Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

και αποφεύγω να κυκλοφορώ σε ΣΜ ,αλλά φέρνει και σπρέι αύριο ,οπότε θα στηθώ απόξω μάλλον από τις 7 ,ελπίζοντας ότι δεν θα έχει πολύ κόσμο. Αν δω ότι βήχει κανείς στην ουρά ,έφυγα τρέχοντας .Κοίτα μέρες που βρήκαν να φέρουν εργαλεία.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

και αποφεύγω να κυκλοφορώ σε ΣΜ ,αλλά φέρνει και σπρέι αύριο ,οπότε θα στηθώ απόξω μάλλον από τις 7 ,ελπίζοντας ότι δεν θα έχει πολύ κόσμο. Αν δω ότι βήχει κανείς στην ουρά ,έφυγα τρέχοντας .Κοίτα μέρες που βρήκαν να φέρουν εργαλεία.

Βαγγέλη αν δεις και βήχει κάποιος εσύ να αρχίσεις να φταρνίζεσαι. μπορεί να τρομάξει και να φύγει.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Βαγγέλη αν δεις και βήχει κάποιος εσύ να αρχίσεις να φταρνίζεσαι. μπορεί να τρομάξει και να φύγει.
Μπα Γιώργο , βλέπω όλους τους άλλους να φεύγουν τρέχοντας , χαχα

Για κοιταξε καλυτερα...δεν νομιζω να κανω λαθος...

z3Msknc1
z3Msknc1
Lidl-2603.jpg

Παιδιά,τις αντηλιακες μεμβράνες που έχει αύριο,ξέρω ότι τις έχει ξαναφέρει το lidl.Τις έχει πάρει κανείς?Τοποθετούνται εύκολα?

Eαν κρινω απο το βιντεο τα τρυπανια ξυλου,αν και σε σουηδικο, ειναι ολα τα λεφτα...!!!!
Κριμα που δεν μπορουσα να τα παρω..ελπιζω να τα ξαναβγαλει...

Ενδιαφερον βιντεακι Βασιλη.

Για τα ξυλοτρυπανα οι επιδοσεις ειναι αριστες οπως φαινεται ξεκαθαρα.

Για τα αλλα τρυπανια δεν μπορεις να βγαλεις ξεκαθαρο συμπερασμα απο το βιντεο. Ομως μου αρεσε ο τροπος που γατζωσε σχετικα ευκολα στο πλακακι. Δειχνει καλοτροχισμενο τρυπανι με καλη γεωμετρια.

καλημέρα σε όλους ,
μόλις γύρισα από lidl Αγίου Δημητρίου . Απέξω είμασταν εγώ , ο φύλακας , μια κατσαρίδα που περνούσε τυχαία από εκεί και λίγο παραπέρα ένα ποντικός που περίμενε το λεωφορείο στη στάση χωρίς να φοράει μάσκα .Φυσικά ,καταλάβατε ότι δεν είχε κόσμο .Από πράγματα πήρα δύο σπρει πολλαπλών χρήσεων , 1 κουτί στριφώνια (τα θέλω για τα δοκάρια των καινούργιων ραφιών τοίχου στο εργαστήρι) , 1 κουτί λαμαρινόβιδες και μια ξυλόκολλα pattex , και όλα αυτά στα 20 euros. Ο κόφτης μπουλονιών δεν μου γέμισε το μάτι , δύσχρηστος στο άνοιγμα (μάλλον θέλει λάδωμα) η βαφή του κακή ,το πλαστικό των λαβών (χερούλια) κακής ποιότητας , και δεν το πήρα .Θα προτιμήσω να μαζέψω λίγα λ7 παραπάνω και να πάρω κάτι πιο ποιοτικό.
όπως δεν πήρα και την βερμούδα εργασίας , δεν μου άρεσε η αίσθηση που αφήνει πάνω στο δέρμα , κάπως τραχιά ,πως αλλιώς να το πω δεν ξέρω.
Είχε πάρα πολύ πράμα στα ράφια .
Γενικά έχω την αίσθηση πάντως ότι και ποιότητα έχει ρίξει και οι τιμές δεν είναι και σούπερ φτηνές . Ακόμη και τα σπρέι , σε σχέση με τα BAUFIX που πέρναμε παλιά ,μου φάνηκαν πιο μικρά σε ποσότητα με ίδια βέβαια τιμή . Δεν θυμάμαι και πόσο ml περιεχόμενο είχαν τα παλιά κουτιά. Έχει αλλάξει το περίβλημα των εργαλείων και της συσκευασίας γενικότερα αλλά από κει και πέρα ...…...who knows.
Τα γράφω πρωί πρωί για όσους τυχόν σκέφτονται να αγοράσοουν κάποια πράγματα .

Καλοριζικα...την ξυλοκολα πρεπει να την παρω και εγω καποια στιγμη να την δοκιμασω...
Εαν κρίνω παντως από τις 3 παντελονια εργασίας που έχω πάρει και από την μια που έχω φορέσει στην δουλειά για δοκιμη μου φάνηκε εξαιρετική και αντοχής..το λεω επειδή τα κοντινε λίγο πεθερός και του φάνηκε περίεργο τόσο καλές ραφές σε αυτην την τιμη και προσωπικά σε σχέση με την ποιότητα της Stickers που έχει σχεδόν 3 φορες πάνω σε τιμή
Τωρα δεν ξέρω έαν εχει αλλάξει κάτι στην ποιότητα κατασκευής στις βερμούδες από τις φωτο φενονται ιδιες....και φυσικά σε πολύ καλή τιμή...θα ήθελα μια να δοκιμάσω να δω τι παίζει...

καλημέρα σε όλους ,
μόλις γύρισα από lidl Αγίου Δημητρίου .... .Θα προτιμήσω να μαζέψω λίγα λ7 παραπάνω ....

Όλα τα λεφτά η συντομογραφία χα χα χα

Καλημέρα Βαγγέλη. να τα χαίρεσαι.
Ελπίζω αυτά που πήρες να μην σε απογοητεύσουν.

Βαγγέλη πόσα στριφώνια έχει μέσα η συσκευασία. Από τη φωτογραφία φαίνονται λίγα .
Γενικά έχω την εντύπωση οτι ορισμένες φορές σε αναλώσιμα που φέρνει πχ στριφώνια, πριτσίνια κτλ είναι ακριβότερα από το να τα αγοράσεις χύμα.