Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Για τα εργονοβορα εργαλεια ειναι καλυτερα να παρετε την 4αρα μπαταρια..η 2αρα δεν....Νομιζω με συνολικο κοστος 70-80 ευρω,αναφερωμαι σε σπαθοσεγα και γωνιακο τροχο,δεν βρισκεις πουθενα....

Βεβαια, νομιζω οτι ο τροχος π.χ. οταν βγαινει "ολοκληρος", με 4αρα και φορτιστη, ειναι πιο φτηνος απο το να παρεις τωρα τα τρια ξεχωριστα.
Η συγκεκριμενη προσφορα, μαλλον, συμφερει περισσοτερο για "γεμισματα". Π.χ. παιρνεις μονο τον τροχο επειδη εχεις ηδη πολλες μπαταριες, ή παιρνεις μια εξτρα 4αρα, που σου λειπει κτλ κτλ.

Εμ εδω ειναι η κομπινα τωρα.....μηπως δεν ξαναβγαλει πακετο ξανα...;που συγουρα ειναι πιο συνφερον....

Οντως για να φορτωσεις τα ηδη υπαρχον εργαλεια ειναι καλη φαση για καποιους...για τους υπολοιπους ομως...;

Αν δεν τα βγαλει...ειναι λιγο απατεωνια. Δεν το αποκλειω, αλλα πιστευω οτι θα συνεχιζει να τα βγαζει και "πακετο".

Ειμαι πολυ περιεργος αν αξιζει το πλυστικο μπαταριας.Η πιεση στα σπιτια μας νομιζω οτι ειναι 6 bar,αυτο λεει οτι δουλευει μεχρι 22 bar,για αρκετες απλες δουλειες θα βολευει.Βεβαια τεραστιο ερωτηματικο η διαρκεια της μπαταριας(μιλαω για την 4αρα,γιατι η 2αρα θα εχει αστεια διαρκεια).

Ξανακάνω την ερώτηση: η μπαταρία 4Α χρειάζεται διαφορετικό φορτιστή ή κάνει και ο της 2Α; Ευχαριστώ.

Συμφωνω Μανο. Η πιεση του πλυστικου στα 22 bar ειναι οντως ~3 φορες μεγαλυτερη απο την συνηθη πιεση του δικτυου νερου και οντως θα βολευει για απλες δουλειες.
Προφανως δεν ερχεται να αντικαταστησει εστω και το μικροτερο ηλεκτρικο πλυστικο των 100bar αλλα σιγουρα θα το συμπληρωσει σε αρκετες εργασιες.

Παραθετω ενα λινκ με reviews απο το αντιστοιχο Ryobi που βγαινει στα ιδια bar για να γινει πιο κατανοητη η αποτελεσματικοτητα του πλυστικου. (Βλεπε κριτικες στο κατω μερος της σελιδας)
https://www.homedepot.com/p/RYOBI-O...ss-Power-Cleaner-Tool-Only-RY120350/312453233

και ενα βιντεο
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Κατα τη γνωμη μου ειναι ενα πολυ ενδιαφερον εργαλειο στην πιο χαμηλη τιμη της αγορας απο τα υπολοιπα του ειδους.
Εαν ειμαι Αθηνα την αλλη βδομαδα θα το αγορασω καθως το Ryobi δεν το βλεπω να ερχεται συντομα στο Αμαζον Aγγλιας.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγω θα το αγορασω σιγουρα,κ εχεις απολυτο δικιο ειναι συμπληρωματικο εργαλειο.Επισης παρα πολυ χρησιμη η λειτουργία αναρρόφησης.Θα ειναι ομως το πρωτο μου εργαλειο απο το lidl που αν δεν λειτουργει οπως υπόσχεται ή αν πχ η 4αρα μπαταρια αδειαζει στο 5λεπτο,που θα το επιστρεψω πισω.

Κώστα λάθος.

Μόνο που μετέτρεψε τον κουβά δλδ μηδενική πίεση σε πίεση ικανή να πλύνει το πεζοδρόμιο φτάνει.

Με νερό δικτύου σε πίεση θα κάνει πολύ καλύτερη δουλειά.

Καλημέρα παιδιά. Για εμένα αν δουλεύει καλά σύμφωνα με τις προδιαγραφές του μου λύνει τα χέρια. Πάντα ήθελα να περνάω τη αυτοκίνητο μου κ την μηχανή μου με αποσταγμένο νερό (που συλλέγω από το A/C μου) με κάποιο τρόπο αναρρόφησης.
Έχω αγοράσει 2 ψεκαστήρες ένα μικρό κ ένα πιο μεγάλο για την δουλειά αυτή αλλά καθυστερώ πολύ. Ενώ τώρα με αυτό αν δουλεύει σωστά θα το κάνω πιο γρήγορα.
Για να δούμε...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλημέρα. Σκεφτόμουν για αγορά του τροχού μπαταρίας που βγάζει την ερχόμενη Πέμπτη στα 39,99 ευρώ λόγω και των 2 μπαταριών που έχω ήδη. Απλά είδα ένα συγκριτικό με τον τροχό brushless που είχε βγάλει αρχές Απρίλη και φαίνεται ο απλός που λέω να υστερεί αρκετά σε δύναμη/διάρκεια κοπής. Συγκεκριμένα ο Σλοβάκος που τους τέσταρε (κανάλι For Work and Fun στο youtube) δοκίμασε κοπή σιδερόβεργας 14 χιλ. και ο απλός έκοψε 21 φέτες ενώ ο brushless 38 καθώς και τρόχισμα μήκους 10 εκ. όπου ο απλός έφαγε υλικό 4 χιλ. ενώ ο brushless 8 χιλ.
Βέβαια ο απλός είναι κοντά 100 γραμμάρια πιο ελαφρύς ενώ επίσης έχει και ρύθμιση στροφών, ενώ από την άλλη ο brushless αν βγει χωρίς μπαταρία κι αυτός λογικά θα πουλιέται γύρω στα 70 ευρώ, δηλαδή σημαντικά ακριβότερος.
Από την άλλη, έχω σπίτι ένα τροχό ρεύματος 115 χιλ. Makita τον οποίο έχω ελάχιστα χρειαστεί μέχρι σήμερα (οπότε η χρήση όπως καταλαβαίνετε θα είναι εξαιρετικά σπάνια) οπότε ίσως ο brushless να είναι έτσι κι αλλιώς overkill για τις ανάγκες μου και για τα λεφτά που ζητά. Απλά δε θέλω να πάρω κάτι για να βρίσκεται και στην πρώτη φορά που θα χρειαστεί να μην μπορεί να βγάλει σωστά τη δουλειά.
Έχει κανείς σας δοκιμάσει είτε τον έναν είτε τον άλλον είτε, ακόμα καλύτερα, αμφότερους, να μου πείτε εντυπώσεις;

Καλυτερα να αγορασεις το μικρο τροχακι των με τους δισκους των 75μμ. Ειναι πολυ χρησιμο.
Ειναι κριμα να παει χαμενος ενας μεγαλος τροχος, εστω και μπαταριας, την στιγμη που ηδη εχεις εναν ρευματος που χρησιμοποιειται ελαχιστα.

Αναφορικα με την επιλογη Brushless, η κυρια διαφορα ειναι η μεγαλυτερη διαρκεια λειτουργιας του εργαλειου με την ιδια μπαταρια λογω πιο efficient motor. Εαν οι αναγκες σου ειναι να κοβεις πολυ πραμα και συνεχεια, τοτε να το σκεφτεις.
Αλλιως μη σε πειραζει, μια χαρα ειναι και ο απλος.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλημέρα παιδιά. Για εμένα αν δουλεύει καλά σύμφωνα με τις προδιαγραφές του μου λύνει τα χέρια. Πάντα ήθελα να περνάω τη αυτοκίνητο μου κ την μηχανή μου με αποσταγμένο νερό (που συλλέγω από το A/C μου) με κάποιο τρόπο αναρρόφησης.
Έχω αγοράσει 2 ψεκαστήρες ένα μικρό κ ένα πιο μεγάλο για την δουλειά αυτή αλλά καθυστερώ πολύ. Ενώ τώρα με αυτό αν δουλεύει σωστά θα το κάνω πιο γρήγορα.
Για να δούμε...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αναρρόφηση έχει και το μεγάλο πλυστικό του lidl και λογικά όλα της αγοράς (αφού έχει του Lidl!)

Δυνατότητα χρήσης και χωρίς παροχή νερού, χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργία αναρρόφησης νερού (Απαιτείται λάστιχο αναρρόφησης με φίλτρο, δεν συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία παράδοσης).

http://krasodad.blogspot.com/2018/03/lidl-parkside-phd-150-bar-nilfisk-120.html

Καλημέρα. Σκεφτόμουν για αγορά του τροχού μπαταρίας που βγάζει την ερχόμενη Πέμπτη στα 39,99 ευρώ λόγω και των 2 μπαταριών που έχω ήδη. Απλά είδα ένα συγκριτικό με τον τροχό brushless που είχε βγάλει αρχές Απρίλη και φαίνεται ο απλός που λέω να υστερεί αρκετά σε δύναμη/διάρκεια κοπής. Συγκεκριμένα ο Σλοβάκος που τους τέσταρε (κανάλι For Work and Fun στο youtube) δοκίμασε κοπή σιδερόβεργας 14 χιλ. και ο απλός έκοψε 21 φέτες ενώ ο brushless 38 καθώς και τρόχισμα μήκους 10 εκ. όπου ο απλός έφαγε υλικό 4 χιλ. ενώ ο brushless 8 χιλ.
Βέβαια ο απλός είναι κοντά 100 γραμμάρια πιο ελαφρύς ενώ επίσης έχει και ρύθμιση στροφών, ενώ από την άλλη ο brushless αν βγει χωρίς μπαταρία κι αυτός λογικά θα πουλιέται γύρω στα 70 ευρώ, δηλαδή σημαντικά ακριβότερος.
Από την άλλη, έχω σπίτι ένα τροχό ρεύματος 115 χιλ. Makita τον οποίο έχω ελάχιστα χρειαστεί μέχρι σήμερα (οπότε η χρήση όπως καταλαβαίνετε θα είναι εξαιρετικά σπάνια) οπότε ίσως ο brushless να είναι έτσι κι αλλιώς overkill για τις ανάγκες μου και για τα λεφτά που ζητά. Απλά δε θέλω να πάρω κάτι για να βρίσκεται και στην πρώτη φορά που θα χρειαστεί να μην μπορεί να βγάλει σωστά τη δουλειά.
Έχει κανείς σας δοκιμάσει είτε τον έναν είτε τον άλλον είτε, ακόμα καλύτερα, αμφότερους, να μου πείτε εντυπώσεις;

Καλημερα φιλτατε. Εαν εχεις ηδη τροχο ρευματος που δεν πολυχρησιμοποιεις τοτε οι διαφορες που θα αποκομισεις απο brushless / τροχο μπαταριας δεν νομιζω να αξιζουν το κοστολογιο.
Εχει αναλυθει νομιζω το θεμα του τροχου μπαταριας. Η μεγαλη του αξια ειναι σε ζητηματα ελλειψης ευκολης παροχης ρευματος (ταρατσες / φραχτες οικοπεδων εκτος δικτυου δεη) η ανεσης σε χρηση μπαλαντεζας. Πρεπει να δεις εαν η συμπληρωματικη χρηση αξιζει τα χρηματα. Επειτα μετραει σε αυτα τα εργαλεια η συντηρηση των μπαταριων. Δεν μπορεις να τα εχεις σε κουτι 6 χρονια και μολις τα ανοιξεις να περιμενεις οτι η μπαταρια θα λειτουργησει η θα φορτισει απροβληματιστα.
Για εμενα, ειτε εχεις την οικονομικη ικανοτητα να φορτωσεις εργαλεια στην αποθηκη με χρηση ελαχιστη, η συλλεγεις με βαση αναγκες.
Εχω δοκιμασει τον μικρο τροχο οχι brushless και παροτι με 4ΑΩ μπαταρια ειναι μια χαρα δεν με εχει πεισει σε σχεση με τις αναγκες μου.
Εαν εχεις καλο τροχαδακι που δεν χρησιμοποιεις τοτε μαλλον θα πεταξεις χρηματα σε ενα τροχο που θα καθεται.
Θα προτεινα για στοκ να εχεις 2 τροχους με διαφορα σε μεγεθος οχι σε τροφοδοσια (115_250).
Αλλα εσυ θα κρινεις με βαση τα οικονομικα. Παντος σε τιμη εαν ζητας brushless μπαταριας θα βρεις καλο πραγμα και εκτος lidl εαν ειναι τοσο μεγαλη η αναγκη μαλλον θα προτιμουσα αλλη μαρκα σε θεματα βαρους - δυνατοτητων - εργονομιας εκει η τιμη ειναι πλεον 2ον.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Έχω δύο τέτοιους τροχούς εδώ κι ένα χρόνο τους οποίους τους έχω σκισει στη χρήση όλο αυτό το διάστημα (κυριολεκτικα σκισιμο όμως, οι ρευματος χρησιμοποουνται πλέον για χρονοβόρες και χοντρές καταστάσεις και την μπουγάδα την ξεπλένουν οι επαναφορτιζομενοι).. Είναι δυνατό εργαλείο και όσο είναι σε καλά επίπεδα η μπαταρία δε παίρνει χαμπάρι σε τίποτα. Εδώ να πω επειδή ανέφερες ότι έχεις δύο μπαταρίες, αν δεν είναι 4άρες, ξέχασε το. Σε συγκριτικό βίντεο που είχα δει (δε μπορώ αυτή τη στιγμή να δω αυτό που λες), διαφορές με τον brushless δεν είδα. Πάνω κάτω την ίδια απόδοση έβλεπα όσο κρατούσε η μπαταρία στον απλό Η διαφορά τους είναι ότι ο δεύτερος έχει μεγαλύτερη αυτονομία λόγω κατασκευής, οπότε μετά από λίγο είναι φυσικό να αποδίδει καλύτερα αφού θα έχει πιο γεμάτη μπαταρία. Μεγάλο συν του απλού είναι η ρύθμιση στροφών που δεν έχει ο brushless. Είναι ζυγισμένο εργαλείο, ευκολοχρηστο και γενικά "παντως καιρού", από σίδερα μέχρι ξύλα. Στα αρνητικά του είναι η ποιότητα κατασκευής, τουλάχιστον στην κεφαλή που την έχω άνοιξει και στους δύο που έχω. Επιεικώς ΓΤΠ. Βέβαια, επώνυμος επαναφορτιζόμενος τροχός και με ρύθμιση στροφών σε αυτή τη τιμή, ούτε για αστείο δεν υπάρχει. Όσο αντέξουν και μετά θα πάω για ακριβό αντίστοιχο γιατί χωρίς τροχό μπαταρίας δε διανοουμαι πλέον να μείνω. Ο καθένας βέβαια ζυγίζει τις ανάγκες του και κρίνει αν χρειάζεται κάτι τέτοιο ή όχι.

Φιλε μου, οπως προειπαν και τα παιδια, αν δεν χρησιμοποιεις τον ρευματος, θα ειναι σχεδον πεταμενα λεφτα ο μπαταριας. ΕΚΤΟΣ κι αν εχεις καποια συγκεκριμενη αναγκη, μακρια απο μπριζα κτλ.
Για ενα σιδερακι μια φορα το χρονο, κι εγω θα σου προτεινα το μικρο 12v τροχακι, που κανει μια χαρα δουλιτσα σε μικρες διατομες.