Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Yποψιαζομαι οτι τα υγιη parkside επιλεγουν τον ιδιοκτητη τους. Με καποιο τροπο διαισθανονται ποιος τα αγαπαει αληθινα και τα θελει για αυτο που ειναι -και οχι μονο για την τιμη τους :flipout:

Αποδεδειγμένα πράγματα .... κανένα ελαττωματικό από όσα έχω αγοράσει....

Κατι θελετε να μου πειτε τωρα εσεις....αλλα δεν πειραζει 😛
Παντως, για να πω την αληθεια, απο τα 20+ parkside που εχω παρει, 2-3 ειχαν προβλημα.
Και, για την ιστορια, πλεον με περισσοτερη προσοχη, βλεπω οτι και στο 3ο "φευγει" λιγο δεξια και πανω το laser. Αλλα ειναι πολυ μικρη η αποκλιση...

Εγώ μόνο με ένα εργαλειάκι τύπου ντρέμελ μπαταρίας είχα ξενερώσει, με την έννοια ότι ήταν αδύναμο.. Όλα τα άλλα, και είναι μπόλικα, είναι πολύ καλά για τα λεφτά, μη σας πω για διπλά λεφτά. Είδικά το sds 1050 γ@μεί και δέρνει, το αγαπημένο μου.

Εαν πας κοντα στα 60 ευρω και θες σοβαρο δραπανο με ρυθμιζομενη ταχυτητα εισαι εδω...το εχω στην κατοχη μου δεν το εχω πολυδουλεψει πολυ για να σου πω εντυπωσεις εμπειροστατεμενες......αλλα δεν εχει κανενα θεμα βεβαια απο αυτα που αναφερονται στο Parkside...!!!!
https://www.stanleycenter.gr/KROYST...750K?search=Stanley FMEH750K&description=true

Κώστα σ' ευχαριστώ για την πρότασή. Το κοίταζα κι αυτό το stanley. Βρήκα όμως άλλα δύο, αλλά οι φωτογραφίες στα site είναι μπερδεμένες και δεν βγάζεις άκρη . Θα πάρω αύριο τηλέφωνα...

Κατι θελετε να μου πειτε τωρα εσεις....αλλα δεν πειραζει 
Παντως, για να πω την αληθεια, απο τα 20+ parkside που εχω παρει, 2-3 ειχαν προβλημα.
Και, για την ιστορια, πλεον με περισσοτερη προσοχη, βλεπω οτι και στο 3ο "φευγει" λιγο δεξια και πανω το laser. Αλλα ειναι πολυ μικρη η αποκλιση...
Το κύριο ζητούμενο Άγγελε είναι η σωστή ένδειξη της θερμοκρασίας....Τώρα λίγο αριστερά λίγα δεξιά θα το βρεις....
Πάνω από 10 εργαλεία έχω και εγώ πλέον....Κανένα δεν έχει θέμα....Αλλά καλό είναι να γίνεται παντα ελεγχος από εμάς τους ίδιους γιατι τα κρουσματα αστοχιων μεγαλώνουν....

Για να παρεις σωστη μετρηση θερμοκρασιας απο διαφορετικες επιφανειες, πρεπει να κανεις τις αναλογες ρυθμισεις στο θερμομετρο.
Υπαρχει πινακακι με τα διαφορα μεταλλα/υλικα που θελεις να μετρησεις την θερμοκρασια τους. Αναλογα το υλικο ρυθμιζεις τις παραμετρους του θερμομετρου.

Μάλιστα...
Γράφει επισεις ότι ανάλογα την θερμοκρασία περιβάλλοντος,δηλ μεγάλο ευρως θερμοκρασιακή διαφοράς, ότι το μηχάνημα θα πρέπει για 30 λεπτά να εναρμονιστεί στις συνθήκες αυτές...
Ποιος είναι λόγως που το κάνει...;

Αν δεν κανω λαθος, το τελευταιο ψαχνω..
ΤΟ ειχε βγαλει περυσι, απλα δεν θυμαμαι ποτε ακριβως..
Αυτο που θες εσυ το ειχε βγαλει αμεσως μετα..

Το PBH 1500-F6 τελευταία φορά το είδα στις 5/8/19 στα 60

Πράγματι το άνωθεν πνευματικο πιστολετο έχει αρκετή δύναμη για τα λεφτά του.. Στα 60 ευρώ και με 5j δύσκολα βρίσκεις ανάλογω στην αγορα..
Η διαφορα σε σχεση με το PBH 1050 B2 είναι στην εργονομια το βάρος και στην δύναμη(3j το ένα 5j)..
Από εκεί πέρα ο τρόπος χρήσης είναι συμαντικοτατος....Δεν μπορείς να θες να σκάβεις περισσότερο με το PBH 1050 B2 από το να τρύπας και ακριβώς το αντιθετο με το PBH 1500-F6 ...Είναι θέμα προτεραιοτήτων...
Θεωρώ ότι για τον μέσο ερασιτέχνη χρήστη ότι το PBH 1050 B2 είναι πιο βολικό...

Πράγματι το άνωθεν πνευματικο πιστολετο έχει αρκετή δύναμη για τα λεφτά του.. Στα 60 ευρώ και με 5j δύσκολα βρίσκεις ανάλογω στην αγορα..
Η διαφορα σε σχεση με το PBH 1050 B2 είναι στην εργονομια το βάρος και στην δύναμη(3j το ένα 5j)..
Από εκεί πέρα ο τρόπος χρήσης είναι συμαντικοτατος....Δεν μπορείς να θες να σκάβεις περισσότερο με το PBH 1050 B2 από το να τρύπας και ακριβώς το αντιθετο με το PBH 1500-F6 ...Είναι θέμα προτεραιοτήτων...
Θεωρώ ότι για τον μέσο ερασιτέχνη χρήστη ότι το PBH 1050 B2 είναι πιο βολικό...

Ακριβως για αυτον τον λογο πηρα το 1050 αντι το 1500, εγω προσωπικα.
Ηθελα ενα πολυ δυνατο δραπανο, για μεγαλα τρυπανια και ε, αν μια στο τοσο χρειαστει και κανενα γκρεμισμα... Και, νομιζω, το 1500 παραειναι βαρυ για απλα τρυπηματα, ενω ταυτοχρονα το 1050 κανει (θεωρητικα και στην αναγκη) και για μεγαλα βιδωματα, για τα οποια το 1500 ειναι εντελως ακαταλληλο.

Εντωμεταξυ, μηπως ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε ανταλλακτικα για τον πολυλειαντηρα (το μικρο τριβειακι) που εβγαλε προχθες, για τη μυτη τη μακροστενη; Δεν ειδα να ειχε στα lidl και δεν ξερω αν βγαζει ποτε.

Μπορεις να παρεις γυαλοχαρτο velcro με το μετρο και να τα κοψεις μονος σου.

Θεωρω οτι ειναι πολυ δυσκολο να βρεις στο εμποριο ετοιμα γυαλοχαρτα για την μακροστενη μυτη

Για αυτό και Άγγελε, έχοντας πνευματικο πιστολετο ,θέλω να πάω στο PAH 1300 B2 η αλλου ιδιου στην αγορα που κυριος σκαπτικο γιατί είμαι εναντίον στην διπλη χρήση ενός εργαλείου καθώς σε βάθος χρόνου δημιουργήστε πρόβλημα με την εναλλαγή λειτουργίας...πάθουν με το πρωην black decker...

Στην αγορά Άγγελε η bosch δεν έχει τέτοια...;

https://ioannoutools.com/set-gyaloxarta-5-tem-gia-mouse-megalo-60g-k
Το εργαλείο είναι απομίμηση του mouse της black and decker άρα σηγουρα σου κάνουν γυαλοχαρτα της piranha. Μετά βγήκαν παρόμοια skil einhel κτλπ... Τώρα για τα μακρόστενα εγώ εβρησκα μόνο τότε που το πρώτο αγόρασα το mouse αλλά πάλι σετ με τα άλλα... Κόψε δικά σου όπως προ είπαν εδώ οι συνάδελφοι έτσι και αλλιώς δεν έχει τρύπες για απορρόφηση σκόνης εκεί !!

Στάλθηκε από το S60 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα παιδιά,

Εχω μία σκούπα parkside PNTS 1500 D5. Πήρα κάποιες σακούλες του εμπορίου αλλα δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος. Ηταν χάρτινες και έσκισαν και γεμισε η σκούπα όλο στόκο που ετριβα. Φυσικά την καθαρισα με αέρα και όλα οκ.

Εχετε βρει πουθενα καλές σακούλες? Ποιες χρησιμοποιείτε? Υπάρχουν υφασμάτινες / μικροινών πως λέγονται?

Επειδή αγόρασα το τελευταίο μοντέλο βρήκα σακούλες στην Αριστείδου, δεν θυμάμαι τον αριθμό, στο γωνιακό κατάστημα στη στοά.
Ήταν από ύφασμα ή κάτι τέτοιο, όχι χάρτινες πάντως. Δεν τις έχω δουλέψει πολύ αλλά μου φαίνονται εντάξει.