Χαχαχα, όχι που θα το άφηνες να πέσει κάτω εσύ! Ας πάω στο καφενείο να κάνω ένα Flex, έλα από εκεί.Γιωργο ολα καλα εφοσον εχεις εκεινο το καναρινί εκει απο πισω εχεις εργαλειο να βασιστεις.
Όλο το περίβλημα το μαύρο είναι μεταλλικό.Γιωργο εξηγησε μου κατι, το περιβλημα του κιβωτιου του πρασινου ειναι πλαστικο???
Προσπάθησα σήμερα μετά από 6 μήνες περίπου να το χρησιμοποιήσω να κόψω κάτι. Που να βγει η καμπάνα απο την οξείδωση. Το πλάκωσα και WD40 αλλά τίποτα.
Την Πέμπτη 3 Μαρτίου, τα LIDL φέρνουν το "Κρουστικό Δράπανο" 750 Watt, της Parkside στα 24.99 ευρώ. Το έχει δοκιμάσει κάποιος φίλος να μου πεί αν αξίζει ή όχι? Μπορεί άραγε να κάνει τρύπες 10-12 χιλιοστά σε μπετό, ή είναι για πιο χαλαρή χρήση ? Τουλάχιστον σε τόιχο με τούβλα/τσιμεντόλιθους τα πάει καλά? Εννοείται ότι δεν θα το κουράζω αλλά θα το αφήνω να κρυώνει λίγο όταν θα το δουλεύω. Ευχαριστώ!
(Μέσα στην περιγραφή αναφέρει: Μέγιστη διάμετρος διάτρησης: 25 mm σε ξύλο, mm 10 mm σε μπετόν, 8 σε ατσάλι)
---> https://www.lidl-hellas.gr/el/p/ergalia-lidl/parkside-kroustiko-drapano/p47673
Αυτο το B&D το εχω 40 χρονια, ειναι 370 watt και τρυπαει 20cm μπετον.
Το parkside που ειναι 750 watt γιατι να μην τρυπαει?
Αυτο το B&D το εχω 40 χρονια, ειναι 370 watt και τρυπαει 20cm μπετον.
Το parkside που ειναι 750 watt γιατι να μην τρυπαει?
Εγώ θα προτιμούσα να έπαιρνες απαντήσεις από κάποιον που έχει το δράπανο και το χρησιμοποιεί και όχι θεωρητικές.
Δεν ξέρω αν το εργαλείο ζεσταίνεται μετά από μερικές τρύπες ...γιατί δεν το έχω χρησιμοποιήσει.
Εγώ θα έλεγα να το πάρεις στην ξεφτίλα τιμή που έχει και να το δοκιμάσεις ...και μετά αποφασίζεις.
Κυριάκο την πρώτη τρύπα με το βύσμα μέσα ...με parkside την έκανες ???![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.