Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Θυμάται κανείς πότε φέρνει τη σεγα;
Βγάζει και διαφορετικές από ότι θυμάμαι, εγώ θέλω "την Σεγα" με σίγμα κεφαλαίο

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Πηρα κι εγω τα ψιλικοκα μου απο τα lidl, μεταξυ των οποιων κι αυτα τα κατσβιδια που κανουν, υποτιθεται ή οντως, και για ελαφρια σκαρπελα.
Αυτο που με παραξενεψε ειναι οτι 1-2 ειναι, ισχυρα μαγνητικα, ενω τα υπολοιπα καθολου. "Χαλασμενα" αραγε, ή κατι αλλο;
Υπαρχει καποιος τροπος να δοκιμασω να τα μαγνητισω (ετσι, για το γαμωτο), χωρις να χρησιμοποιησω εκεινα τα μπιχλιμπιδια, που δεν ξερω κι αν λειτουργουν;

ψιλολειτουργουν...
αλλα δοκιμασε να τα τριψεις μπρος πισω στον μαγνητη ενος ηχειου

Πηρα κι εγω τα ψιλικοκα μου απο τα lidl, μεταξυ των οποιων κι αυτα τα κατσβιδια που κανουν, υποτιθεται ή οντως, και για ελαφρια σκαρπελα.
Αυτο που με παραξενεψε ειναι οτι 1-2 ειναι, ισχυρα μαγνητικα, ενω τα υπολοιπα καθολου. "Χαλασμενα" αραγε, ή κατι αλλο;
Υπαρχει καποιος τροπος να δοκιμασω να τα μαγνητισω (ετσι, για το γαμωτο), χωρις να χρησιμοποιησω εκεινα τα μπιχλιμπιδια, που δεν ξερω κι αν λειτουργουν;

ψιλολειτουργουν...
αλλα δοκιμασε να τα τριψεις μπρος πισω στον μαγνητη ενος ηχειου

ή ακόμα και στην μαγνητική μπάρα για τα εργαλεία αν δεν έχεις κάτι άλλο...

Ευχαριστω.
Στην μπαρα, π.χ., τριψιμο παραλληλα ή καθετα με αυτην; Και απο ολες τις μεριες, ή μονο απο μια στην τυχη;

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ευχαριστω.
Στην μπαρα, π.χ., τριψιμο παραλληλα ή καθετα με αυτην; Και απο ολες τις μεριες, ή μονο απο μια στην τυχη;

Εγώ το κάνω προς μια κατεύθυνση πάντα (σε μαγνητάκια σκληρού δίσκου βέβαια). Θα έλεγα κάθετα στην μπάρα.
Τι εννοείς απο όλες τις μεριές; Του κατσαβιδιού; Αν ναι απο όποια θες

Θυμάται κανείς πότε φέρνει τη σεγα;
Βγάζει και διαφορετικές από ότι θυμάμαι, εγώ θέλω "την Σεγα" με σίγμα κεφαλαίο

Αυτη με το χερούλι (PSTD 800) την βγάζει τα τελευταία χρόνια μια φορά το χρόνο μέσα Οκτωβρίου. Τις άλλες δεν ξέρω.

Εγώ το κάνω προς μια κατεύθυνση πάντα (σε μαγνητάκια σκληρού δίσκου βέβαια). Θα έλεγα κάθετα στην μπάρα.
Τι εννοείς απο όλες τις μεριές; Του κατσαβιδιού; Αν ναι απο όποια θες

Thanks 😀

https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=magnetizer

@papakitou
Ποια είναι Η ΣΕΓΑ;
Αυτή που βγάζει από βδομάδα είναι Η ΣΕΓΑ ή κάποια σέγα;

Και κάτι ακόμη: η 4Α μπαταρία φορτίζει με τον φορτιστή της 2Α ή χρειάζεται άλλον;

https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=magnetizer

@papakitou
Ποια είναι Η ΣΕΓΑ;
Αυτή που βγάζει από βδομάδα είναι Η ΣΕΓΑ ή κάποια σέγα;

Και κάτι ακόμη: η 4Α μπαταρία φορτίζει με τον φορτιστή της 2Α ή χρειάζεται άλλον;
Δεν βλέπω ποια βγάζει, αν μπορείς βάλε ένα λινκ

επιδη ενδιαγερομαι για την σπαθόσεγα η τιμη ειναι χωρις την μπαταρια?