Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τα ρούχα (μεγέθη) του Lidl διαφέρουν πολύ & από εταιρεία σε εταιρεία που φέρνει & ειδικά στα μεγάλα νούμερα. Άλλες φορές χωράω στα XL & άλλες φορές μου είναι μικρό & το XXL. Δοκιμή επι τόπου ή όρεξη για δρομολόγια & αλλαγές / επιστροφές.

Γίνονται και επιστροφές στα ρούχα; ok θα πάρω δύο διαφορετικά μεγέθη και αναλόγως θα πράξω, ευχαριστώ

θα περασει σημερα το απογευμα κανενας φιλος απο λιντλ να μας ελεγε τι θα φερει το νεο φυλλαδιο?
(ειμαι σε αλλη πολη και ειναι μακρια)

ναι , αλλά εγω λεω για την επομενη εβδομαδα. ηλεκτρονικα θα βγει αυριο το πρωι, αλλά το φερνουν στα φυσικα καταστηματα το απογευμα της τεταρτης οπως ειδαμε

ναι , αλλά εγω λεω για την επομενη εβδομαδα. ηλεκτρονικα θα βγει αυριο το πρωι, αλλά το φερνουν στα φυσικα καταστηματα το απογευμα της τεταρτης οπως ειδαμε

Κάνε υπομονή τότε.....!

Τα παντελόνια και τις φόρμες τα πιάνεις κοντά στο σημείο που είναι η μέση από την μία πλευρά και την βάζεις επάνω στο αντίστοιχο σημείο της δικιά σου μέσης ...τα τεντώνεις και το άλλο σημείο της μέσης του παντελονιού πρέπει να ταιριάζει στο αντοίστοιχο σημείο της δικιά σου μεσούλας. Αν δεν φτάνει εκεί που πρέπει ...ή το παίρνεις και αρχίζεις δίαιτα και το φοράς την επόμενη σαιζόν ή αγοράζεις μεγαλύτερο νούμερο. Κατά την διάρκεια του τεστ ...δεν ρουφάμε την κοιλίτσα ....

Τα παντελόνια και τις φόρμες τα πιάνεις κοντά στο σημείο που είναι η μέση από την μία πλευρά και την βάζεις επάνω στο αντίστοιχο σημείο της δικιά σου μέσης ...τα τεντώνεις και το άλλο σημείο της μέσης του παντελονιού πρέπει να ταιριάζει στο αντοίστοιχο σημείο της δικιά σου μεσούλας. Αν δεν φτάνει εκεί που πρέπει ...ή το παίρνεις και αρχίζεις δίαιτα και το φοράς την επόμενη σαιζόν ή αγοράζεις μεγαλύτερο νούμερο. Κατά την διάρκεια του τεστ ...δεν ρουφάμε την κοιλίτσα ....
Τι είπες τώρα....
Παλιό αλλά πιάνει.

Παρατηρώ ότι το γερμανικό λιντλ έχει στη σελίδα του και τις 2 παραλλαγές του 12βολτου δραπανοκατσάβιδου:
https://www.lidl.de/de/parkside-x-12-v-team/c24312#theme2
Απλά το D3 πωλείται κομπλέ με μπαταρία και φορτιστή ενώ το D2 γυμνό, όπως το φέρνουν και στην Ελλάδα.

θα περασει σημερα το απογευμα κανενας φιλος απο λιντλ να μας ελεγε τι θα φερει το νεο φυλλαδιο?
(ειμαι σε αλλη πολη και ειναι μακρια)

Δεν έχει εργαλεία το φυλλάδιο για την άλλη βδομάδα.

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του ακινήτου που θα στεγαστεί το καινούργιο lidl στη γειτονιά μου στο Κερατσίνι. Σε πειρασμό θα με βάζει και σε έξοδα αφού θα είναι δίπλα μου.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αυξάνονται & πλυθηνονται τα Lidl & "βοηθάμε" όλοι μας ο καθένας μας όσο & όπως μπορεί.
Σωστά.
Ιδού και η δική μου συμβολή.
Το βράδυ θα δοκιμάσω αν ταιριάζει η μπαταρία 12v einhell στα Parkside.
11601f2d7a88bd8a4419647778b66f62.jpg

Δεν αντεξα (φυσικα) ουτε εγω και το πηρα το 12v δραπανακι.
Παντως, αν θυμαμαι καλα, νομιζω οτι ειναι πιο ογκωδες απο το αντιστοιχο που ειχε παρει ο πατερας μου πριν 2-3 χρονια.
Btw, στα Μελισσια ειχε ακομα μπολικα laser, 1-2 20v απλα δραπανα και μερικα ακομα πραματακια απο προηγουμενες βδομαδες.

παιδια βλεπω τα τρυπανια σε νεα συσκευασια

τα ξυλου σας φαινονται τα ιδια με αυτα τα καλα που αγορασε ο χιωτης?

https://www.lidl-hellas.gr/el/p/ergalia-roucha-ergasias-lidl/parkside-set-tripania/p59405

Νομιζω ειναι τα κλασικα που βγαζει καιρο.
Και δεν ειναι καλα, αν ειναι αυτα.

Last edited by a moderator: