Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τελικά πάρθηκε το 4ν κατσαβιδακι και ένα ορθογώνιο τροχηλατο για μεταφορές...

Πλήρες από μυτες το 4ν κατσαβιδι που θαρρώ ότι είναι ίδιες με αυτές που πούλαγε ξέχωρα την προηγούμενη εβδομάδα εαν θυμάμαι καλά.
Ευρύχωρη η θήκη.. άνετα ξαναμπαινουν μεσα...
Θα βολέψει σε κλειστά σημεία όπου τα μεγαλύτερα κατσαβίδι μπαταρίας δεν χωρούν...

Το χτυπησα κ εγω το κατσαβιδι,θεωρω οτι σε στενα σημεια θα βγαλει τα λεφτα του εύκολα.

Χθες για πρωτη φορα νικησα την αναγκη για αγορες.
Στο ταμειο αφησα τους σπειροτομους αφου εχω ενα πληρες σετακι και πηρα καρπουζι και κερασια!

Νενικηκαμεν!
Χαχαχαχα

Στο ταμειο αφησα τους σπειροτομους αφου εχω ενα πληρες σετακι και πηρα καρπουζι και κερασια!

Νενικηκαμεν!
Χαχαχαχα

"Ειμαι ο Κυριακος και ειμαι μια μερα καθαρος" 😁
(Σε ζηλευω. Εγω τους πηρα).

Λογω εγγυησης και μονο, νομιζω θα εισαι μια χαρα.
Παντως, ειχα παρει πριν 2-3 χρονια ενα παρομοιο einhel, το οποιο εχει βγει σκυλι.
Το χειμωνα το χρησιμοποιω ενιοτε και ως...αεροθερμο, να δουλευει κανα μισαωρο συνεχως και δεν εχει παθει τιποτε (προς εκπληξη μου).

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Νενικηκαμεν!
Χαχαχαχα

ρε πως αλλαζουν οι προτεραιοτητες οταν εισαι νεος μπαμπας!!!
τουλαχιστον τα κερασια ηταν καλα?

εγω τους πηρα τους σπειροτομους κυριως επειδη ειναι ολα μαζεμενα σε ενα κουτι, σε αντιθεση με τις τριαδες σπειροτομους που εχω, που ψαχνω μια τριαδα απο δω και μια απο κει ... και παντα καποια μου λειπει!

Tους σπειροτομους και εγω ταλαντευωμουνα να τους παρω αλλα τους αφησα...
Η κασετινα ομως ηταν ολα τα λεφτα και εχει δικιο ο Θανασης που λεει οτι τα εχεις ολα μαζεμενα....

Έχω ένα σετακι με τρία κοπτικα ανά νούμερο το οποίο είναι καλύτερο γι'αυτό το άφησα και λέω πως νίκησα.
Χαχαχα
Από την άλλη επειδή σου έχει και το καταλληλο τρυπάνι μέσα ειναι πολυ καλο σετ!

Nομιζα οτι τα εργαλεια ηταν απο Πεμπτη!!!

Παω και γω τωρα για τους σπειροτομους. Για την ακριβεια παω για τα τρυπανακια που εχει μεσα το σετ.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το χειμωνα το χρησιμοποιω ενιοτε και ως...αεροθερμο, να δουλευει κανα μισαωρο συνεχως και δεν εχει παθει τιποτε (προς εκπληξη μου).

Το έκανα και εγώ φέτος με ένα παλιό του lidl γιατί ήρθαν τα παιδιά στην αποθήκη :)
Αυτό που μου άρεσε είναι ότι κάθετε και όρθιος (να πετάει τον ζεστό αέρα ψηλά) οπότε βολεύει αν κάποιος χρειάζεται δύο ελεύθερα χέρια.

Και εδώ όλα τα τρυπανάκια για τα κολαούζα, σε κοβαλτίου (8%) και νορμάλ τιμές.

Πολυ καλο λινκ Νικο :a0210:

Εγω πηρα το σετακι καθως οχι μονο κοστιζει ~5 ευρω φτηνοτερα απο τα μεμονωμενα αλλα ερχεται σε μια πολυ καλη και χρησιμη θηκη που μπορεις να εχεις και αλλα τρυπανακια μεσα αν θελεις.

Βεβαια τα μεμονωμενα τρυπανακια της Bosch ειναι κοβαλτιου και εαν καποιος κανει συχνη χρηση, προφανως και πρεπει να παει εκει.
Tα τρυπανακια του Lidl ειναι ατσαλι σκληροτητας HRC20, που σαν σκληροτητα ειναι η χαμηλοτερη που εχω δει!! Μπορει να ειναι και τυπογραφικο λαθος ομως :)

Eδω το σετακι που εχει τον ιδιο καλο τυπο μεταλλικης κασετινας που ειχαν τα σετακια με τους ζουμπαδες και τα κοπιδακια που ειχε βγαλει παλια.
50038093162_39f84e4a90_c.jpg

αν ειναι 20 στην κλιμακα rockwell C ειναι μονο για βουτυρο....

μχρι ποτε εχουμε περιθωριο επιστροφης?

Screen-Shot-2018-10-26-at-4.27.32-am.png