεπω το αποθεμα ενεργειας στην μπαταρια.

315246_81.jpg

Παραγγειλα απο ebay αυτο αλλα ακομα να ερθει...

https://www.ebay.co.uk/itm/12-24-36...var=584187682251&_trksid=p2057872.m2749.l2649

s-l500.jpg

Το δισκοπριονο αξιζει αραγε;

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κοίτα είναι 180mm και κόβει 50mm στο 0. Αν φαγωθεί ο δίσκος κόβει λιγότερο.
Μια καλή λύση ήταν το φαλτσοπριονο 210mm της προηγούμενης βδομάδας . Το βάζεις ένα δίσκο για σίδερο με τις κατάλληλες στροφές και κάνεις δουλειά . Αν και για κάποιον που ασχολείται με σίδερο πάει για 255mm τουλάχιστον.

Καλημέρα στην παρέα, το κρουστικό αεροκλειδο αξίζει; το έχει κανείς; ή μήπως να κοιτάξω κάτι άλλο;

Κοίτα είναι 180mm και κόβει 50mm στο 0. Αν φαγωθεί ο δίσκος κόβει λιγότερο.
Μια καλή λύση ήταν το φαλτσοπριονο 210mm της προηγούμενης βδομάδας . Το βάζεις ένα δίσκο για σίδερο με τις κατάλληλες στροφές και κάνεις δουλειά . Αν και για κάποιον που ασχολείται με σίδερο πάει για 255mm τουλάχιστον.

Απαγορευεται δια ροπαλου αυτο!!!!!!!!!!!!

Απαγορευεται δια ροπαλου αυτο!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

Παμε ολοι να παρουμε φαλτσοπριονα, να βαλουμε δισκους μεταλλου πανω, ρεφενε μια γεννητρια και ολοι μαζι κατω απο το σπιτι του Κυριακου να τα δουλευουμε στο φουλ 

(Εχει δικιο)

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγω θα ψωνισω αυτο.
Θα ηθελα ενα οργανακι να βλεπω το αποθεμα ενεργειας στην μπαταρια.

315246_81.jpg

Παραγγειλα απο ebay αυτο αλλα ακομα να ερθει...

https://www.ebay.co.uk/itm/12-24-36...var=584187682251&_trksid=p2057872.m2749.l2649

s-l500.jpg

Αυτό ρε Κυριάκο είναι για τους τελείως ερασιτέχνες, ή για κάποιον που δεν γνωρίζει από χρήση πολύμετρο ή δεν διαθέτει ίσως.... :drool: Τι εσύ δεν έχεις πολύμετρο; :p Μην μου πεις.... :silly: Δεν είναι για μαστόρια της δικής μας κλάσης.... :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:......

Πέραν της παραπάνω πλάκας το έχω και εγώ :p το εικονιζόμενο που θέλεις να πάρεις και εσύ. Είναι όμως λίγο ανακριβές σε σχέση με ένα τσίπικο πολύμετρο, πλην όμως εύχρηστο για να έχεις μόνιμα μαζί σου στο αυτοκίνητο ή της μηχανή για μια γρήγορη μέτρηση...

Χαράτσι, μόνο για αγορές πάνω από 20
Δεν το αλλάξανε . Έχουν βάλει με ψιλά γράμματα ότι αν περάσει έλεγχο θα χρεωθεί τα 15 και ας είναι κάτω από 22 . Πριν ίσχυε ότι όλα θα πληρώνανε ανεξάρτητα από τον έλεγχο . Σταχτη στα μάτια και ας είναι παράνομοι .

Εγώ λέω απλά να προσέχουμε. Μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα. Φίλος χρεώθηκε.
Άνοιξα καινούργιο θέμα εδώ για να μην είμαστε εκτός:

Ρε Κωστα με το πολυμετρο μετραω ταση, ταση δυναμο ρελαντι και στις 2500 στροφες για να τσεκαρω αν φορτιζει αλλα πως μπορώ με το πολυμετρο να δω χωρητικότητα?
Εγω αυτο θελω.

Κυριάκο μετράνε χωρητικότητα ή τάση??? Το Horizon και το του Lidl...

Χωρητικοτητα με 3 σκαλες του λιδλ αλλα και ταση για να ελενξει τη λειτουργια του δυναμο παλι με λαμπακια-σκαλες ενω το αλλο ψηιφιακη αποικονηση τασης και χωρητικοτητα με περισσοτερες μπαρες και ενδειξη %.

κυριακο χωρητικοτητα δεν μετρας παρα μονο αν:

- φορτισεις /εφοτρτισεις την μπαατρια και μετρας ταυτοχρονα με οργανο
- χονδρικα εκτιμησεις με εμτρηση του βολταζ σε ηρεμια. με το ρογανακι που θα βαλεις αλλα κατευθειαν στην μπαταρια οχι μεσω καλωδιου στην καμπινα (πτωση τασης). κυκλοφορουν διαφορα πινακακια στο διαδικτυο, κανε μια αναζητηση

αλλα η πραγαμτικη μετρηση που θες ειναι η ταση της μπαατριας υπο φορτιο. αυτο μετρανε οι ηλεκτρολογοι με το οργανο.
πιτευω οτι το οργανο μετρα την πτωση τασης πανω σε μια καλιμπραρισμενη αντισταηση και υπολογιζει αναλογα

Άρα δεν μετράει την χωρητικότητα της μπαταρίας αλλά τις μεταβολές της τάσης και σου δίνει ένα περίπου % των Volt που απομένουν. Σωστά κατάλαβα?

κυριακο χωρητικοτητα δεν μετρας παρα μονο αν:

- φορτισεις /εφοτρτισεις την μπαατρια και μετρας ταυτοχρονα με οργανο
- χονδρικα εκτιμησεις με εμτρηση του βολταζ σε ηρεμια. με το ρογανακι που θα βαλεις αλλα κατευθειαν στην μπαταρια οχι μεσω καλωδιου στην καμπινα (πτωση τασης). κυκλοφορουν διαφορα πινακακια στο διαδικτυο, κανε μια αναζητηση

αλλα η πραγαμτικη μετρηση που θες ειναι η ταση της μπαατριας υπο φορτιο. αυτο μετρανε οι ηλεκτρολογοι με το οργανο.
πιτευω οτι το οργανο μετρα την πτωση τασης πανω σε μια καλιμπραρισμενη αντισταηση και υπολογιζει αναλογα

Με πρόλαβε Κυριάκο και με υπερκάλυψε με τα λεγόμενα του ο φίλος. :ernaehrung004: (.....πραγματικά δεν ξέρω εάν εγώ θα τα έγραφα τόσο καλά.... :o )