Καλημέρα παιδιά. Για εμένα αν δουλεύει καλά σύμφωνα με τις προδιαγραφές του μου λύνει τα χέρια. Πάντα ήθελα να περνάω τη αυτοκίνητο μου κ την μηχανή μου με αποσταγμένο νερό (που συλλέγω από το A/C μου) με κάποιο τρόπο αναρρόφησης.
Έχω αγοράσει 2 ψεκαστήρες ένα μικρό κ ένα πιο μεγάλο για την δουλειά αυτή αλλά καθυστερώ πολύ. Ενώ τώρα με αυτό αν δουλεύει σωστά θα το κάνω πιο γρήγορα.
Για να δούμε...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δυνατότητα χρήσης και χωρίς παροχή νερού, χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργία αναρρόφησης νερού (Απαιτείται λάστιχο αναρρόφησης με φίλτρο, δεν συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία παράδοσης).
Καλημέρα. Σκεφτόμουν για αγορά του τροχού μπαταρίας που βγάζει την ερχόμενη Πέμπτη στα 39,99 ευρώ λόγω και των 2 μπαταριών που έχω ήδη. Απλά είδα ένα συγκριτικό με τον τροχό brushless που είχε βγάλει αρχές Απρίλη και φαίνεται ο απλός που λέω να υστερεί αρκετά σε δύναμη/διάρκεια κοπής. Συγκεκριμένα ο Σλοβάκος που τους τέσταρε (κανάλι For Work and Fun στο youtube) δοκίμασε κοπή σιδερόβεργας 14 χιλ. και ο απλός έκοψε 21 φέτες ενώ ο brushless 38 καθώς και τρόχισμα μήκους 10 εκ. όπου ο απλός έφαγε υλικό 4 χιλ. ενώ ο brushless 8 χιλ.
Βέβαια ο απλός είναι κοντά 100 γραμμάρια πιο ελαφρύς ενώ επίσης έχει και ρύθμιση στροφών, ενώ από την άλλη ο brushless αν βγει χωρίς μπαταρία κι αυτός λογικά θα πουλιέται γύρω στα 70 ευρώ, δηλαδή σημαντικά ακριβότερος.
Από την άλλη, έχω σπίτι ένα τροχό ρεύματος 115 χιλ. Makita τον οποίο έχω ελάχιστα χρειαστεί μέχρι σήμερα (οπότε η χρήση όπως καταλαβαίνετε θα είναι εξαιρετικά σπάνια) οπότε ίσως ο brushless να είναι έτσι κι αλλιώς overkill για τις ανάγκες μου και για τα λεφτά που ζητά. Απλά δε θέλω να πάρω κάτι για να βρίσκεται και στην πρώτη φορά που θα χρειαστεί να μην μπορεί να βγάλει σωστά τη δουλειά.
Έχει κανείς σας δοκιμάσει είτε τον έναν είτε τον άλλον είτε, ακόμα καλύτερα, αμφότερους, να μου πείτε εντυπώσεις;
Κάνει , απλά φορτίζει σε περισσότερο χρόνο .
Έχω δύο τέτοιους τροχούς εδώ κι ένα χρόνο τους οποίους τους έχω σκισει στη χρήση όλο αυτό το διάστημα (κυριολεκτικα σκισιμο όμως, οι ρευματος χρησιμοποουνται πλέον για χρονοβόρες και χοντρές καταστάσεις και την μπουγάδα την ξεπλένουν οι επαναφορτιζομενοι).. Είναι δυνατό εργαλείο και όσο είναι σε καλά επίπεδα η μπαταρία δε παίρνει χαμπάρι σε τίποτα. Εδώ να πω επειδή ανέφερες ότι έχεις δύο μπαταρίες, αν δεν είναι 4άρες, ξέχασε το. Σε συγκριτικό βίντεο που είχα δει (δε μπορώ αυτή τη στιγμή να δω αυτό που λες), διαφορές με τον brushless δεν είδα. Πάνω κάτω την ίδια απόδοση έβλεπα όσο κρατούσε η μπαταρία στον απλό Η διαφορά τους είναι ότι ο δεύτερος έχει μεγαλύτερη αυτονομία λόγω κατασκευής, οπότε μετά από λίγο είναι φυσικό να αποδίδει καλύτερα αφού θα έχει πιο γεμάτη μπαταρία. Μεγάλο συν του απλού είναι η ρύθμιση στροφών που δεν έχει ο brushless. Είναι ζυγισμένο εργαλείο, ευκολοχρηστο και γενικά "παντως καιρού", από σίδερα μέχρι ξύλα. Στα αρνητικά του είναι η ποιότητα κατασκευής, τουλάχιστον στην κεφαλή που την έχω άνοιξει και στους δύο που έχω. Επιεικώς ΓΤΠ. Βέβαια, επώνυμος επαναφορτιζόμενος τροχός και με ρύθμιση στροφών σε αυτή τη τιμή, ούτε για αστείο δεν υπάρχει. Όσο αντέξουν και μετά θα πάω για ακριβό αντίστοιχο γιατί χωρίς τροχό μπαταρίας δε διανοουμαι πλέον να μείνω. Ο καθένας βέβαια ζυγίζει τις ανάγκες του και κρίνει αν χρειάζεται κάτι τέτοιο ή όχι.Καλημέρα. Σκεφτόμουν για αγορά του τροχού μπαταρίας που βγάζει την ερχόμενη Πέμπτη στα 39,99 ευρώ λόγω και των 2 μπαταριών που έχω ήδη. Απλά είδα ένα συγκριτικό με τον τροχό brushless που είχε βγάλει αρχές Απρίλη και φαίνεται ο απλός που λέω να υστερεί αρκετά σε δύναμη/διάρκεια κοπής. Συγκεκριμένα ο Σλοβάκος που τους τέσταρε (κανάλι For Work and Fun στο youtube) δοκίμασε κοπή σιδερόβεργας 14 χιλ. και ο απλός έκοψε 21 φέτες ενώ ο brushless 38 καθώς και τρόχισμα μήκους 10 εκ. όπου ο απλός έφαγε υλικό 4 χιλ. ενώ ο brushless 8 χιλ.
Βέβαια ο απλός είναι κοντά 100 γραμμάρια πιο ελαφρύς ενώ επίσης έχει και ρύθμιση στροφών, ενώ από την άλλη ο brushless αν βγει χωρίς μπαταρία κι αυτός λογικά θα πουλιέται γύρω στα 70 ευρώ, δηλαδή σημαντικά ακριβότερος.
Από την άλλη, έχω σπίτι ένα τροχό ρεύματος 115 χιλ. Makita τον οποίο έχω ελάχιστα χρειαστεί μέχρι σήμερα (οπότε η χρήση όπως καταλαβαίνετε θα είναι εξαιρετικά σπάνια) οπότε ίσως ο brushless να είναι έτσι κι αλλιώς overkill για τις ανάγκες μου και για τα λεφτά που ζητά. Απλά δε θέλω να πάρω κάτι για να βρίσκεται και στην πρώτη φορά που θα χρειαστεί να μην μπορεί να βγάλει σωστά τη δουλειά.
Έχει κανείς σας δοκιμάσει είτε τον έναν είτε τον άλλον είτε, ακόμα καλύτερα, αμφότερους, να μου πείτε εντυπώσεις;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.