Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλα τα λετε σεις,....θα φερει κατι ραφιερες η lidl την αλλη βδομαδα.
Εχουν δοκιμαστει?

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλα τα λετε σεις,....θα φερει κατι ραφιερες η lidl την αλλη βδομαδα.
Εχουν δοκιμαστει?

Να μην πάρεις ...δεν έχω όρεξη να σε ακούω ->τενεκέδες ... :flipout:-bye-

Φέρνει δύο πχιότητες νομίζω ...δεν ξέρω αν αυτές είναι οι γερές που τις έχουν κάνει και πάγκο... θα σου πουν οι πιο ειδικοί.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Να μην πάρεις ...δεν έχω όρεξη να σε ακούω ->τενεκέδες ... :flipout:-bye-

Φέρνει δύο πχιότητες νομίζω ...δεν ξέρω αν αυτές είναι οι γερές που τις έχουν κάνει και πάγκο... θα σου πουν οι πιο ειδικοί.
Βαση φυλλαδιου, οι τενεκεδες ειναι... -bye-

Παιδιά αυτό είναι το καινούργιο σε σχέση με αυτό που λέγατε ότι έχει το σετακι που πουλούσαν πριν λίγο καιρό στα 50 ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.20200620_120234.jpg

Same Sh1t...Different Day..

Μια χαρα ειναι. Με μπαταρια και φορτιστη.
Αν το ηξερα δεν θα ειχα παρει το 2ο τροχακι...

Επειδή υπήρχε μια συζήτηση γύρω από το τσοκ που είχε αυτό το δραπανο που ήταν μέρος της προσφοράς γι'αυτό ρώτησα.Ήταν το παλιό τσοκ στην προσφορά απ' ότι κατάλαβα.

Το παλιό είναι. Και στη προσφορά προ δύο εβδομάδων και στο φυλλάδιο γράφει D2, ενώ στο lidl.de υπάρχει το D3.

Το παλιό είναι. Και στη προσφορά προ δύο εβδομάδων και στο φυλλάδιο γράφει D2, ενώ στο lidl.de υπάρχει το D3.
Σε ευχαριστώ για την διευκρίνιση.Άρα δεν αξίζει η συγκεκριμένη "προσφορά"??

Με 28 το δεν αξίζει μου ακούγεται υπερβολικό. Εγώ το πήρα και είμαι ευχαριστημένος.

Καλησπέρα.

Για την σκάλα που βάζει την Δευτέρα έχει κάποιος καμία εμπειρία;

https://www.lidl-hellas.gr/el/p/ergalia-lidl/powerfix-skala-alouminiou-tileskopiki/p62498

Βλέπω στο Σκρουτζ ίδιο ύψος, αντοχή και σκαλοπάτια με σχεδόν μισά λεφτά...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν αξιζει...εχω δει αυτην απο κοντα και ειναι αριστης ποιοτητας....

..................................................................................................

Εγω λεω να "χτυπησω" αυτο αυριο...και μαλλον και αυτα...

Εχω και το μικροτερο και αυτο. Το μικρο το εχω χρησιμοποιησει αρκετα και ειναι μια χαρα, αυτο ελαχιστα.
Να εχεις υποψη οτι στα μεγιστα mm που γραφει, ειτε για διχαλα ειτε για καρφια, δεν τρυπαει ευκολα.
Κατα τα αλλα, μια χαρα ειναι, για την τιμη του.
Για ταπετσαριες κτλ, πιο βολικο ειναι το μικρο, γιατι αυτο παιρνει πολυ στενα διχαλα. Παρε και μπολικα αναλωσιμα αν το παρεις, γιατι δεν βρισκεις ευκολα.