Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγώ πήγα να πάρω 2 τενεκές λάδι και τσακοσα και ένα κολλητηρι...πήγα να κολοσσό 2 καλοδιακια έτσι να δοκιμάσω δεν μου πολύ αρεσε..αλλά μου έχει τελειώσει και η σολντερινη ξέρετε τι μπορώ να χρησιμοποιήσω σαν αντικαταστάτη με να ανοίξουν τα μαγαζιά ηλεκτρονικων

thx boys .
Το κουτί έχει μέσα 60 στριφώνια διαφόρων διατομών . Μια χαρά είναι ,τουλάχιστον στο να καλύψει απλές ανάγκες . Φτηνά , όπως ξανάγραψα , δεν τα λες , απλά έχει το πλεονέκτημα ότι είναι συσκευασμένα ,ταξινομημένα ανά διατομή και εύκολα στη χρήση . Πιο πολύ για τα σπρέι πήγα , γιατί από τα παλιά BAUFIX είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος . Βέβαια μόλις πατήσεις το ποδάρι σου εκεί μέσα πάει το 20αρικο έφυγε σε dt χρόνο ,που λέγαμε και στο school.

Εγώ πήγα να πάρω 2 τενεκές λάδι και τσακοσα και ένα κολλητηρι...πήγα να κολοσσό 2 καλοδιακια έτσι να δοκιμάσω δεν μου πολύ αρεσε..αλλά μου έχει τελειώσει και η σολντερινη ξέρετε τι μπορώ να χρησιμοποιήσω σαν αντικαταστάτη με να ανοίξουν τα μαγαζιά ηλεκτρονικων
Οι κολλήσεις (καλάι) για εφαρμογές σε ηλεκτρονικά, εδώ και πολλά χρόνια είναι κούφιες κι έχουν εσωτερικά σολντερίνη. Δεν χρειάζεται και καλό είναι να μη βάζει κάποιος επιπλέον ποσότητα.

Αξιζει αυτο το κολλητηρακι; Εχω ενα παλιο ρευματος του Lidl που του εχω πιει το αιμα αλλα χαλασα την μυτη και δεν ξερω αν μπορω να βαλω αλλη. Το συγκεκριμενο ειναι συμβατο με κινεζικες μυτες; Μου φαινεται συμβατο απο το βιδωμα που εχει μπροστα. Απο watt λογικα θα ειναι καμια 5-6watt ε;

Noμίζω μπορείς να βάλεις μαργαρίνη κάπου το είχα δει.

στις κολλησεις δεν χρησιμοποιουμε ποτε εξτρα σολντερινη, γιατι ελλοχευει ο κινδυνος για ψυχρες κολλησεις, μια κοινη κολληση 70%/30% αγορασμενη απο καταστημα ηλεκτρονικων, ειναι καλη για συνηθισμενες εργασιες.

Αξιζει αυτο το κολλητηρακι; Εχω ενα παλιο ρευματος του Lidl που του εχω πιει το αιμα αλλα χαλασα την μυτη και δεν ξερω αν μπορω να βαλω αλλη. Το συγκεκριμενο ειναι συμβατο με κινεζικες μυτες; Μου φαινεται συμβατο απο το βιδωμα που εχει μπροστα. Απο watt λογικα θα ειναι καμια 5-6watt ε;

οι μυτες στα κολλητηρια ρευματος του Lidl ειναι ψευτικες, εναλλακτικα μπορεις να χρησιμοποιησεις χαλυβδινες βιδες (οχι ανοξειδωτες, οχι γαλβανισμενες) αφου εχεις διαμορφωσει τη μυτη με τροχο.
το μικρο κολλητηρι μπαταριας πρεπει να ειναι 5watt

Νταξι για 13 μια χαρά είναι ιδικά το ότι είναι μπαταρίας για κάποιους είναι πολύ χρήσιμο..εμένα μου άρεσε που εχεις δυνατό φως μπροστα..αυτό με τις μικτές
το φοβαμε και γω..δεν νομίζω να υπάρχουν στο εμπόριο..κάτι θα σκεφτώ να κάνω όταν θα έρθει η ώρα της...α και για την σολντερινη που λεγαμε..δεν ξέρω εμένα με βοηθαει πάρα πολύ ή έστω έτσι μου φενετε εμενα

Τo 4βολτο κολλητηρακι ειναι βολικο κανει για μικροκολλησεις αρκει να πετυχεις καλο κομματι.

Στο δικο μου η μπαταρια ειχε καποιο προβλημα και δεν ζεσταινε την μυτη. Επειδη ειχα περισσευουμενες μπαταριες λιθιου 18650, την αλλαξα. Ευτυχως η μπαταρια αλλαζει ευκολα.

Μιχαλη, με ανησυχει που δεν μου απανταει ο Κυριακος.
Στειλε μου (με...ταξι) το σετακι το δικο σου με τα ξυλοτρυπανα και...οταν σου δωσει το 100αρικο ο Κυρ, παιρνεις αλλο 😁😁😁

Καλα εσυ δεν εχεις παρει τα αυστρικα Alpen? H τα ειχα παραγγειλει για αλλον?

Μας συνχωρηται κυρίε Μιχάλη αλλά δεν θα εισαι μονος που θα εχει το μικρόβιο της σύγκρισης..!!!😉

Εάν μπορούσα θα πήγαινα να τα πάρω και εγώ και για την ποιοτητα τους γιατι φενεται καλη,για την σύγκριση αλλά και για το στοκ των τρυπανιων..!!!

Στην Αλίμου δεν έχει πολλά σπίτια γύρω γύρω,οπότε βρίσκεις κ ποιο αργά κάποια πράγματα που σε αλλά καταστήματα εξαντλούνται από νωρίς.

Ελα φιλε, δυστυχως δεν ειχε ουτε δειγμα σημερα στα λιντλ του Πειραιά.
Αν βρω αυριο στον νεο κοσμο θα σου πω.

Ελα ρε συ, δεν εγινε τιποτε. Ειπαμε: Θα παρω του Χιωτη και του το δινεις αν τα βρεις 😛 😁

(Αν τυχον τα βρει κανας αλλος πουθενα...)

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σπαθόσεγα δεν έχω. Θέλω ( ; ) για περιστασιακή χρήση.
Στο κατάστημα Τερψιθέας - Θεσσαλονίκη την είχε στα 40 ευρώ αλλά δίπλα είχε και την μπαταρίας στα 99 ευρώ.
Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά τους ;
Θα καλόβλεπα την μπαταρίας, λόγω φορητότητας, αλλά μου φαίνονται πολλά τα λεφτά.

Υ.Γ. Ήθελα να πώ τον πόνο μου....

Η διπλα, που αναφερεις, Δημητρη, ειναι πολυ πιο ακριβη, οχι μονο γιατι ειναι μπαταριας, αλλα και γιατι ανηκει στη "νεα" σειρα "performance", που ειναι brushless κτλ κτλ.
Προσωπικα, αν δεν χρειαζεσαι να την δουλευεις καπου εκτος ρευματος, θα σου ελεγα να παρεις την φτηνη. Ειναι και σαφως πιο δυνατη, τουλαχιστον απο την "απλη" (οχι performance) μπαταριας, η οποια αν θυμαμαι καλα εχει κανα 50αρι.