Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τουλάχιστον προειδοποιει, θα μπορουσε καλλιστα να αποποιηθει ευθυνες και να πει τη ζορισες και εσπασε.
Ισως αυτο που αναφερει ο Μιχαλης να εχει μια βαση με κραδασμους αλλα να πεις πως το μαγαζι πουλαγε και μηχανήματα και θελει να προωθήσει τα δικα του....

Ο κατασκευαστής εννοεί προφανώς όλη τη γκάμα των φτηνών (φτηνιάρικων?) κορδελών.
Πιστεύω οτι αναφέρει τις πιο γνωστές, Einhell και Parkside, αλλά είμαι σίγουρος οτι δεν θα έλεγε κάτι διαφορετικό για άλλους κλώνους όπως πχ Scheppach.
Εμείς μπορεί να κάνουμε μια χαρά τη δουλειά μας με ένα κατοστάρικο αλλά κατασκευαστικά αυτές οι κορδέλες δεν είναι κι ότι καλύτερο. Ούτε σε ζυγίσματα τροχαλιών ούτε σε ποιότητα οδηγών κλπ. Και δεν θα μπορούσε άλλωστε σ´ αυτή τη τιμή να είναι διαφορετικά.
Αυτές λοιπόν οι κορδέλες, λόγω όλων αυτών, θέλουν πολύ λεπτομερή τοποθέτηση κορδέλας ώστε να κυλάει ομαλά και χωρίς κίνδυνο μαγκώματος.
Κι επειδή τέτοιες κορδέλες θα αγοράσει κατά κανόνα ο ερασιτέχνης, άρα μάλλον πρωτάρης, είναι λογικό να μην είναι και τόσο εξειδικευμένος σε τέτοιου είδους ρυθμίσεις. Κι όχι μόνο στις ρυθμίσεις αλλά και στον σωστό τρόπο κοπής.
Κι αυτοί μάλλον το γνωρίζουν αυτό όχι επειδή είναι μάγοι αλλά προφανώς θα έχουν πολλά κρούσματα και πολλά παράπονα από αυτούς τους χρήστες.
Αν υπήρχε πρόβλημα ποιότητας της δικής τους κόλλησης στα κορδελάκια των 250 watt τότε στις μεγάλες και πολύ πιο δυνατές κορδέλες θα έπρεπα να σπάνε με καταιγιστικούς ρυθμούς.

Τουλάχιστον προειδοποιει, θα μπορουσε καλλιστα να αποποιηθει ευθυνες και να πει τη ζορισες και εσπασε.
Ισως αυτο που αναφερει ο Μιχαλης να εχει μια βαση με κραδασμους αλλα να πεις πως το μαγαζι πουλαγε και μηχανήματα και θελει να προωθήσει τα δικα του....

Τώρα αυτό γιατί το λες ??? https://www.troxeioshop.gr/el/197-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%B4%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%82

Δεν σπανε ομως με καταιγιστικους ρυθμους γιατι η επιφανεια και το παχος αυτων των κορδελων ειναι πολυ μεγαλυτερο απο τις λεπτες των 6μμ, οποτε η αντοχη στο σημειο της κολλησης ειναι εκθετικα υψηλοτερη.

Στο ντοπιο τροχειο που ειχα παει για τις μεγαλες κορδελες, ειχα παει και 2-3 σπασμενες της Proxxon για κολληση. Μου ειπε οτι δεν μπορει να τις κολλησει σωστα γιατι δεν υπαρχει αρκετη επιφανεια για την κολληση.

Θα τον ρωτησω ομως την επομενη φορα που θα παω, ποια ειναι η αποψη του για το σχολιο περι 'φτηνων και μικρων πριονοκορδελων' που ευθυνονται για το σπασιμο της κορδελας.

Παρήγγειλα από e-shop λόγω δωρεάν μεταφορικών https://www.e-shop.gr/kordela-gia-bt-sb-200-einhell-6dontia-25mm-4506156-p-TLS.050368
Φαντάζομαι να κάνει.

Ναι κανει, αυτος ο κωδικος αναφερεται σε κορδελα μηκους 1400μμ.

Κύριοι συγγνώμη, που διακόπτω το θέμα σας με τις κορδέλες, αλλά θα μου επιτρέψετε, να ανοίξω ένα θέμα σοβαρό για μένα, για το τελευταίο πιεστικό, που έβγαλε το Lidl με τα 170 bar, κ επειδή δεν έμεινα ευχαριστημένος, ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει αντίθετη άποψη, να μου πει την γνώμη του, γιατί θα το επιστρέψω. Το αγόρασα μόνο κ μόνο, επειδή έχω πρόβλημα με την αποχέτευση μου κ είχε ονομαστική υψηλή πίεση 170bar.
Το έβαλα σήμερα να το δουλέψω κ να ξεβουλώσω την αποχέτευσή μου κ δεν έκανε τίποτα. Αλλά ήρθε ένας γείτονας με το Lavor του με 130bar, 540lt/h κ 2600 watt κ μου έκανε την δουλειά. Γι αυτό ρωτώ αν είναι κάποιος ειδικός στο θέμα αυτό ή χρήστης κ ξέρει καλύτερα το θέμα να μου πει. Ή αν δεν κάνω κάτι καλά εγώ. Ευχαριστώ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Με το turbo μπεκ δοκίμασες και δεν...;
Εκείνου τι εκανε παραπάνω...;
Ρωτάω ως προς το θέμα χρηστικότητας...

1400 πριονοκορδελα ομως δεν πουλαει Νικ.
Γτ τωρα που γεμισε η αγορα να μην πουλησει καργα 1400αρες ανταλλακτικες?

Ισως ενα τηλεφωνο στο μαγαζι μας διαφωτισει για το τι εννοεί.

Και εγώ με μερικές αγορές με τρίγωνο χάρακα ψηφιακό πολύμετρo και αμπεροτσιμπίδα και μερικά κοκοψινια.

Attachments

• 0-02-05-7fea9f7ef866f55371e6d79ebfc4f00f8cdcce7feed9b9c70a332a205f39b798_bbac4aec.jpg
    0-02-05-7fea9f7ef866f55371e6d79ebfc4f00f8cdcce7feed9b9c70a332a205f39b798_bbac4aec.jpg
    131.6 KB · Views: 269
  • 0-02-0a-c76c88b6bdfa86cd82e014bad4690727a8b4b7587c90516e4bd65ba78d24f8c4_7df3b0dc.jpg
    0-02-0a-c76c88b6bdfa86cd82e014bad4690727a8b4b7587c90516e4bd65ba78d24f8c4_7df3b0dc.jpg
    100.6 KB · Views: 269
Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Έχετε μπλέξει λίγο τα μπούτια σας μου φαίνεται... Κρίνεται τα Parkside συγκρίνοντάς τα με κοινά εργαλεία.
Τα Parkside μαστόρια μου είναι σε άλλη κατηγορία, premium, σαν τα ROLEX. Έχετε δεί ποτέ original ROLEX που να μην χάνει τουλάχιστον 2-3 λεπτά την εβδομάδα;
Μόνο οι μαϊμούδες δεν χάνουν. :grinning-smiley-043
Σωστός...

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με το turbo μπεκ δοκίμασες και δεν...;
Εκείνου τι εκανε παραπάνω...;
Ρωτάω ως προς το θέμα χρηστικότητας...

Συγγνώμη, που δεν το ανέφερα, χρησιμοποίησα, το σωλήνα απόφραξης που είχε βγάλει γιατί με αυτό ξεβουλώνει μια αποχέτευση.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Και εγώ με μερικές αγορές με τρίγωνο χάρακα ψηφιακό πολύμετρo και αμπεροτσιμπίδα και μερικά κοκοψινια.

Καλοριζικα Ηλια.

Το ψηφιακο πολυμετρο σου αναβοσβηνει νουμερα στην οθονη οταν δεν ειναι σταθερο? Οταν κουνας δηλαδη τους ακροδεκτες κλπ.

Στην μετρηση ευτυχως δεν εχει θεμα, μετραει σωστα και η ενδειξη δεν αναβοσβηνει.

Κανονικα επρεπε να το επιστρεψω και να δοκιμασω την τυχη μου σε ενα πιο υγιες εργαλειακι αλλα...
-πρωτον, βαριεμαι
-δευτερον, κανει την δουλεια του και
-τριτον και σημαντικοτερο, φοβαμαι οτι αν κανω την αρχη και αρχισω τις επιστροφες, θα αλλαξει το καλο μου καρμα με τα parkside και θα μου πεφτει συνεχεια το ετοιμοθανατο που δεν περασε απο ποιοτικο ελεγχο :)

Καλοριζικα Ηλια.

Το ψηφιακο πολυμετρο σου αναβοσβηνει νουμερα στην οθονη οταν δεν ειναι σταθερο? Οταν κουνας δηλαδη τους ακροδεκτες κλπ.

Στην μετρηση ευτυχως δεν εχει θεμα, μετραει σωστα και η ενδειξη δεν αναβοσβηνει.

Κανονικα επρεπε να το επιστρεψω και να δοκιμασω την τυχη μου σε ενα πιο υγιες εργαλειακι αλλα...
-πρωτον, βαριεμαι
-δευτερον, κανει την δουλεια του και
-τριτον και σημαντικοτερο, φοβαμαι οτι αν κανω την αρχη και αρχισω τις επιστροφες, θα αλλαξει το καλο μου καρμα με τα parkside και θα μου πεφτει συνεχεια το ετοιμοθανατο που δεν περασε απο ποιοτικο ελεγχο :)

Το πηρα κι εγω, Μιχαλη. Αλλα δεν εχω προλαβει ακομα να το ανοιξω. Μολις αδειασω, θα σου πω και το δικο μου αν τα κανει αυτα.

Το Powerfix ηταν καλυτερης ποιοτητητος και φτηνοτερο απο αυτο, το Parkside, που και ειναι μεγαλυτερο σε μεγεθος.
Το μονο καλο ειναι οτι δεν εχει διαβαθμισεις αναφορικα με την μετρηση βολταζ, μετραει απο 0-300 βολτ χωρις αλλαγες διακοπτη.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το Powerfix ηταν καλυτερης ποιοτητητος και φτηνοτερο απο αυτο, το Parkside, που και ειναι μεγαλυτερο σε μεγεθος.
Το μονο καλο ειναι οτι δεν εχει διαβαθμισεις αναφορικα με την μετρηση βολταζ, μετραει απο 0-300 βολτ χωρις αλλαγες διακοπτη.
Το ειδα απο κοντα και οντως ηταν μεγαλυτερο απο οσο θα ηθελα. Υπαρχουν δοκιμασμενα κινεζικα με καλυτερη ποιοτητα κατασκευης στα ιδια χρηματα και μικροτερο μεγεθος.

Τσιμπησα τα χαρακακια διπλα. Αριστη αγορα. Απλα δεν ξερω τι θα γινει με τον καιρο με τους αριθμους που δεν φαινεται να ειναι χτυπημενοι στο μεταλο αλλα απλα βαμμενοι. Αλλα αυτο το εχουμε δει και σε χαρακες της wolfcraft 4πλασιας τιμης...

Συγγνώμη, που δεν το ανέφερα, χρησιμοποίησα, το σωλήνα απόφραξης που είχε βγάλει γιατί με αυτό ξεβουλώνει μια αποχέτευση.

Καλά έκανες...Ο σωλήνας δηλ δούλεψε σωστά ,εννοωντας οτι η πιεση ηταν μεγαλυτερη στο lavor και όχι στο δικό σου...
Μου κάνει εντύπωση γιατί ενδεχόμενος τα πραγματικά bar( 120-130) πρέπει να ίδια εαν όχι παραπάνω του lidl...
Μήπως δεν είχε γίνει σωστή συνδεσμολογία...;