Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παιδιά οι μπαταρίες μπορεί να έχουν φτιάχνει εδώ και 2 μήνες οπότε μου φενεται λογικό να έχει πέσει η στάθμη της...συγουρα δεν είναι προβληματικές.....!!!!

Ευχαριστω. Αυτο μαλλον θα κανω. Ειναι κριμα για 2-3 να παει άχρηστο ενα εργαλειο που ειχε ελαχιστη χρηση.

Ιωαννίδης στην Μαρασλή ή στα μαγαζιά της Δωδεκανήσου.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ευχαριστω. Αυτο μαλλον θα κανω. Ειναι κριμα για 2-3 να παει άχρηστο ενα εργαλειο που ειχε ελαχιστη χρηση.

θα βρεις κάποιο , αν τους πεις και που θα μπει το πολύ πολύ να σου δώσει ενα παρόμοιο

Εδω και πολλα χρονια εψαχνα να αγορασω τρυπανια με παραξενα νουμερα για διαφορες εφαρμογες. αλλα ποτε δεν καταφερνα να αγορασω μια πληρη σειρα τετοιων τρυπανιων.

Βλεπω λοιπον οτι το αγαπημενο μας Lidl φερνει απο βδομαδα ενα σετακι σπειροτομους/κολαουζα ΜΕ ΤΑ ΤΡΥΠΑΝΑΚΙΑ τους για το προτρυπημα!!!!

God Bless Lidl :grinning-smiley-043

331118_1.jpg

https://www.lidl-hellas.gr/el/p/erg...-tripania-hss-kai-spirotomi-pbss-15-a1/p62490

Σε αυτη τη φαση η ποιοτητα των τρυπανιων δεν με πολυενδιαφερει. Το σημαντικο ειναι η ασυνηθιστη διαμετρος των τρυπανιων.

Εαν θελω να ανοιξω σπειρωμα των 4μμ, θα χρησιμοποιησω πρωτα το τρυπανακι κοβαλτιου των 3μμ της Dewalt και μετα το τρυπανακι 3.3μμ του Lidl. Κατοπιν θα ακολουθησει το κολαουζακι των 4μμ.

κακοηθειες κ. Μπαμπη
ειδα και τα virax, που μου εσπασε προχθες μια κουκουναρα 1 1/4 ... αλλα τα ειχε φαει τα ψωμια της!
αμα σπασει, λεω αμα, αγοραζεις ενα αλλο και το αντικαθιστας
ε δεν θα κανεις και τυφλα σπειρωματα, να σου μεινει μεσα ... καπως θα το βγαλεις

Μα γι´αυτό δίνει και το ανάλογο τρυπάνι ...άμα σου σπάσει μέσα ξαναβάζεις το τρυπάνι και το κάνεις σκόνη ... :flipout:-bye-

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

κακοηθειες κ. Μπαμπη
ειδα και τα virax, που μου εσπασε προχθες μια κουκουναρα 1 1/4 ... αλλα τα ειχε φαει τα ψωμια της!
αμα σπασει, λεω αμα, αγοραζεις ενα αλλο και το αντικαθιστας
ε δεν θα κανεις και τυφλα σπειρωματα, να σου μεινει μεσα ... καπως θα το βγαλεις

Μα γι´αυτό δίνει και το ανάλογο τρυπάνι ...άμα σου σπάσει μέσα ξαναβάζεις το τρυπάνι και το κάνεις σκόνη ... :flipout:-bye-

Ναι, καλά... Κακοήθειες και "ξαναβάζεις τρυπάνι και το κάνεις σκόνη"... :flipout:
Μη σου τύχει λέω εγώ...
Άν όμως ποτέ τα χρειαστείς, για σοβαρή δουλειά κι όχι για ψευτομέταλα, τότε με πολύ προσοχή, λίπανση και μία μπρός και δύο πίσω.

Μπάμπη σεξιστικά σχόλια απαγορεύονται !! Άκου μια μπρος δυο πίσω !!

Όταν βάζουμε στην πρόταση αυτό: :flipout::flipout: σημαίνει ότι το λέμε και γελάμε ...δηλαδή εσείς πιστέψατε ότι εγώ πιστεύω ότι θα σου σπάσει το κολαούζο μέσα και θα το βγάλεις με το τρυπάνι του σετ !!!
Αφού πρώτα από όλα ...αυτά τα εργαλεία δεν σπάνε !!!

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μπάμπη σεξιστικά σχόλια απαγορεύονται !! Άκου μια μπρος δυο πίσω !!

Τη λίπανση ξέχασες... -bye-

Όταν βάζουμε στην πρόταση αυτό: :flipout::flipout: σημαίνει ότι το λέμε και γελάμε ...δηλαδή εσείς πιστέψατε ότι εγώ πιστεύω ότι θα σου σπάσει το κολαούζο μέσα και θα το βγάλεις με το τρυπάνι του σετ !!!
Αφού πρώτα από όλα ...αυτά τα εργαλεία δεν σπάνε !!!

Κι εγώ γέλασα... Κι απλά το συνέχισα... Και με φατσούλα επίσης.

Ασε δεν το γλυτωσες, απο στρατηγο θα σε λεμε πορνογερο τωρα !!

πω πω πω τι λόγια είναι αυτά για τον στρατηγό μας.

ρίχτου ένα ban τώρα και από AVClub Fanatic κάντον AVClub junior member !! :flipout::flipout:

Aν μπορούσα, θα προτιμούσα να τον κάνω από χανούμι βάζελο... :music-smiley-005: