Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

λογικα με ολες τις εταιριες που εχουν αναλωσιμα σε αυτες τις διαστασεις ή ιδιους τροπους συγκρατησης

Κάποια συγκεκριμένη μάρκα, έχεις υπόψη σου?

στα εργαλεια της parkside χρησιμοποιω απο τυχη περισσοτερο, οτι κατσει :)
απο νονεημ μεχρι bosch τρυπανια, λαμες stanley περισσοτερο (την στανλεη την δουλευουν στο πρακτικερ και με βολευει) αλλά και αλλων, γυαλοχαρτα οτι κατσει, ειτε απο πρακτικερ ειτε απο εργαλειογατο κλπ
δες μονο τι τυπο χρησιμοποιει, για παραδειγμα τη λαμα της σεγας την βλεπω για U (αυτη που εχει γωνιτσα μετα απο γωνιτσα εκει που πιανει στο εργαλειο και οχι σταυρο) κλπ
απο οτι λενε τα παιδια εδω, εξαιρετικης ποιοτητας αναλωσιμα εχει η bosch αλλά και γενικα οι επωνυμες (makita, dewalt)
της parkside τα αναλωσιμα ειναι φτηνιαρικα και δεν αξιζουν

καλησπέρα, μήπως έχει καποιος την ηλεκτροκολληση parkside ( Parkside PESG 120 Α1 δεν ειμαι 100% οτι ειναι αυτο το μοντέλο ) και έκανε πατέντα να βάλει fan ? αν έχει κάποια φώτο πως το έκανε !! καλύτερα να βρω fan 220v? σίγουρα έχω 12v απο pc αλλά λογικά θα θέλω κάποιο power supply να βάλω εσωτερικά εκτός και αν έχει από κάπου να πάρω 12v

και προτείνετε μου και ηλεκτρόδια να αγοράσω ( δεν έχω καθόλου εμπειρία με ηλεκτροκολληση )
ευχαριστώ

Δες αυτα που λεει παραπανω ο Παναγιωτης.
Εμενα, που την εφτιαξε ο Κωστας (Kokar) εκανε μεγαλη διαφορα στην αντοχη.
Το μονο, δες αν προτιμας να ανοιγει το ανεμιστηρακι κατευθειαν μολις τη βαζεις στο ρευμα (οπως εμενα) ή να δουλευει μαζι με τον διακοπτη της κολλησης.

Last edited by a moderator:
Δεν την εχω,δεν την ξερω και δεν αμφισβητω την συγκεκριμένη λογικη βελτιωση,αλλα εχω μια απλη απορια.Γιατι δεν βαζουν αυτο το ανεμιστηρακι στο εργοστασιο αν βελτιωνει τοσο την αντοχή?Το κοστος ειναι αστείο.

Ένα σύντομο video με παρουσίαση/δοκιμή του γωνιακού τροχού των 76mm, χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία με τροχούς, το γκατζετάκι αυτό μου φαίνεται εξαιρετικά χρήσιμο και για κάποιον χωρίς πολύ εξοικείωση με μεγαλύτερη ασφάλεια ή αυτοπεποίθηση (προηγούμενες κοπές που έχω κάνει με τροχό ήταν με δανεικούς χωρίς προφυλακτήρα).
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Είπαμε το συγκεκριμένο 12ν είναι έρωτας...!!!....και μάλιστα μεγάλος....!!!

Μέχρι 2 πόντους σίδερο το κοβει άνετα....

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Συμφωνώ απόλυτα. Μέχρι να το δοκιμάσω σκεφτόμουν ότι έκανε αγορά που απλά θα κάθεται. Τουναντίον.

Κι εγω τον εχω βρει πολυ χρησιμο για ψιλοδουλιτσες, που βαριεσαι να βγαλεις μεγαλο τροχο. Καποιες απο αυτες γινονται/τις εκανα παλια με το ντρεμελ, αλλα ειδικα για τις πιο ζορικες, βολευει πολυ.
Ειδικα αν δεν εχεις τροχο μπαταριας.

Πολυ καλο το βιντεακι Νικο! Χωρις λογια και με διευκρινησεις/υποτιτλους εκει που χρειαζεται :a0210:

Το τροχακι οντως ειναι απιστευτα ευχρηστο και χρησιμο, οχι μονο σαν εργαλειο κοπης αλλα και λειανσης με τους αντιστοιχους δισκους.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καποιο λινκ γιατι δεν βρισκω σε αυτη τη διαμετρο...

Δυστυχως και εγω δεν το βρισκω στην Ελλαδα αλλα ουτε και στο Αμαζον (δεν αποστελλει Ελλαδα) απο το οποιο τους ειχα αγορασει.

Ειναι αυτος ο δισκος λειανσης
meule_ebarber_GWS12V-76_Bosch.jpg

https://www.amazon.de/Schruppscheib...ywords=scheibe+76&qid=1592182771&s=diy&sr=1-8

Βεβαια στο ebay μπορεις να βρεις τους αντιστοιχους φτερωτους που εχει ανεβασει ο Κωστης παραπανω.