Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Και μια που ο λογος περι μετρητων μπαταριων, (αν μου επιτρεπεi το οφτοπικ), μην αγορασετε μπαταρια
που στο ραφι με το πολυμετρο δεν δειχνει τουλαχιστον 12,7 Volt.
(Εγω το ξερω εμπειρικα αλλα αναγραφεται στανταρ και στις οδηγιες χρησης
των καινουργιων μπαταριων bosch-varta)

Θυμαται κανεις αν εχει ξαναφερει τα τελευταια χρονια το Lidl αυτη την βιτρινα συλλεκτικων ειδων?

post-5-0-82338300-1348205572.jpg

Ψαχνω να βρω κατι παρομοιο και δεν υπαρχει πουθενα!!

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Την ειχα παρει και την εχω γεμισει με τα συναρμολογουμενα μου!
Πολυ καλο κομματι και σε καλη τιμη.

Ποιοτικη κατασκευη?

Parkside® Τροχός κοπής PMTS 180 A1
54.99
καλησπερα μήπως ξέρει κανείς αν αυτό το εργαλείο κάνει και για κοπή ξύλου.
Αν δηλ παίρνει και δίσκο για ξύλα .
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

θέλεις να βάλεις τα ryobi?

Έχω ένα φίλο που έχει συλλογές. Θα ρωτήσω αύριο μήπως ξέρει

Ναι ρωτησε τον αν μπορεις, ευχαριστω.

Θελω να βαλω την συλλογη μου απο Victorinox και Leatherman. Tα εχω σε ενα σακκιδιο τωρα και ειναι κριμα, τα λυπαμαι :))

Μιχαλη, νομιζω την απαντηση που ψαχνεις, την ξερεις ηδη...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Μην περιμενεις ποτε θα βγει. Φτιαξε ενα μονος σου!
You know you want to 😁

Θα προτιμουσα επιπλακι γιατι το πλεξι, αν και καλη και πρακτικη ιδεα, δεν μου πολυαρεσει για την συγκεκριμενη συλλογη.

+++

Φτιαχνω μονο μινιατουρες, αποκλειστικα και χωρις εξαιρεσεις :)

Τοτε υπαρχει η τελεια λυση:
Με "προσλαμβανεις" να στο φτιαξω εγω. Αβαδιστα στο χωρο σου, φυσικα. Και βαζεις τα ξυλα και τους καφεδες :)

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Για κανε μια μετρηση ρε Κωστη στην μπαταρια σου και πες μας!
Μια πριν κ μια μετα που θα βαλεις μπροστα και μια αμεσως μετα απο βολτα μολος σβήσεις το μοτερ.

Κυριακο εκανα μια πρωι και μια μετα απο δουλεια...η ενδειξη ειναι ακριβως ιδια..απλως αναβει οτι ειναι πληρως φορτισμενη και μονο σε αυτην πρασινη ενδειξη....
https://i.postimg.cc/mZKjDZvB/20200218-195352-1.jpg

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Κυριακο εκανα μια πρωι και μια μετα απο δουλεια...η ενδειξη ειναι ακριβως ιδια..απλως αναβει οτι ειναι πληρως φορτισμενη και μονο σε αυτην πρασινη ενδειξη....
https://i.postimg.cc/mZKjDZvB/20200218-195352-1.jpg

Μέτρα με
σβηστή μηχανή
αναμμένη μηχανή
μηχανή 4000 στροφές
μετά από βόλτα

η σεγα του ειναι ευκαιρια !
λειζερακι, ρυθμιζομενη ταχυτητα, ρυθμιζομενη ωθηση, εχει ελαστικο πελμα, φαινεται στιβαρη και ποιοτικη για φτηνη σεγα , συνοδευεται με λαμες ξυλου και μεταλλου, και ολα αυτα με 20 ευρω!
σημερα την πηρα, εκοψα πηχακια για να φτιαξω μια αφαιρουμενη κρισαρα στην πορτα της αποθηκης για να την εχω ανοιχτη για την υγρασια. ειμαι πολυ ευχαριστημενος!
μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα μια φτηνη oxford που θα την μετατρεψω σε σταθερη αναποδης κοπης σε βαση. του λιντλ φαινεται πολυ στιβαροτερη και καλυτερη οπως και η βαση της. ειναι και πιο δυνατη.
και βεβαια απο εγγυηση εχεις το κεφαλι σου ησυχο οπως παντα με τα parkside

Αγορασα απο Lidl το σετ με τα διαφορα εξαρτηματα αερος μαζι με 7 μετρα σπιραλ σωληνα αερος (PZD 25 A1)
.

Τα μονταρα σημερα και ειναι εξαιρετικα, σε τιμη χωμα ... στα 13 ευρω ... ουτε απο Κινα δεν κοστιζουν τοσο φτηνα!

4537726_PARKSIDE-Druckluft-Zubehoerset-PDZ-25-A1_xxl.jpg

Last edited:
Καλημέρα. Επειδή σκέφτομαι σήμερα να το πάρω, σου είναι εύκολο να μετρήσεις την εσωτερική τρύπα στα ρουξούνια των ταχυσύνδεσμων ;(εάν έχεις παχυμετρο φυσικά).

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk