Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλημέρα. Κ εγώ ήθελα να το ρωτήσω. Αν δεν κάνω λάθος είναι το μοναδικό που έχει βγαίνει με 170 bar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited by a moderator:
Αυτο το B&D το εχω 40 χρονια, ειναι 370 watt και τρυπαει 20cm μπετον.
Το parkside που ειναι 750 watt γιατι να μην τρυπαει?

Αυτο να το προσέχεις σαν τα ματια σου !
Εχω το ιδιο και τετοια εργαλεια δεν ξαναβγαινουν!!!

ELTg.jpg

Κ εγώ ήθελα να κάνω την ίδια ερώτηση σχετικά με το πιεστικό. Αν δεν κάνω λάθος είναι το μοναδικό που έχει βγαίνει με 170 bar.

Κ εγώ ήθελα να κάνω την ίδια ερώτηση σχετικά με το πιεστικό. Αν δεν κάνω λάθος είναι το μοναδικό που έχει βγαίνει με 170 bar.

Φιλε μου σε ποιο πιεστικο αναφερεσαι???

Βαλε του ομως ενα μαυρο καλωδιακι να ειναι οπως πρεπει.

Με κρούση? χαχα.

Εννοειται με κρούση.

Ενα τετοιο ειχε μια ζωη ο πατερας μου (καπου απο το 1982-3 το θυμαμαι, πρεπει να ηταν πιο παλιο). Καπου στο 95-98 χαλασε και πηρε ενα καινουργιο παρομοιο (παλι b&d), που τωρα το εχω εγω, και δουλευει ακομα μια χαρα :)

Ενταξει οτι και να πω ένα ξερω parkside και παλι parkside..
Ειμαι επαγγελματιας ηλεκτρολογος ναι μεν δουλευω και α;λλες καλυτερες και ακριβοτερες μαρκες σε ηλεκτρικα εργαλεια αλλα και μερικα απο του parkside..
Στην αρχη ξεκινησα για πλακα αλλα μετα σοβαρευτηκαν τα πραγματα μεχρι τωρα 3 εργαλεια μου χαλασαν, κολλητηρι- 20v επαναφορτιζομενο κρουστικο- πιστολη θερμης σιλικονης.
Επαιρνα τηλ τους ελεγα το προβλημα και μου λεγαν παρακαλω κυριε πεταξτε τα σε ειδικο καδο και εντος το πολυ ενος μηνα θα σας εχουμε στειλει εντελως καινουριο και βεβαια αυτο γινοταν και με 0 εξοδα ολα πληρωμενα.
Να σημειωσω πως το επαναφορτιζομενο ακριβως 3 χρονια λειτουργια κια σκληρη μαλιστα.
Κατα ευχαριστημενος και μαλιστα μερικες φορες που ψωνισα φτηνες μαρκες απο αλλου σχεδον το μετανιωσα διοτι με ταλαιπωρησε η εγγυηση τους.
Διαβαζω και παρακολουθω αρκετα συχνα το νημα και χαιρομαι που συμφωνουμε σχεδον σε ολα..
Απλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας.
V.F.M ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟ PARKSIDE. :violent-smiley-030:

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ενταξει οτι και να πω ένα ξερω parkside και παλι parkside..
Ειμαι επαγγελματιας ηλεκτρολογος ναι μεν δουλευω και α;λλες καλυτερες και ακριβοτερες μαρκες σε ηλεκτρικα εργαλεια αλλα και μερικα απο του parkside..
Στην αρχη ξεκινησα για πλακα αλλα μετα σοβαρευτηκαν τα πραγματα μεχρι τωρα 3 εργαλεια μου χαλασαν, κολλητηρι- 20v επαναφορτιζομενο κρουστικο- πιστολη θερμης σιλικονης.
Επαιρνα τηλ τους ελεγα το προβλημα και μου λεγαν παρακαλω κυριε πεταξτε τα σε ειδικο καδο και εντος το πολυ ενος μηνα θα σας εχουμε στειλει εντελως καινουριο και βεβαια αυτο γινοταν και με 0 εξοδα ολα πληρωμενα.
Να σημειωσω πως το επαναφορτιζομενο ακριβως 3 χρονια λειτουργια κια σκληρη μαλιστα.
Κατα ευχαριστημενος και μαλιστα μερικες φορες που ψωνισα φτηνες μαρκες απο αλλου σχεδον το μετανιωσα διοτι με ταλαιπωρησε η εγγυηση τους.
Διαβαζω και παρακολουθω αρκετα συχνα το νημα και χαιρομαι που συμφωνουμε σχεδον σε ολα..
Απλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας.
V.F.M ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟ PARKSIDE. :violent-smiley-030:

Εγώ με ένα φτηνό Parkside έχω εγκαταστήσει μέχρι τώρα 46 ηλιακούς θερμοσίφωνες από το 2016 ως τώρα, και το δίνω και στον αδερφό μου που είναι ηλεκτρολόγος. Να πω την αλήθεια με εκνευρίζει λίγο γιατί έχει κάποιους μικροκραδασμούς στο χέρι, αλλά κατά τα άλλα δουλεύει εντάξει. Κανά δύο τρεις φορές που έχω χτυπήσει οπλισμό τρόμαξα να ξεκολήσω το καλέμι αλλά σπρώχνοντας με πολύ δύναμη πλάγια και άνοιγμα και την περιστροφή εκτός από σκέτη κρούση κατάφερα και το έβγαλα χωρίς να το σπάσω. Από ότι βλέπω θα βγω σε σύνταξη και ακόμα θα δουλεύει αυτό θα με θάψει.

Φιλε μου πριν απο χρονια ειχα παρει το μικρο πλυστικο που βγαζει η Parkside για χρηση στο χωριο. Διαπιστωσα οτι ηταν καλυτερο και πιο εργονομικο απο το αντιστοιχο μικρο της Aquatak της Bosch που ειχα στην Αθηνα.

Eαν χρειαζομουν μεγαλο πλυστικο της ταξης των 2400w σημερα, ΑΝΕΤΑ θα αγοραζα το παραπανω πλυστικο της Parkside με τα 100 ευρω και τα 3 χρονια εγγυηση.

Είχα πιεστικο από 2011 έως το 2018 parkside...αυτο με τα 150Βar ..Δεν θυμάμαι και εγω τι και τι δεν ειχα πλυνει...βεραντες,αλουμινια ,αυτοκινητα,πλακες πεζοδρομιου...το μηχάνημα αντέχει,εχει πολυ δυναμη αλλα απλώς για συνεχόμενη/παρατεταμένη χρήση δεν είναι...
Όταν το έβαλα στην δουλειά τα έπαιξε αλλά φυσικά δεν προοριζόταν για αυτό.
Οπότε θεωρώ ότι το μοντέλο με τα 170bar,που πρώτη φορά βγάζει,θα είναι μια χαρα..
Στα 99 ευρώ δεν βρίσκεις τέτοιο μηχάνημα.. !!!Αξίζει...

Αυτο να το προσέχεις σαν τα ματια σου !

Εννοειται. Καθε 2-3 χρονια το ανοιγω και το περιποιουμαι.
Στα τελη του περασμενου αιωνα το συνεφερα, γιατι το ειχε
ο συγχωρεμενος ο πατερας μου επι 15 χρονια στο επαγγελματικο εργαστηριο,
και ηθελε γρασσα, διακοπτες, τσοκ κλπ.

Είχα πιεστικο από 2011 έως το 2018 parkside...αυτο με τα 150Βar ..Δεν θυμάμαι και εγω τι και τι δεν ειχα πλυνει...βεραντες,αλουμινια ,αυτοκινητα,πλακες πεζοδρομιου...το μηχάνημα αντέχει,εχει πολυ δυναμη αλλα απλώς για συνεχόμενη/παρατεταμένη χρήση δεν είναι...
Όταν το έβαλα στην δουλειά τα έπαιξε αλλά φυσικά δεν προοριζόταν για αυτό.
Οπότε θεωρώ ότι το μοντέλο με τα 170bar,που πρώτη φορά βγάζει,θα είναι μια χαρα..
Στα 99 ευρώ δεν βρίσκεις τέτοιο μηχάνημα.. !!!Αξίζει...

Εγω παλι πηρα το 150αρι πλυστικο στην εβδομαδα πανω ανοιξε στα δυο η κανη του, μου την αντικατέστησαν και το πουλησα την επομενη μερα.

Εγω παλι πηρα το 150αρι πλυστικο στην εβδομαδα πανω ανοιξε στα δυο η κανη του, μου την αντικατέστησαν και το πουλησα την επομενη μερα.
Δεν το έχω ξανακούσει σε πιεστικο να ανοίγει στα 2 η κανη..ισως ήταν τυχαίο γεγονός..
Εγώ του είχα αλλάξει τα πετρέλαια...τα έφτυσε γιατί το δούλευα σε καθαρισμό ταράτσας και κάηκε το μοτέρ. ..

Μάλλον θα το πάρω.Έχει και τόσο εξοπλισμό επιπλέον στα 100 euro...Σε συνδυασμό με την εγγύηση δε νομίζω οτι έχω να χάσω κάτι...

Εγώ θα προτιμούσα να έπαιρνες απαντήσεις από κάποιον που έχει το δράπανο και το χρησιμοποιεί και όχι θεωρητικές.
Δεν ξέρω αν το εργαλείο ζεσταίνεται μετά από μερικές τρύπες ...γιατί δεν το έχω χρησιμοποιήσει.
Εγώ θα έλεγα να το πάρεις στην ξεφτίλα τιμή που έχει και να το δοκιμάσεις ...και μετά αποφασίζεις.

Καλησπέρα φίλε και ευχαριστώ για την απάντηση, ΟΚ είδα και τα προηγούμενα μηνύματα με τους φίλους που έχουν δοκιμάσει το Parkside, οπότε απ' ότι κατάλαβα είναι καλούτσικο το δράπανο για τα λεφτά του, και με λίγη προσοχή ίσως να μην παρουσιάσει πρόβλημα.. Το καλό είναι ότι δεν υπάρχουν και μεταφορικά έξοδα, δηλαδή πας στα LIDL και με 25euro το αγοράζεις. Εντάξει δεν το συγκρίνω με δράπανα των 70ευρώ και πανω, αλλά για 25 ευρώ και 3 χρόνια εγγύηση είναι πολύ καλά νομίζω.

Πριν δύο χρόνια περίπου αγόρασα το δραπανοκατσαβιδο, στα δύσκολα μυρίζει αρκετά, δεν έχει πολύ δύναμη , σε κάτι 13αρες βίδες που το είχα δοκιμάσει για βιδωμα πάνω σε ξύλο τα βρήκε σκούρα, πριν το βιδωμα είχα άνοιξα λίγο τις τρύπες με αριδα, μου παρουσίασε πρόβλημα στο τσοκ, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα μου στείλανε καινούριο, εννοείτε για 25 ευρώ αξίζει, όχι όμως για σκληρές δουλειές, καλή σαρακοστή σε όλους.