Aυτο αναφερει ο κατασκευαστης, οτι το οριο του parkside στο μπετον ειναι 10μμ.
Αυτο το B&D το εχω 40 χρονια, ειναι 370 watt και τρυπαει 20cm μπετον.
Το parkside που ειναι 750 watt γιατι να μην τρυπαει?
Αυτο να το προσέχεις σαν τα ματια σου !
Εχω το ιδιο και τετοια εργαλεια δεν ξαναβγαινουν!!!
Κ εγώ ήθελα να κάνω την ίδια ερώτηση σχετικά με το πιεστικό. Αν δεν κάνω λάθος είναι το μοναδικό που έχει βγαίνει με 170 bar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Με κρούση? χαχα.
Φιλε μου σε ποιο πιεστικο αναφερεσαι???
Βαλε του ομως ενα μαυρο καλωδιακι να ειναι οπως πρεπει.
Εννοειται με κρούση.
Ενταξει οτι και να πω ένα ξερω parkside και παλι parkside..
Ειμαι επαγγελματιας ηλεκτρολογος ναι μεν δουλευω και α;λλες καλυτερες και ακριβοτερες μαρκες σε ηλεκτρικα εργαλεια αλλα και μερικα απο του parkside..
Στην αρχη ξεκινησα για πλακα αλλα μετα σοβαρευτηκαν τα πραγματα μεχρι τωρα 3 εργαλεια μου χαλασαν, κολλητηρι- 20v επαναφορτιζομενο κρουστικο- πιστολη θερμης σιλικονης.
Επαιρνα τηλ τους ελεγα το προβλημα και μου λεγαν παρακαλω κυριε πεταξτε τα σε ειδικο καδο και εντος το πολυ ενος μηνα θα σας εχουμε στειλει εντελως καινουριο και βεβαια αυτο γινοταν και με 0 εξοδα ολα πληρωμενα.
Να σημειωσω πως το επαναφορτιζομενο ακριβως 3 χρονια λειτουργια κια σκληρη μαλιστα.
Κατα ευχαριστημενος και μαλιστα μερικες φορες που ψωνισα φτηνες μαρκες απο αλλου σχεδον το μετανιωσα διοτι με ταλαιπωρησε η εγγυηση τους.
Διαβαζω και παρακολουθω αρκετα συχνα το νημα και χαιρομαι που συμφωνουμε σχεδον σε ολα..
Απλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας.
V.F.M ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟ PARKSIDE. :violent-smiley-030:
Αυτο να το προσέχεις σαν τα ματια σου !
Είχα πιεστικο από 2011 έως το 2018 parkside...αυτο με τα 150Βar ..Δεν θυμάμαι και εγω τι και τι δεν ειχα πλυνει...βεραντες,αλουμινια ,αυτοκινητα,πλακες πεζοδρομιου...το μηχάνημα αντέχει,εχει πολυ δυναμη αλλα απλώς για συνεχόμενη/παρατεταμένη χρήση δεν είναι...
Όταν το έβαλα στην δουλειά τα έπαιξε αλλά φυσικά δεν προοριζόταν για αυτό.
Οπότε θεωρώ ότι το μοντέλο με τα 170bar,που πρώτη φορά βγάζει,θα είναι μια χαρα..
Στα 99 ευρώ δεν βρίσκεις τέτοιο μηχάνημα.. !!!Αξίζει...
Δεν το έχω ξανακούσει σε πιεστικο να ανοίγει στα 2 η κανη..ισως ήταν τυχαίο γεγονός..Εγω παλι πηρα το 150αρι πλυστικο στην εβδομαδα πανω ανοιξε στα δυο η κανη του, μου την αντικατέστησαν και το πουλησα την επομενη μερα.
Εγώ θα προτιμούσα να έπαιρνες απαντήσεις από κάποιον που έχει το δράπανο και το χρησιμοποιεί και όχι θεωρητικές.
Δεν ξέρω αν το εργαλείο ζεσταίνεται μετά από μερικές τρύπες ...γιατί δεν το έχω χρησιμοποιήσει.
Εγώ θα έλεγα να το πάρεις στην ξεφτίλα τιμή που έχει και να το δοκιμάσεις ...και μετά αποφασίζεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.